Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Human Puppy Play Shop

Nyhedsbrev

Human Puppy Play Shop 

I MEO Human Puppy Shop finder du den komplette Bad Puppy-kollektion til menneskehvalpen. Har du brug for en hundemaske, poter, knæbeskyttere, et hundehalsbånd, en snor til menneskehunden eller legetøj til menneskehvalpen? Her hos MEO, Cos Play-specialisten, finder du, hvad du leder efter.

Underkategorier

  • Hos MEO finder du alt til din fetish! Buttplugs og analplugs i alle størrelser. Fordi en hale på en buttplug gør hvalpelegen perfekt.

  • Maskerne fra MEO's Bad Puppy-kollektion gør dig til den perfekte hund. Du kan finde hundemasker lavet af læder, neopren eller latex hos MEO.

  • Hvis du vil give din herre en god pote, har du brug for det rigtige tilbehør! Vi har alt tilbehør til menneskehvalpen, f.eks. poter, knæpuder og meget mere.

  • Uanset om det er et fint halsbånd i krokodilleskind, et hundehalsbånd med pigge eller et hvalpehalsbånd med pigge. Bad Puppy-kollektionen lader ikke noget tilbage at ønske.

  • Enhver menneskehvalp eller voksen hanhund har brug for en hundesnor. Bad Puppy-kollektionen giver dig det perfekte valg, når du har brug for en hundesnor.

  • En lædersele fra Bad Puppy-kollektionen gør dig til den perfekte hundehvalp. Du kan finde et stort udvalg af seler i mange farver hos MEO.

  • Har din hvalp brug for den rigtige gag? Du kan finde en gag med eller uden ben hos MEO. MEO er førstevalget, når det gælder den rigtige gag.

  • MEO er specialisten, når det gælder hvalpeleg. Du finder det perfekte udstyr som T-shirts, masker, snore, gags og legetøj hos MEO.

MEO, Pup Play Store, er en one-stop-shop for alle de produkter, du har brug for til din menneskehvalp.

Hvalpespil

I rollespilsverdenen er en Puppy et menneske, der udgiver sig for at være en hund. Hvalpe kan være han- eller hunhunde. Hvalpe har en tendens til at være underdanige mennesker, som ofte har at gøre med mere dominerende personer, der påtager sig rollen som herre eller træner.

En hvalp kaldes nogle gange for en menneskehvalp.

Mere om menneskehvalpen:

Menneskehvalpe nyder at smide deres menneskelige hæmninger, glemme hverdagens stress og opdage deres dyriske side. Nogle menneskehvalpe får seksuel nydelse ud af deres rollespil, men Puppy Play har ikke nødvendigvis en seksuel komponent. At opføre sig som menneskehvalp giver mulighed for et mere spontant liv, hvor man ikke behøver at bekymre sig om regninger eller arbejdsforpligtelser. Det er en livsstil, der giver masser af positiv forstærkning og opmærksomhed i form af verbal ros og kæl. Som med andre kæledyr kan det være nødvendigt med disciplin, når menneskehvalpe opfører sig forkert. Men det er aldrig smertefuldt eller endda grusomt.

Menneskehvalpe er mere drillesyge og legesyge end store hunde, som også er mennesker i rollen som hund. Et menneskes faktiske alder er ikke afgørende for, om han eller hun påtager sig rollen som hvalp, menneskehvalp eller alfahund.

Menneskehvalpe påtager sig i varierende grad rollen som hunde. Nogle menneskehvalpe lever som hunde hele tiden, mens andre kun spiller rollen lejlighedsvis. Nogle kan lide at tale i deres rolle, mens andre kun knurrer og gør. Nogle går på to ben, mens andre kun er på alle fire. Nogle menneskehvalpe klæder sig som hunde, mens andre kun har et halsbånd på eller slet ikke noget kostume. Uanset hvad man foretrækker, kan alle menneskehvalpe hos MEO finde det komplette udstyr, lige fra hundehalsbånd, snor, poter, knæbeskyttere eller hundemasker.

Selv om de udviser mange af de rigtige hundes adfærd, bør menneskehvalpe aldrig spise hundemad, da det kan gøre mennesker syge. Menneskefoder kan bruges som erstatning, f.eks. koldskål på dåse eller visse kornprodukter.

Hvalpekonkurrencer og menneskehvalpefester er egnede steder for hvalpe at lege offentligt. Hvalpeanalpropper med hundehaler er en anden nyhed for menneskehvalpe.

Hvad er hvalpeleg?

Hvalpeleg er en form for rolleleg, hvor mennesker påtager sig en hvalps rolle og mentalitet. Det kan tage mange former, fra blot at nyde følelsen af at være en hvalp eller menneskehvalp til at bære en hvalpehue, hvalpehandsker eller andet hvalpeudstyr til at lege med andre hvalpe eller endda lege med en person, der påtager sig rollen som hundefører.

Hvad er en menneskehvalp?

En menneskehvalp er betegnelsen for en person, der nyder at påtage sig en rolle med en hundepersonlighed. For nogle i Pup Play er det at være hvalp et rum, de fordyber sig i i en begrænset periode for at slappe af eller bare lege, mens det for andre kan være en identitet, de lever i 24/7. Nogle menneskehvalpe er enspændere (eller strejfere), andre er måske partnere eller har et hvalpehalsbånd (som tilhører en hundefører, hundetræner eller herre). Nogle menneskehvalpe slutter sig endda til en større flok og påtager sig hvalperoller som alfa, beta og omega.

Hvad er en handler?

En handler er en person, der nyder at spille rollen som omsorgsperson for en hvalp. Hundeføreren kan påtage sig mange forskellige roller, fra en omsorgsfuld plejer til en fast snorholder til en lydighedstræner til en mester. Forholdet mellem en hundefører og en menneskehvalp kan være romantisk, seksuelt eller bare platonisk.

OK, så er hvalpeleg en seksuel, romantisk, social eller platonisk ting?

Det kan være alle mulige ting, og hvalpeleg er forskellig for hver person. De fleste hvalpe og hundeførere finder en eller anden form for fysisk og seksuel tilfredsstillelse. Mange finder også en romantisk forbindelse og gør hvalpeleg til en del af et forhold. Andre vil bare nyde hvalpetiden med platoniske venner. Der er ingen forkert måde at være en god menneskehvalp på!

Hvem kan være menneskehvalp?

Alle og enhver! Du behøver ikke at eje en dyr læderhundemaske eller deltage i events for at være en Human Pup. Du behøver ikke at være hundefører eller alfahund eller tilhøre en flok. Alt, hvad du behøver, er lysten til at være hvalp og åbenheden over for at opdage nye ting. Resten er op til dig!

Findes der andre former for leg med kæledyr?

Selvfølgelig er der det! Ikke alle, der kan lide at lege med kæledyr, ønsker at tage hundens hoved. Nogle foretrækker at lege som killing, pony, ulv, ræv, tyr eller en anden type dyr. Hvert legedyr har et forskelligt hoved og en forskellig attitude. Hvis du tror, at en anden type leg med kæledyr er noget for dig, anbefaler vi, at du går på opdagelse på MEO.co.uk og spørger rundt for at finde ud af, hvordan andre mennesker oplever deres egen personlige type leg med kæledyr.

Er det kun for homoseksuelle mænd?

Nej, slet ikke! Pet Play og Human Puppy Play er generelt åbent for folk af alle køn og orienteringer. Puppy Play ser ud til at være mest populært blandt homoseksuelle mænd, men der er også et stort antal menneskehvalpe og hundeluftere af enhver orientering og ethvert køn. Uanset om du er en hetero hvalp, en queer hvalp eller en hvilken som helst anden slags hvalp, vil du finde det perfekte hvalpelegsudstyr her på MEO.co.uk