Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Apparater til elektrisk stimulering

Nyhedsbrev

ABox™ MK 2 - "Audio" elektrostimulationsapparat fra E-Stim Systems

MEO præsenterer stolt ABox Mk2, en opgradering af den originale ABox fra E-Stim Systems. ABox™ Mk2 er mere kompakt, lettere og mere kraftfuld og har en meget følsom mikrofon. ABox™ Mk2 er en unik, lyddrevet elektrostimuleringsenhed, der tilføjer en ny, spændende smag til din eksisterende elektrosexoplevelse.

Mere information

3760/00

199,90 €


-10,00 €

189,90 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    Oplev en uovertruffen form for stimulering med ABox Mk2 fra E-Stim Systems - hvor stemme eller musik udløser og styrer elektrostimuleringen!

    MEO præsenterer med stolthed ABox Mk2, en opgradering af den originale ABox fra E-Stim Systems. ABox™ Mk2 er mere kompakt, lettere og mere kraftfuld og har en meget følsom mikrofon. ABox™ Mk2 er et unikt, lyddrevet elektrostimuleringsapparat, som tilføjer en ny, spændende smag til din eksisterende elektrosexoplevelse.

    Elektrosex bliver mere og mere mainstream, men der er stadig folk, som leder efter noget unikt og nyt. Den nye ABox Mk2 fra E-Stim Systems tilbyder mere, end nogen nogensinde kunne have forestillet sig.

    De vigtigste funktioner i ABox™ MK2 elektrostimuleringsenheden fra E-Stim Systems:

    • Optimeret design: ABox™ MK2 er kompakt og let, hvilket gør den endnu mere praktisk og brugervenlig. Forbedret effekt og følsomhed giver et nyt niveau af intensitet og reaktionsevne til erotisk elektrostimulation.
    • Lydstyret stimulation: ABox™ Mk2 kan styres akustisk og omdanner lydindgangen fra den indbyggede mikrofon eller en ekstern kilde (f.eks. MP3-afspiller) til et dynamisk elektrostimulationssignal. Denne unikke funktion gør det muligt at styre stimuleringens intensitet og rytme direkte via nuancerne i din egen stemme, mesterens eller dominatrixens stemme eller via musik.
    • Visuel indikator for inputniveau: En enestående funktion er LED-inputniveauindikatoren, som giver øjeblikkelig feedback på lydinputtet. Denne visuelle hjælp forbedrer kontrollen over stimuleringen, da den reagerer på lydniveauet i realtid.
    • Ideel, hvis du er alene: Takket være stereoindgangsfunktionen kan solobrugere vælge deres foretrukne elektrostimuleringslydspor for at skabe en personlig sanseoplevelse. MEO tilbyder også et udvalg af lydspor, der er specielt designet til brug med ABox™ Mk2, på sin hjemmeside.
    • Komplet sæt: ABox™ Mk2 leveres i en skræddersyet bæretaske, der indeholder selvklæbende gelpuder, et batteri, et audiolink-kabel og en hurtigstartguide. En detaljeret brugervejledning er også tilgængelig online.


    Slip kraften i ABox™ Mk2 løs: Din egen eller en andens stemme bestemmer intensiteten af elektrostimuleringen.

    ABox™ Mk2 er mere end bare et elektrostimuleringsapparat, det er et unikt apparat, der kombinerer lyd med erotisk stimulering. Uanset om det er alene eller med en partner, tilføjer ABox Mk2 en ny dimension af kreativitet og kontrol til dine sessioner, hvilket gør hver oplevelse unik.

    ABox Mk2 er et unikt elektrostimuleringsapparat, der er designet specielt til erotisk, lydudløst elektrostimulering. ABox MK2 fra E-Stim Systems udløses ikke kun af lyd, men styres også af lyd. Indgangssignalet, hvad enten det kommer fra den indbyggede mikrofon eller fra en tilsluttet lydkilde som f.eks. en MP3-afspiller, omdannes til et stærkt, men kontrollerbart elektrostimulationssignal. Det betyder, at erotisk elektrostimulering udelukkende kan styres af stemmens eller lydkildens volumen og lyd.

    Sikkerhed og kvalitet:

    I overensstemmelse med E-Stim Systems' engagement i sikkerhed og kvalitet er ABox™ Mk2 designet og fremstillet i Storbritannien. Elektrostimuleringsapparatet overholder de seneste sikkerhedsstandarder i EU og Storbritannien, er CE-mærket og leveres med livstidsgaranti.

    Yderligere oplysninger:

    • ABox™ MK2 fra E-Stim Systems
    • Leveres i en særlig bæretaske med selvklæbende gelpuder, batteri, audiolink-kabel og hurtigstartguide. Detaljerede betjeningsvejledninger er tilgængelige online.
    • Kanaler/udgange: Enkeltkanal, via standard 3,5 mm monojackstik.
    • Indgang: Enkelt 3,5 mm stereojackstik.
    • Indgangsimpedans: 33K Ohm
    • Indgangsfølsomhed: 500 mV, 200 til 6000 Hz
    • Display: 5 lyse LED'er viser indgangsniveau og strøm.
    • Driftstilstande: 2 - intern drift (mikrofon), ekstern drift (line-in)
    • Kontrol: Skydekontakt til at tænde og slukke og til valg af input. Drejeknapper til
    • Mikrofonfølsomhed og udgangsniveau.
    • Udgangsbølgeform: Strømbegrænset, pulserende vekselstrøm.
    • Strømforsyning: Standard 9-volt alkalisk batteri (PP3) medfølger.
    • Batterilevetid: Afhængig af brug, men anslået til ca. 8 timer.
    • Medfølgende tilbehør: 1 x 3,5 mm til 2 mm TENS-udgangskabel, 1 x 3,5 mm til 3,5 mm stereolink-lydkabel, 4 selvklæbende gelpuder, 1 x PP3 9-volts batteri, 1 x specialtilpasset bæretaske, 1 x quick start-guide.
    • Mål: 112 mm x 65 mm x 41 mm, 160 g
    • Fremstillet i Storbritannien i henhold til de seneste sikkerhedsregler i EU og Storbritannien.
    • Integrerede sikkerhedsfunktioner som f.eks. strømbegrænsning.
    • CE- og UKCA-mærkning.
    • Sikkerhedsbemærkning: Erotisk elektrostimulation (e-stim) er en almindelig praksis, men det er vigtigt at være opmærksom på de sikkerhedsspørgsmål, der er involveret. E-Stim er ikke egnet til personer, der lider af epilepsi, bærer pacemaker eller bruger medicinsk infusionsudstyr, har hjertesygdomme eller er gravide, og bør aldrig bruges over brystet eller halsen. Alle E-Stim Systems-enheder er designet og fremstillet efter de højeste standarder. Køberen påtager sig ansvaret for korrekt brug af produkterne.
    • E-Stim Systems og MEO: førende inden for BDSM og elektrostimulation
    • MEO er et varemærke tilhørende MEO i Tyskland. Alle andre mærkenavne, logoer og varemærker tilhører deres respektive ejere.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Excellent produit!!

    Le produit est top! Facile à utiliser.
    Le livret fournit est très clair!!

      Evaluering 

      Excellent appareil d'électrostimulation

      L'appareil fonctionne très bien, est bien conçu et d'emploi facile. On peut régler l'intensité, la fréquence, la longueur de l'impulsion et le temps d'utilisation. Le dernier réglage reste en mémoire. L'appareil semble durable. Les effets peuvent être extrêmement efficaces à condition de positionner les sondes aux bons endroits.

        Evaluering 

        Very powerful well made works

        Very powerful well made works great

          Skriv din egen anmeldelse

          ABox™ MK 2 - "Audio" elektrostimulationsapparat fra E-Stim Systems

          ABox™ MK 2 - "Audio" elektrostimulationsapparat fra E-Stim Systems

          MEO præsenterer stolt ABox Mk2, en opgradering af den originale ABox fra E-Stim Systems. ABox™ Mk2 er mere kompakt, lettere og mere kraftfuld og har en meget følsom mikrofon. ABox™ Mk2 er en unik, lyddrevet elektrostimuleringsenhed, der tilføjer en ny, spændende smag til din eksisterende elektrosexoplevelse.

          Skriv din egen anmeldelse

          Andre kunder købte også:

          17 andre varer i samme kategori: