Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Penispumper Dr. Cock

Nyhedsbrev

Penispumper Dr. Cock 

En lang, tyk og hård penis er de fleste mænds ønske. Dr Cock opfylder dette ønske om en meget stor penis med sin fremragende vakuumpumpe til penisforstørrelse.

12
pr. side
Vis 1 - 12 af 13 elementer
Vis 1 - 12 af 13 elementer

En lang, tyk og hård penis er de fleste mænds ønske. Dr. Cock opfylder dette ønske om en meget stor penis med sin fremragende vakuumpumpe til penisforstørrelse.

 

Forlængelse og forstørrelse af penis med penispumper er en billig, ekstremt behagelig og frem for alt effektiv metode, der har været kendt i årevis og bruges med succes af mange mænd. Mænd over hele verden stoler på det succesrige Dr Cock-system, en effektiv og smertefri metode til penisforstørrelse, fordi det hurtigt fører til de ønskede resultater.

 

Hvad kan en penispumpe gøre?

 

En penispumpe til penisforstørrelse skaber et vakuum i cylinderen under pumpningen. Dette sikrer, at blodet samler sig i penis, og der skabes en erektion. I kombination med en penisring giver en penispumpe en erektion, der kan vare i meget lang tid. Penis er meget hård og virker meget større. Penispumpen er et spændende sexlegetøj, men kan også bruges som hjælpemiddel ved erektil dysfunktion.

 

Forstørrer en penispumpe penis?

 

Penispumper er designet til at gøre penis erigeret umiddelbart før sex. Ved at bruge en penispumpe kan du forlænge penis og øge dens omkreds. Penisens stivhed er også betydeligt stærkere end ved en normal erektion.

 

Hvordan bruger jeg en penispumpe korrekt?

 

En penispumpe til penisforstørrelse skal sidde tæt ind til penis. Når penis er erigeret, skal den passe ind i cylinderen uden at røre ved vakuumcylinderens vægge. Vakuumcylinderen skal derfor være 1-2 centimeter større end den erigerede penis. Hvis penis rører cylindervæggen, opleves det ofte som ubehageligt.

 

Når du har fundet en penispumpe til penisforstørrelse i den rigtige størrelse, skal du tage penispumpen på. Du eller din partner kan bruge pumpen til at skabe undertryk i cylinderen og se din penis svulme op. Brug gerne en penisring, så penis ikke bliver slap med det samme, når du tager pumpen af. Det sikrer, at blodstasen, og dermed erektionen, fortsætter.

 

Kan en penispumpe hjælpe med erektil dysfunktion?

 

Selvfølgelig kan den det! En penispumpe kan ses som en hjælp til erektil dysfunktion. Men den giver kun erektion umiddelbart efter brug. En penispumpe løser ikke årsagen til erektil dysfunktion. Men den er en naturlig erstatning for farmaceutiske potensmidler.

 

Hvor mange gange om dagen kan jeg bruge en penispumpe til penisforstørrelse?

 

Der er ingen tidsbegrænsning på, hvor mange gange om dagen du kan bruge en pumpe til penisforstørrelse. Du kan selv bestemme, hvor ofte du vil nyde en hård erektion.

 

Penispumpe til at forstørre penis:

 

Penispumper, også kendt som vakuumpumper eller undertrykspumper, blev tidligere ofte anbefalet af læger eller urologer, når det handlede om at behandle potensproblemer. Men penispumper er ikke længere kun medicinske hjælpemidler eller mekaniske erektionshjælpemidler. De bliver også i stigende grad brugt som sexlegetøj, for eksempel ved at inddrage dem i forspillet for at få en hård penis endnu hurtigere. Med regelmæssig træning kan du selvfølgelig også forsøge at forlænge penis eller øge dens omkreds. Men penisforstørrelse er ikke den eneste effekt, som en penispumpe har at tilbyde. Den fungerer også som en masturbator under onani ved at imitere et blowjob. Det føles også ekstremt stimulerende, når blodet strømmer ind i svellestoffet gennem undertryk. Tip til forspillet: Lad bare din partner pumpe. For at sikre, at den resulterende erektion varer så længe som muligt, anbefaler vi, at du bruger pikringe eller penis sleeves for at forlænge blodtilstrømningseffekten. Hvis du ønsker at fokusere mere på erotisk træning med penispumpen, kan du også bruge specielle cremer som EXTREME Delay fra MEO ® eller bruge en penisudvidelse.

 

Købsråd til penispumper - hvad du skal overveje, når du køber

 

En penispumpe fås i forskellige størrelser og udformninger. Den placeres på penis, og afhængigt af modellen kan du derefter skabe undertryk med en manuel pumpe eller en automatisk eller elektrisk pumpe. Dette undertryk gør din penis fyldigere, hårdere og større. De fleste pumper er gennemsigtige og har en centimeterskala påtrykt. Det giver dig mulighed for at måle din succes med regelmæssig træning. Til intensiv penistræning findes der penispumper med trykindikatorer, som gør det muligt at øge trykket gradvist og målrettet. For at gøre det lettere at indføre penis kan du også bruge et vandopløseligt smøremiddel som Aquameo.

 

Brug af en penispumpe til at forstørre penis

 

Med regelmæssig træning kan penispumper give dig en fyldigere, hårdere og frem for alt længere penis. De er velegnede til mænd, der ønsker at øge længden og tykkelsen af deres penis. Penispumpen kan også være et godt hjælpemiddel, hvis du ønsker, at din penis skal blive hårdere og mere udholdende. Regelmæssig penistræning vil give dig mere selvtillid, og du vil opleve intense timer med din partner.

 

Brug og rengøring af en penispumpe

 

Regelmæssig penistræning er vigtig for at opnå langsigtet succes. Det kan tage flere måneder. I begyndelsen bør du ikke bruge penispumpen til at forlænge din penis i mere end ca. 10 minutter. Så snart det bliver ubehageligt, bør du stoppe. Med tiden kan du bruge penispumpen i længere tid og selvfølgelig flere gange om dagen. Efter brug kan du vaske penispumpen ud med varmt vand og sæbe og lade den tørre grundigt.