Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Elektrostimulation - penis og testikler

Nyhedsbrev

Medium Diamond™ penisplug fra E-Stim Systems

Medium Diamond™-penispluggen fra E-Stim Systems er en særligt detaljeret designet penisplug til alle, der ønsker en helt særlig form for urethral elektrostimulation. Denne mellemstore penisprop er udviklet af eksperter og er et bevis på E-Stim Systems' engagement i den højeste kvalitet og innovativt design.

Mere information

3766/00

tilgængelig

Mere information

Medium Diamond™ Penis Plug fra E-Stim Systems: Det ultimative inden for urethral elektrostimulation.

Medium Diamond™ Penis Plug fra E-Stim Systems er et særligt gennemtænkt designet penisplug til alle, der ønsker en helt særlig form for urethral elektrostimulation. Denne mellemstore penisprop er udviklet af eksperter og er et bevis på E-Stim Systems' engagement i den højeste kvalitet og innovativt design.

Fremragende design for endnu mere nydelse:

  • Medium Diamond™ Penis Plug har en længde på 55 mm og en skaftdiameter på 6,65 mm - perfekt til dem, der ønsker en mere intens følelse.
  • Det diamantformede hoved med en diameter på 8,5 mm på det bredeste sted er et ægte blikfang og sikrer god håndtering.
  • Penisproppen er lavet af aluminium i rumfartskvalitet og kombinerer lav vægt med en glat, poleret overflade.
  • Den superglatte overflade og den afrundede spids sikrer nem indføring, mens penisproppens tilspidsede form sikrer, at urinrøret forsigtigt udvides og omslutter penisproppen, så den forbliver sikkert på plads.


Sofistikerede designdetaljer:

  • Rillerne på undersiden af penisproppen forbedrer grebet, især med våde fingre, og gør det mere behageligt at bruge den.
  • Hver penisprop er udstyret med en 4 mm tilslutning på undersiden for at sikre kompatibilitet med forskellige elektrostimuleringsenheder fra E-Stim Systems.


Nem rengøring til hygiejnisk brug:

  • Rengøres blot med varmt vand og mild sæbe eller med MEO's InstaClean-spray. Penisproppen kan koges for fuldstændig sterilisering, da den er lavet af massivt aluminium.
  • Før opbevaring skal du sørge for, at penisproppen er helt tør.
  • Den livslange producentgaranti fra E-Stim Systems garanterer sikkerhed og pålidelighed.


Forberedelse til sikker og behagelig brug:

  • Da urinrørsstimulation er en særlig følsom praksis, spiller hygiejne en vigtig rolle. Rengør derfor penispluggen umiddelbart før brug.
  • For at få en endnu mere behagelig oplevelse kan du bruge penispluggen med den specialudviklede VeryDeep glidecreme fra MEO.


Medium Diamond™-penispluggen fra E-Stim Systems: en rejse ind i urinrørselektrostimuleringens verden.

Medium Diamond™-penispluggen er ikke bare et sexlegetøj til urinrøret, men også en unik opdagelsesrejse ind i den sofistikerede verden af elektrostimulering. Uanset om du allerede har erfaring eller bare er ved at udforske nye former for stimulation, giver denne penisplug dig en unik og spændende oplevelse.

Flere detaljer:

  • Medium Diamond™ penisplug fra E-Stim Systems
  • Dimensioner Skaftdiameter 6,65 mm, hoveddiameter 8,5 mm, basisdiameter 24,5 mm, samlet længde 55 mm, indføringslængde 44 mm, vægt 18 g.
  • Tilslutning: 4 mm
  • Materiale: Aluminium
  • Da dette er en unipolær elektrode, kræves der en anden elektrode til elektrostimulering.
  • Urethral E-Stim, også kendt som urethral elektrostimulation, er en særlig form for elektrostimulation til stimulering af urinrøret. Denne unikke form for stimulering bruger elektriske impulser til at skabe sensorisk eller seksuel stimulering i dette følsomme område af kroppen. Det, der gør Urethral E-Stim så speciel, er den unikke måde, hvorpå elektriske impulser ledes ind i urinrøret for at skabe betagende fornemmelser. Det sker ved hjælp af særlige elektroder, der føres ind i urinrøret og afgiver blide elektriske impulser. De elektriske impulser kan forårsage en række forskellige fornemmelser, fra en let prikken til mere intense pulserende eller stikkende fornemmelser. Styrken og intensiteten af de elektriske impulser kan tilpasses via elektrostimuleringsapparatet, så de passer til personlige præferencer og sikrer en behagelig oplevelse. Urethral elektrostimulation kan tilføje en ny dimension til seksuel stimulation. Urethral elektrostimulation kan føre til ophidsende fornemmelser og mere intense orgasmer for både mænd og kvinder.
  • Fremstillet i overensstemmelse med de seneste sikkerhedsregler i EU og Storbritannien.
  • Sikkerhedsbemærkning: Erotisk elektrostimulation (e-stim) er en almindelig praksis, men det er vigtigt at være opmærksom på de sikkerhedsspørgsmål, der er involveret. E-Stim er ikke egnet til personer, der lider af epilepsi, bærer pacemaker eller bruger medicinsk infusionsudstyr, har hjertesygdomme eller er gravide, og bør aldrig bruges over brystet eller halsen. Alle E-Stim Systems-enheder er designet og fremstillet efter de højeste standarder. Køberen påtager sig ansvaret for korrekt brug af produkterne.
  • E-Stim Systems og MEO: førende inden for BDSM og elektrostimulation
  • MEO er et varemærke tilhørende MEO i Tyskland. Alle andre mærkenavne, logoer og varemærker tilhører deres respektive ejere.

Download

Dette vil måske også interessere dig:

KUNDEANMELDELSER

Ingen kundekommentarer endnu

Skriv din egen anmeldelse

Medium Diamond™ penisplug fra E-Stim Systems

Medium Diamond™ penisplug fra E-Stim Systems

Medium Diamond™-penispluggen fra E-Stim Systems er en særligt detaljeret designet penisplug til alle, der ønsker en helt særlig form for urethral elektrostimulation. Denne mellemstore penisprop er udviklet af eksperter og er et bevis på E-Stim Systems' engagement i den højeste kvalitet og innovativt design.

Skriv din egen anmeldelse

Andre kunder købte også:

30 andre varer i samme kategori: