Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Anal elektrostimulation

Nyhedsbrev

OMG™ XXL-elektrode fra E-Stim Systems

Den meget store OMG™-elektrode fra E-Stim Systems er en imponerende tilføjelse til ethvert elektrostimuleringsapparat og har fået sit navn på grund af de imponerende reaktioner ("OMG" = Oh, my God!), som den altid fremkalder. Velegnet til anal og vaginal stimulation!

 

Mere information

3801/00

tilgængelig

    Mere information

    OMG™ XXL-elektroden fra E-Stim Systems er et sandt mesterværk inden for anal/vaginal elektrostimulation med imponerende størrelse og ekstrem kraft.

    Den meget store OMG™-elektrode fra E-Stim Systems er en imponerende tilføjelse til ethvert elektrostimulationsapparat og har fået sit navn på grund af de imponerende reaktioner ("OMG" = Oh, my God!), som den altid fremkalder. Før Decimator™ blev lanceret, var den den største anal/vaginale elektrode i E-Stim Systems' sortiment, og med en diameter på 7,5 cm er den stadig en stor udfordring, selv om den er lettere at håndtere end den kolossale Decimator™.

    OMG™-elektroden er større end Stuffer™-elektroden og blev primært designet til erfarne brugere, som ønskede, at tilstedeværelsen af den indførte elektrode skulle kunne mærkes tydeligt. Denne bipolære elektrode er et eksempel på E-Stim Systems' løbende engagement i innovation og kvalitet og tilbyder en unik kombination af størrelse og følelse.

    Design og brug:

    Elektrodekontakterne er strategisk placeret på toppen og bunden i stedet for på siden, hvilket ikke kun giver fremragende elektrodekontakt, men også en mere naturlig og behagelig følelse under anal eller vaginal elektrostimulation. Basen har en fræset omkredsrille, der forbedrer grebet og gør anal eller vaginal indføring og fjernelse lettere.

    Optimalt design og livstidsgaranti:

    Den store OMG™-elektrode er lavet af materialer af høj kvalitet og er designet til mange års brug. Den kan skilles helt ad til rengøring for at sikre hygiejne og lang levetid. Som alle premium-elektroder fra E-Stim Systems har også denne elektrode en eksklusiv livstidsgaranti.

    Den 175 mm lange OMG™-elektrode vejer imponerende 1,6 kg og er udstyret med to 4 mm-stik på basen, som er kompatible med E-Stim Systems' lavprofilkabler.

    Pleje og det perfekte glidemiddel:

    For at rengøre elektroden kan den blot vaskes med varmt vand og et mildt rengøringsmiddel eller rengøres med VeryClean Spray. For at sikre nem anal/vaginal indføring og optimal elektrisk ledningsevne anbefaler MEO at bruge det vandbaserede smøremiddel ESHOCK. Silikone eller hybride smøremidler bør undgås. Kondomer er ikke kompatible med denne elektrode.

    OMG™-elektroden fra E-Stim Systems, et sandt mesterværk inden for elektrostimulation!

    Oplev OMG™-elektroden fra E-Stim Systems, et sandt mesterværk inden for elektrostimulation, der sætter nye standarder for både anal og vaginal stimulation. Med en imponerende diameter på 75 mm er OMG™-elektroden en fascinerende udfordring for erfarne brugere og giver en intens og uforglemmelig oplevelse. OMG™-elektroden er designet til dem, der søger den ultimative følelse kombineret med intens elektrostimulering, og har strategisk placerede kontakter på toppen og bunden. Dette design giver fremragende elektrisk ledningsevne og en mere naturlig fornemmelse under brug. Den store størrelse og det unikke design lover en dybt tilfredsstillende og elektrificerende oplevelse, der er perfekt til at opleve nye dimensioner af nydelse i både anal og vaginal elektrostimulation.

    Flere detaljer:

    • OMG™ XXL-elektrode fra E-Stim Systems
    • Type: BiPolar, kan indsættes
    • Samlet længde: 175 mm
    • Indsættelig længde: 175 mm
    • Diameter: 75 mm
    • Omkreds: 235 mm
    • Vægt: 1,6 kg
    • Tilslutninger: 2 x 4 mm-stik i basen.
    • Til brug med vores elektrostimuleringsapparater (forskellige tilslutningskabler og adaptere fås som tilbehør).
    • Med eksklusiv livstidsgaranti fra producenten.
    • Sikkerhed og kvalitet er altafgørende hos E-Stim Systems.
    • Designet og fremstillet i Storbritannien i overensstemmelse med de seneste britiske og europæiske sikkerhedsbestemmelser.
    • Sikkerhedsbemærkning: Erotisk elektrostimulation (E-Stim) er en almindelig praksis, men det er vigtigt at være opmærksom på de sikkerhedsspørgsmål, der er involveret. E-Stim er ikke egnet til personer, der lider af epilepsi, har en pacemaker eller medicinsk infusionsenhed, har en hjertesygdom eller er gravide, og bør aldrig bruges over brysterne eller halsen. Alle E-Stim Systems-enheder er designet og fremstillet efter de højeste standarder. Køberen påtager sig ansvaret for korrekt brug af produkterne.
    • E-Stim Systems og MEO: førende inden for BDSM og elektrostimulation.
    • MEO er et registreret varemærke tilhørende MEO i Tyskland. Alle andre mærkenavne, logoer og varemærker tilhører deres respektive ejere.

    Download

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Adoro

    Finalmente ho deciso di comprarlo ! Il primo di una lunga serie

      Evaluering 

      Absolut geil und grooooooß

      die OMG ist sehr gut , die Größe erreicht den zweiten Schließmuskel ,der Stromimpuls ist gut. Spritzige Orgasmen. Mehr gibts nicht zu sagen

      • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
      Evaluering 

      Amazing!

      I was reluctant to try electrosex internally...but it's the best thing since the first vibrator was invented! Wow does that get the prostate moving! I bought the OMG model...I think I may pick up the Decimator model too! Not for the novice, but work towards it and it will become part of your sexual routine!

        Skriv din egen anmeldelse

        OMG™ XXL-elektrode fra E-Stim Systems

        OMG™ XXL-elektrode fra E-Stim Systems

        Den meget store OMG™-elektrode fra E-Stim Systems er en imponerende tilføjelse til ethvert elektrostimuleringsapparat og har fået sit navn på grund af de imponerende reaktioner ("OMG" = Oh, my God!), som den altid fremkalder. Velegnet til anal og vaginal stimulation!

         

        Skriv din egen anmeldelse

        Andre kunder købte også:

        30 andre varer i samme kategori: