Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Elektrostimulation - penis og testikler

Nyhedsbrev

Vyper™ XL fra E-Stim Systems - E-Stim penis og testikler

MEO introducerer Vyper™ XL fra E-Stim Systems, et avanceret ottepolet elektrostimulerings- og kompressionssystem. Vyper™ XL bygger videre på succesen med Vyper2™ og udvider udvalget af elektrostimulering fra sarte fornemmelser til mere intense CBT-oplevelser, der stimulerer både penis og testikler.

Mere information

3770/00

tilgængelig

Mere information

Vyper™ XL fra E-Stim Systems: Ekstrem elektrostimulation til penis og testikler

MEO introducerer Vyper™ XL fra E-Stim Systems, et avanceret ottepolet elektrostimulations- og kompressionssystem. Vyper™ XL bygger videre på succesen med Vyper2™ og udvider udvalget af elektrostimulation fra sarte fornemmelser til mere intense CBT-oplevelser, der stimulerer både penis og testikler.

Skræddersyet til mere nydelse med elektrostimulation.

  • Vyper™ XL er specielt designet til at opfylde mænds behov og garanterer en behagelig og effektiv pasform.
  • Apparatet er fremstillet i Storbritannien og har otte guldbelagte elektriske kontaktflader fordelt på fire kompressionsplader.
  • Når den erigerede penis og testiklerne sættes ind i Vyper™ XL, kan apparatet udøve både tryk og den ophidsende fornemmelse af elektrostimulering.


Elektrostimulering fra blid til intens:

  • Vyper™ XL tilbyder et spektrum af elektrostimulation til penis og testikler, der spænder fra mild prikken til mere intense fornemmelser, der endda er velegnede til CBT-praksis.
  • Med otte kontaktflader tilbyder Vyper™ XL flere områder til en omfattende og varieret elektrostimuleringsoplevelse for penis og testikler.
  • Forsigtig: Hvis du trykker for hårdt, kan du beskadige noget meget værdifuldt!


Materialer af høj kvalitet giver lang levetid og effektiv elektrostimulation:

  • I modsætning til apparater med tynde plastplader er Vyper™ XL lavet af 5 mm tykke akrylplader, der er laserskåret og udstyret med specialfremstillede printplader for at sikre lang levetid og effektiv elektrisk ledning.
  • Kontaktpladerne er guldbelagte, hvilket øger både levetiden og kvaliteten af den elektriske kontakt.


Alsidigt og brugervenligt design:

  • Vyper™ XL er designet med en behagelig åbning, og afstanden mellem de to plader kan justeres, så den passer til forskellige penisstørrelser.
  • Forbindelser og fittings af høj kvalitet i 4 mm rustfrit stål sikrer robusthed og holdbarhed.
  • Vyper™ XL er kompatibel med enkelt- og dobbeltkanalsystemer og kan tilsluttes elektrostimuleringsenheder som MEO SexBox (kræver adapter), 2B™ eller ElectroHelix™ fra E-Stim Systems.


Vyper™ XL fra E-Stim Systems: Avanceret elektrostimulering af penis og testikler.

Vyper™ XL er mere end bare et BDSM-tilbehør, det er et komplet instrument til elektrostimulering af penis og testikler. Uanset om du foretrækker blide fornemmelser eller ønsker at dykke ned i CBT-verdenen, kan du med Vyper™ XL få en sikker, tilpasselig og spændende oplevelse. Takket være det vedligeholdelsesvenlige design og materialer af høj kvalitet er Vyper™ XL en pålidelig og uundværlig tilføjelse til alle, der ønsker at udvide deres elektrostimuleringshorisont.

Flere detaljer:

  • Vyper™ XL fra E-Stim Systems
  • Materiale: Python™ XL fra E-Stim Systems er fremstillet af materialer af høj kvalitet, der sikrer holdbarhed og optimal funktionalitet under elektrostimulation. Hovedstrukturen er lavet af aluminium i rumfartskvalitet, som er kendt for sin styrke og lette vægt. De elektriske kontaktflader er guldbelagte for at sikre effektiv og sikker elektrisk signaloverførsel. Trykpladerne er lavet af 5 mm tyk akryl, en hård og klar plast, der er både holdbar og visuelt tiltalende. Derudover bruges der fittings i rustfrit stål til montering, som er stærke og korrosionsbestandige. Endelig er specialfremstillede printkort en integreret del af de elektriske funktioner, som er skræddersyet til specifikke krav. Kombinationen af disse materialer gør Vyper2™ til et pålideligt valg af høj kvalitet for elektrostimuleringsentusiaster.
  • PCB'er (Printed Circuit Boards) er vigtige komponenter i moderne elektronik. Det er de printplader, hvorpå forskellige elektroniske komponenter som modstande, kondensatorer og integrerede kredsløb er monteret og forbundet. PCB'er udgør den fysiske platform for disse komponenter og giver de elektriske forbindelser, der er nødvendige for, at kredsløbet kan fungere. Du finder printkort i næsten alle elektroniske enheder, fra simple gadgets til komplekse computersystemer.
  • Fremstillet i overensstemmelse med de seneste sikkerhedsbestemmelser i EU og Storbritannien.
  • Sikkerhedsbemærkning: Erotisk elektrostimulation (e-stim) er en almindelig praksis, men det er vigtigt at være opmærksom på de sikkerhedsspørgsmål, der er involveret. E-Stim er ikke egnet til personer, der lider af epilepsi, bærer pacemaker eller bruger medicinsk infusionsudstyr, har hjertesygdomme eller er gravide, og bør aldrig bruges over brystet eller halsen. Alle E-Stim Systems-enheder er designet og fremstillet efter de højeste standarder. Køberen påtager sig ansvaret for korrekt brug af produkterne.
  • E-Stim Systems og MEO: førende inden for BDSM og elektrostimulation
  • MEO er et varemærke tilhørende MEO i Tyskland. Alle andre mærkenavne, logoer og varemærker tilhører deres respektive ejere.

Dette vil måske også interessere dig:

KUNDEANMELDELSER

Ingen kundekommentarer endnu

Skriv din egen anmeldelse

Vyper™ XL fra E-Stim Systems - E-Stim penis og testikler

Vyper™ XL fra E-Stim Systems - E-Stim penis og testikler

MEO introducerer Vyper™ XL fra E-Stim Systems, et avanceret ottepolet elektrostimulerings- og kompressionssystem. Vyper™ XL bygger videre på succesen med Vyper2™ og udvider udvalget af elektrostimulering fra sarte fornemmelser til mere intense CBT-oplevelser, der stimulerer både penis og testikler.

Skriv din egen anmeldelse

Andre kunder købte også:

30 andre varer i samme kategori: