Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

E-Stim-systemer

Nyhedsbrev

2B™ tilbehørspakke fra E-Stim Systems

MEO præsenterer med stolthed 2B™-tilbehørspakken fra E-Stim Systems, som er omhyggeligt sammensat til entusiaster, der enten ejer et 2B™-elektrostimulationsapparat eller overvejer at købe et. Denne tilbehørspakke er et sandt skatkammer af vigtigt tilbehør, der beriger og diversificerer elektrostimulation.

Mere information

3757/00

tilgængelig

Mere information

2B™-tilbehørspakken giver 30 % mere kraft: din indgang til en verden af avanceret elektrostimulation!

MEO præsenterer med stolthed 2B™-tilbehørspakken fra E-Stim Systems, omhyggeligt sammensat til entusiaster, der enten ejer en 2B™-elektrostimulationsenhed eller overvejer at købe en. Denne tilbehørspakke er en guldgrube af vigtigt tilbehør til at forbedre og diversificere elektrostimulation.

Nøglefunktioner i 2B™-tilbehørspakken:

  • Universel netadapter: Med den universelle netadapter (220 V/110 V), som har adaptere til EU, Storbritannien, USA og Australien, hører batteriproblemer fortiden til. Det gør ikke kun de irriterende batterier overflødige. Den øger også 2B™'s ydeevne med imponerende 30 %.
  • 2B™ Digital Link Interface: Med det medfølgende 2B™ Digital Link Interface er 2B™ altid opdateret med den nyeste firmware. Hver opdatering fra E-Stim Systems sikrer, at din 2B™ altid er opdateret med den nyeste E-Stim-teknologi. Du kan også oprette forbindelse til en pc eller Mac via dette interface. Det giver dig mulighed for at stimulere dig selv på afstand via internettet og gøre webcam-sessioner til interaktive elektrostimuleringsoplevelser.
  • 4 mm kabel: For at fuldende E-Stim-systemets omfattende udvalg af tilbehør medfølger der to 4 mm kabler. Det er standarden for de fleste E-Stim Systems-elektroder.


Denne pakke er ikke bare et sæt tilbehør, men en komplet opgradering af din 2B™-enhed, så du kan forbedre elektrostimuleringsoplevelsen endnu mere. Uanset om det er bekvemmeligheden ved en uafbrydelig strømforsyning, spændende kontrol via internettet eller kompatibilitet med en bred vifte af tilbehør, tilbyder 2B™ Accessory Pack alle disse fordele til en fremragende pris.

Med 2B™ Accessory Pack understreger E-Stim Systems sit engagement i at forsyne E-Stim-fællesskabet med alsidige produkter af høj kvalitet. Denne pakke er et must-have for enhver 2B™-ejer, der ønsker at udnytte det fulde potentiale i sin enhed og samtidig nyde det bedste inden for funktionalitet, komfort og nydelse.

Hvis du allerede ejer 2B™ fra E-Stim Systems eller overvejer at købe den, vil du helt sikkert gerne udvide din e-stim-oplevelse. Derfor har E-Stim Systems lanceret den nye 2B™-tilbehørspakke. Den indeholder alt det tilbehør, som 2B™-ejere normalt køber, i én pakke til en god pris.

2B™-tilbehørspakken indeholder den universelle 220V/110V-netadapter (inklusive britiske, amerikanske, europæiske og australske adaptere), som sikrer, at du ikke længere behøver at bekymre dig om døde batterier, og som øger 2B™'s effekt med hele 30 %. Tilbehørssættet indeholder også 2B™ Digital Link Interface, som giver dig mulighed for at opdatere 2B™-firmwaren, når E-Stim Systems frigiver en opdatering. Det giver dig også mulighed for at styre 2B™ fra en pc eller Mac via internettet. I stedet for bare at chatte med nogen, kan du nu få elektrostimulering kontrolleret på en hvilken som helst kropsdel eller åbning efter eget valg.

Og som om det ikke var nok, har E-Stim Systems også inkluderet to 4 mm-kabler, så du nu har kabler til den brede vifte af elektroder, hvoraf de fleste bruger 4 mm-stikket.

Med denne pakke får 2B®-brugeren alt det ekstra, de har brug for til at tage erotisk elektrostimulation til det næste niveau - og til en god pris.

Flere detaljer:

  • 2B®-tilbehørspakken: Din indgang til avanceret elektrostimulation.
  • Leveringsomfang: Universal strømforsyning 220V/110V med adaptere til UK, EU, USA og Australien, 2B™ Digital Link Interface komplet med USB-stick med Uplink- og Commander-software til PC og Mac, 2 x 4 mm 1,5 m kabler.
  • CE- og UKCA-mærket.
  • Leveres med livstidsgaranti fra producenten.
  • Sikkerhedsbemærkning: Erotisk elektrostimulation (e-stim) er en almindelig praksis, men det er vigtigt at være opmærksom på de sikkerhedsspørgsmål, der er involveret. E-Stim er ikke egnet til personer, der lider af epilepsi, bærer pacemaker eller bruger medicinsk infusionsudstyr, har hjertesygdomme eller er gravide, og bør aldrig bruges over brystet eller halsen. Alle E-Stim Systems-enheder er designet og fremstillet efter de højeste standarder. Køberen påtager sig ansvaret for korrekt brug af produkterne.
  • E-Stim Systems og MEO: førende inden for BDSM og elektrostimulation.

Dette vil måske også interessere dig:

KUNDEANMELDELSER

Ingen kundekommentarer endnu

Skriv din egen anmeldelse

2B™ tilbehørspakke fra E-Stim Systems

2B™ tilbehørspakke fra E-Stim Systems

MEO præsenterer med stolthed 2B™-tilbehørspakken fra E-Stim Systems, som er omhyggeligt sammensat til entusiaster, der enten ejer et 2B™-elektrostimulationsapparat eller overvejer at købe et. Denne tilbehørspakke er et sandt skatkammer af vigtigt tilbehør, der beriger og diversificerer elektrostimulation.

Skriv din egen anmeldelse

Andre kunder købte også:

30 andre varer i samme kategori: