Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Analpropper

Nyhedsbrev

ASSMUSEMENT Prostatastimulator - Extremeo-serien

ASSMUSEMENT: Det ultimative sexlegetøj til ekstatisk prostatastimulation! Dyk ned i den mandlige nydelses dybder med ASSMUSEMENT prostatastimulatoren fra den berømte Extremeo-serie - din nøgle til et univers af hidtil ukendte, intense prostatagasmer.

Mere information

tilgængelig

    Mere information

    Oplev ASSMUSEMENT nu - din indgang til uovertruffen anal ekstase og revolutionerende prostatastimulation! Denne førsteklasses prostatastimulator fra Extremeo-serien imponerer ikke kun med sin maskuline, sensuelle æstetik, men også med sin sofistikerede funktionalitet. Den fås i tre størrelser og giver enhver mand den perfekte mængde nydelse. Takket være den specielt formede glans, den unikke glatte overflade og den stærke sugekop til håndfri nydelse, åbner ASSMUSEMENT op for nye dimensioner af anal nydelse. Dyk ned i de uudforskede dybder af din lyst og oplev fantastiske klimakser!

    Oplev nye dimensioner af anal nydelse!

    ASSMUSEMENT er ikke kun et absolut blikfang med sit maskuline udseende, men også et ægte højdepunkt i enhver sexlegetøjssamling takket være dens funktionalitet. Udviklet med en dygtig kombination af sensuel form, stimulerende overfladestruktur og præcis funktionalitet tager denne analplug prostatastimulering til et helt nyt niveau.

    Præcision møder lidenskab: din prostataorgasme venter!

    ASSMUSEMENT prostatastimulatoren fascinerer med sin blidt buede form, som gør den let at nå og giver en stimulerende massage af prostata. Sexlegetøjets fremtrædende glans giver ikke kun intens stimulation, men også præcis stimulation. Fordyb dig i uforglemmelig nydelse og oplev uovertrufne klimaks, som du aldrig vil glemme, med ASSMUSEMENT prostatastimulatoren.

    Unikt design: din rejse ind i uopdagede sfærer af nydelse!

    Inspireret af naturens unikke mønstre og teksturer imponerer denne prostatadildo med sit ekstraordinære overfladedesign. Det giver ikke kun ekstra stimulering af anus, når dildoen føres ind, men også optimal vedhæftning af glidecremen for en særlig glat og sensuel oplevelse.

    Hemmeligheden bag ultimativ nydelse med Aquameo:

    For endnu mere intens og glat nydelse anbefaler vi at bruge vores vandbaserede glidecreme Aquameo. Denne glidecreme er perfekt tilpasset den medicinske silikone i ASSMUSEMENT og sikrer langvarig nydelse.

    Altid frisk og klar til brug med VeryClean!

    For ubesværet rengøring og optimal hygiejne anbefaler vi vores VeryClean Spray. Den holder prostatadildoen i topform til det næste spændende eventyr. Med VeryClean Spray kan du hurtigt og nemt rengøre prostatadildoen, så den altid er hygiejnisk ren og klar til det næste uforglemmelige klimaks.

    Stærk holdekraft, håndfri nydelse: Din ASSMUSEMENT bliver, hvor du vil have den.

    Takket være den stærke sugekop klæber ASSMUSEMENT prostatadildoen fast til alle glatte overflader. Det giver en sikker og stabil fastgørelse, mens du har hænderne fri til at give dig i kast med andre sexede aktiviteter. Uanset om du placerer dildoen på væggen, på gulvet eller på en anden egnet overflade, forbliver ASSMUSEMENT sikkert på plads. Det giver dig mulighed for at koncentrere dig fuldt ud om din nydelse og opleve uforglemmelige øjeblikke af ekstase uden at skulle bekymre dig om dildoens greb.

    Dit valg, din nydelse:Vælg din perfekte ASSMUSEMENT!

    Med et udvalg af tre forskellige modeller har ASSMUSEMENT den rigtige version til alle:

    • S = Diameter 26 mm, længde 132 mm: Begynderen - Perfekt til den nysgerrige, der vil udforske prostatastimuleringens verden.
    • M = Diameter 32 mm, længde 159 mm: Den avancerede bruger - En større diameter og mere længde til erfarne brugere, der ønsker at uddybe deres anale eventyr.
    • L = Diameter 37 mm, længde 185 mm: Eksperten - En bredere og længere prostata-dildo til dem, der ønsker maksimal fylde og stimulering.


    Lad dig forføre af den uovertrufne intensitet i ASSMUSEMENT prostatadildoen, og opdag din egen personlige nøgle til anal ekstase. Fordyb dig i uforglemmelig nydelse og oplev den ufattelige intensitet, som ASSMUSEMENT prostatadildoen kan tilbyde dig.

    Flere detaljer:

    • ASSMUSEMENT - analdildo til prostatastimulation
    • Analplug med sugekop fra Extremeo-serien.
    • Fås i tre størrelser.
    • Extremeo buttplugs er analplugs udviklet af eksperter.
    • Extremeo ® er et registreret varemærke tilhørende MEO Tyskland.
    • Materiale: Fremstillet af medicinsk silikone, ftalatfri.
    • At bruge en analdildo kan være en vidunderlig oplevelse, hvis man ved, hvordan man gør det rigtigt. For at gøre indføringen lettere anbefaler vi Extremeo Spray, som afslapper lukkemusklen og gør indføringen særlig skånsom.
    • Når man bruger silikoneprodukter som ASSMUSEMENT analdildo, bør man undgå silikonebaserede smøremidler, da de kan tære på materialet. I stedet anbefaler vi vandbaserede glidecremer som Aquameo eller AlphaMale Aqua, som giver en behagelig fornemmelse og kan bruges sikkert sammen med en buttplug i silikone. En glidecreme-shooter eller glidecremeapplikator optimerer oplevelsen yderligere ved at give en dybere og mere jævn fordeling af glidecremen. Det gør indføringen af ASSMUSEMENT analdildoen mere behagelig og sikker, da tilstrækkeligt med glidecreme reducerer friktionen og minimerer risikoen for skader. Analdildoen skal rengøres grundigt efter hver brug. Vi anbefaler VeryClean-sprayen til dette, som sikrer grundig og hygiejnisk rengøring og gør ASSMUSEMENT analdildoen klar til næste eventyr.

     

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Doppio piacere

    Doppio piacere per il partner che riceve la penetrazione, facile da maneggiare come bere un bicchiere d’acqua

      Evaluering 

      FABULOSO

      Es el plug ideal para preparar tu ojete para mayores empresas.
      Suelo dormir con él.

        Evaluering 

        I use this to prepare for deep anal play

        I use this to prepare for deep anal play . Also the surface holds crisco that can be kept inside .

          Evaluering 

          Got it all the way in

          Just received this & couldn't wait to get it in me. Got it all the way in. Furthest anything has been. What a feeling.

            Evaluering 

            Perfect for a good warmup

            Not for beginners or intermediate more on the advanced anal play field please make bigger!!!!!

              Evaluering 

              It's bigger than you think

              Certainly a challenge for me. Love the girth, the length is certainly there too. Definitely an add to the collection item.

                Skriv din egen anmeldelse

                ASSMUSEMENT Prostatastimulator - Extremeo-serien

                ASSMUSEMENT Prostatastimulator - Extremeo-serien

                ASSMUSEMENT: Det ultimative sexlegetøj til ekstatisk prostatastimulation! Dyk ned i den mandlige nydelses dybder med ASSMUSEMENT prostatastimulatoren fra den berømte Extremeo-serie - din nøgle til et univers af hidtil ukendte, intense prostatagasmer.

                Skriv din egen anmeldelse

                Andre kunder købte også:

                30 andre varer i samme kategori: