Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Anal elektrostimulation

Nyhedsbrev

Lille Flo™ vaginal og anal elektrode fra E-Stim Systems

Den lille Flo™-elektrode er en smukt designet, indsættelig elektrode af høj kvalitet, som er både effektiv og behagelig til seksuel elektrostimulation. Dens unikke design gør den til en alsidig elektrode til både vaginal og anal stimulation.

Mere information

3786/00

tilgængelig

    Mere information

    Den lille Flo™-elektrode fra E-Stim Systems: slank og alsidig elektrode til seksuel elektrostimulation.

    Den lille Flo™-elektrode er en smukt designet, indsættelig elektrode af høj kvalitet, som er både effektiv og behagelig til seksuel elektrostimulation. Dens unikke design gør den til en alsidig elektrode til både vaginal og anal stimulation.

    Ergonomisk design for endnu mere nydelse:

    Den anatomisk formede elektrode er særlig nem at indføre takket være dens glatte overflade, og dens bredere base former sig behageligt efter skamlæberne, så elektrostimuleringen kan mærkes udefra såvel som indefra. Selv om den primært er udviklet til vaginal brug, er Flo™-elektroden også ideel til anal stimulation.

    Naturlig følelse og nem at bruge:

    De elektriske kontaktflader er unikke for premiumelektroderne fra E-Stim Systems. De er placeret på toppen og bunden og ikke på siderne, hvilket giver en mere naturlig følelse under elektrostimulering. En fræset rille i bunden af elektroden forbedrer grebet under vaginal eller anal indføring og fjernelse for bedre håndtering.

    Konstruktion i høj kvalitet og livstidsgaranti:

    Som med alle premiumelektroder fra E-Stim Systems er Flo™-elektroden dækket af E-Stim Systems' livstidsgaranti, som sikrer en lang levetid og langvarig tilfredshed.

    Mål:

    Længde: 100 mm
    Hoveddiameter: 25 mm
    Basisdiameter: 50 mm
    Indføringslængde: 90 mm
    Vægt: 192 g

    Alsidige tilslutningsmuligheder:

    Elektroden er udstyret med 4 mm-stik og er kompatibel med E-Stim Systems' lavprofilkabler, men kan også bruges med normale 4 mm-kabler eller bi-kabler (se tilbehør). Den er kompatibel med alle almindelige elektrostimuleringsapparater (om nødvendigt med de adaptere, vi tilbyder). Det giver maksimal fleksibilitet i brugen.

    Nem rengøring og pleje:

    Elektroden kan nemt rengøres med varmt vand og et mildt rengøringsmiddel eller VeryClean-spray. For at undgå at beskadige elektroden bør der ikke bruges skrappe rengøringsmidler. For grundigere rengøring kan elektroden skilles ad, og de enkelte dele rengøres separat. Følg producentens anvisninger nøje ved genmontering.

    Dette gør anal eller vaginal elektrostimulation endnu sjovere:

    Vores vandbaserede glidecreme ESHOCK bør anvendes for at få en optimal oplevelse. Dette specielle smøremiddel garanterer nem anal/vaginal indføring og god elektrisk ledningsevne. Sørg for at undgå silikonebaserede eller hybride smøremidler, og bemærk, at kondomer ikke er kompatible med E-Stim Systems elektroder.

    Den lille Flo™-elektrode fra E-Stim Systems: et avanceret instrument til seksuel elektrostimulation.

    Den lille Flo™-elektrode er mere end blot en elektrode, der kan indsættes; den er et avanceret og komfortabelt instrument til seksuel elektrostimulation. Uanset om det er vaginalt eller analt, giver den en blid og naturlig oplevelse, der understøttes af pålideligheden og kvaliteten af E-Stim Systems produkter.

    Flere detaljer:

    • Flo® lille elektrode fra E-Stim Systems
    • Type: BiPolar, kan indsættes
    • Samlet længde: 100 mm
    • Længde, der kan indsættes: 70 mm
    • Hovedets diameter: 25 mm
    • Diameter på basen: 50 mm
    • Vægt: 192g
    • Tilslutninger: To 4 mm-stik i basen.
    • Til brug med vores elektrostimuleringsapparater (forskellige tilslutningskabler og adaptere fås som tilbehør).
    • Med eksklusiv livstidsgaranti fra producenten.
    • Sikkerhed og kvalitet er i højsædet hos E-Stim Systems.
    • Designet og fremstillet i Storbritannien i overensstemmelse med de seneste britiske og europæiske sikkerhedsbestemmelser.
    • Sikkerhedsbemærkning: Erotisk elektrostimulation (E-Stim) er en almindelig praksis, men det er vigtigt at være opmærksom på de sikkerhedsspørgsmål, der er involveret. E-Stim er ikke egnet til personer, der lider af epilepsi, har en pacemaker eller medicinsk infusionsenhed, har en hjertesygdom eller er gravide, og bør aldrig bruges over brysterne eller halsen. Alle E-Stim Systems-enheder er designet og fremstillet efter de højeste standarder. Køberen påtager sig ansvaret for korrekt brug af produkterne.
    • E-Stim Systems og MEO: førende inden for BDSM og elektrostimulation.
    • MEO er et registreret varemærke tilhørende MEO i Tyskland. Alle andre mærkenavne, logoer og varemærker tilhører deres respektive ejere.

    Download

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Fantastico

    Direi eccezionale, aiuta tantissimo per la dilatazione senza alcun dolore, apprezzato molto anche dal mio partner

      Evaluering 

      Revolutionäre Prostata-Stimulation!

      Als Mann, der immer auf der Suche nach neuen Wegen zur Steigerung des sexuellen Genusses ist, war ich sehr gespannt auf die Analelektrode von Meo. Meine Erwartungen wurden nicht nur erfüllt, sondern weit übertroffen.

      Die Qualität der Elektrode ist hervorragend - robust, sicher und mit einer glatten Oberfläche, die eine komfortable Anwendung ermöglicht. Die eigentliche Magie beginnt jedoch, wenn die Elektrostimulation aktiviert wird. Die gezielte Stimulation meiner Prostata mit Stimulationsstrom war eine völlig neue und unglaublich intensive Erfahrung.

      Jede Impulswelle der Elektrode fühlte sich an, als würde sie meine Prostata direkt massieren, was zu einer tiefen, durchdringenden Geilheit führte, die ich so noch nie erlebt hatte. Der Orgasmus, den ich dadurch erlebte, war außergewöhnlich - intensiv, lang anhaltend und unglaublich befriedigend. Es war, als würde jede Zelle meines Körpers elektrisiert, und der Höhepunkt war mehr als nur ein körperliches Erlebnis, es war fast spirituell.

      Ich kann die Analelektrode von Meo jedem Mann empfehlen, der seine sexuellen Erfahrungen auf ein neues Niveau heben möchte. Besonders für diejenigen, die die Prostatastimulation ausprobieren wollen, ist dieses Produkt ein absolutes Muss.

      Bewertung: 5 Sterne

        Skriv din egen anmeldelse

        Lille Flo™ vaginal og anal elektrode fra E-Stim Systems

        Lille Flo™ vaginal og anal elektrode fra E-Stim Systems

        Den lille Flo™-elektrode er en smukt designet, indsættelig elektrode af høj kvalitet, som er både effektiv og behagelig til seksuel elektrostimulation. Dens unikke design gør den til en alsidig elektrode til både vaginal og anal stimulation.

        Skriv din egen anmeldelse

        30 andre varer i samme kategori: