Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Anal elektrostimulation

Nyhedsbrev

Deviant™ - Stor vaginal og anal elektrode fra E-Stim Systems

Den store Deviant™-elektrode er topmodellen fra E-Stim Systems og repræsenterer den perfekte blanding af teknologisk ekspertise og kreativt design. Denne elektrode leverer fuld intensitet til anal og vaginal elektrostimulation i en størrelse, der imponerer og overbeviser.

Mere information

3790/00

179,90 €


-20,00 €

159,90 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    Den store Deviant™-elektrode fra E-Stim Systems: Indbegrebet af anal og vaginal elektrostimulation!

    Den store Deviant™-elektrode er topmodellen fra E-Stim Systems og repræsenterer den perfekte blanding af teknologisk ekspertise og kreativt design. Denne elektrode leverer fuld intensitet til anal og vaginal elektrostimulering i en størrelse, der imponerer og overbeviser.

    Oplev ren ekstase med Deviant™-elektroderne fra E-Stim Systems:

    Deviant™-elektroderne fås i tre størrelser og giver en enestående vaginal eller anal elektrostimuleringsoplevelse Den unikke Ripplehead™-teknologi med rillet overflade intensiverer elektrodens elektriske stimulering inde i kroppen og gør den til et ekstremt effektivt instrument til ekstatiske orgasmer. Det bipolare design fokuserer den elektriske fornemmelse og intensiverer stimulering og nydelse. Elektroderne er lavet af materialer af høj kvalitet, er behagelige at bruge og lover sikkerhed og absolut seksuel tilfredsstillelse. Uanset om det er til G-punkts- eller prostata-stimulering, er Deviant™-elektroderne nøglen til intense og betagende orgasmer.

    Nøglefunktioner i den store Deviant™-elektrode:

    • Unikt Ripplehead™-design: Deviant™-elektroden har et væld af riller langs hovedet, omhyggeligt designet til at give ekstra intens stimulation under anal/vaginal penetration. Rillerne forbedrer den elektriske stimulering, mens det glatte, runde hoved giver mulighed for behagelig anal/vaginal indføring.
    • Effektivt bipolært elektrodedesign: Kombinationen af et ledende elektrodehoved og en base, der er adskilt af en isoleret hals, skaber en meget effektiv bipolær elektrode. Dette design muliggør målrettet og intens elektrostimulering, både analt og vaginalt.
    • Ergonomisk og sikkert design: De bløde kurver på den isolerede, elektrisk ikke-ledende hals og den fræsede rille i bunden letter anal/vaginal indføring og fjernelse.
    • Konstruktion af høj kvalitet: Deviant™-elektroden er fremstillet af højpoleret aluminium i rumfartskvalitet med 4 mm tilslutningsstik i rustfrit stål og er dækket af E-Stim Systems' livstidsgaranti fra producenten.
    • Deviant™-elektroden forbindes til et elektrostimulationsapparat via 4 mm-stik, der er integreret i basen. Vi tilbyder forskellige adaptere, så vores elektroder også kan tilsluttes apparater fra andre producenter.
    • Dimensioner: Med en diameter på 50 mm og en længde på 148 mm er den store Deviant™-elektrode den ideelle størrelse for alle, der ønsker at opleve en mere intens fornemmelse under anal eller vaginal elektrostimulation.


    Rengøring og pleje af elektroden:

    Deviant™-elektroden er nem at rengøre - skyl blot med varmt vand og et mildt rengøringsmiddel, eller brug VeryClean Spray, og lad den tørre. Elektroden skal være helt tør før opbevaring, især 4 mm-stikkene.

    For endnu mere nydelse ved elektrostimulation:

    For behagelig vaginal/anal indføring og særlig god elektrisk ledningsevne bør du bruge en vandbaseret glidecreme som ESHOCK fra MEO. Undgå silikonebaserede glidecremer eller hybride glidecremer, og bemærk, at kondomer ikke er kompatible med E-Stim Systems elektroder.

    Den store Deviant™-elektrode: et dristigt valg for alle, der elsker seksuel elektrostimulation!

    Den store Deviant™-elektrode er et fremragende valg for alle, der ønsker en intens og tilfredsstillende elektrostimuleringsoplevelse. Uanset om du er på udkig efter nye fornemmelser eller vil tage elektrosex til det næste niveau i en BDSM-sammenhæng, giver den store Deviant™-elektrode dig en elektrificerende rejse ind i anale eller vaginale dybder, som vil begejstre dig.

    Flere detaljer:

    • Deviant™ - Stor vaginal og anal elektrode fra E-Stim Systems
    • Præcist formede riller langs det lange elektrodehoved giver intens stimulation under indføring, mens det glatte, afrundede elektrodehoved gør indføring let for både mænd (anal) og kvinder (vaginal eller anal). Når elektroden er ført ind, sikrer de mange riller en ekstremt effektiv elektrisk kontakt - et pluspunkt for betagende elektrosex.
    • Den ikke-ledende elektrodehals er designet med bløde kurver for større komfort, og basen har en dybere rille for at gøre det lettere at fjerne den fra anus eller vagina.
    • Kombinationen af ledende elektrodehoved og base, begge adskilt af en isoleret elektrodehals, resulterer i en yderst effektiv bipolær elektrode. Nu skal du bare tilføje de fantastiske funktioner i en af vores elektrostimuleringsenheder, og du har et fantastisk og vigtigt Estim sextoy.
    • Type: Bipolær, kan indsættes
    • Samlet længde: 150 mm
    • Længde, der kan indsættes: 115 mm
    • Diameter: 50 mm
    • Omkreds: 157 mm
    • Vægt: 658 g
    • Tilslutninger To 4 mm-stik i basen.
    • Til brug med vores elektrostimuleringsapparater (forskellige tilslutningskabler og adaptere fås som tilbehør).
    • Med eksklusiv livstidsgaranti fra producenten.
    • Sikkerhed og kvalitet er altafgørende hos E-Stim Systems.
    • Designet og fremstillet i Storbritannien i overensstemmelse med de seneste britiske og europæiske sikkerhedsbestemmelser.
    • Sikkerhedsbemærkning: Erotisk elektrostimulation (E-Stim) er en almindelig praksis, men det er vigtigt at være opmærksom på de sikkerhedsspørgsmål, der er involveret. E-Stim er ikke egnet til personer, der lider af epilepsi, har en pacemaker eller medicinsk infusionsenhed, har en hjertesygdom eller er gravide, og bør aldrig bruges over brysterne eller halsen. Alle E-Stim Systems-enheder er designet og fremstillet efter de højeste standarder. Køberen påtager sig ansvaret for korrekt brug af produkterne.
    • E-Stim Systems og MEO: førende inden for BDSM og elektrostimulation.
    • MEO er et registreret varemærke tilhørende MEO i Tyskland. Alle andre mærkenavne, logoer og varemærker tilhører deres respektive ejere.

    Download

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Große Wirkung

    Als ich den Deviant Plug in der Hand hielt, dachte ich, dass er zu groß ist und daher habe ich nicht viel von ihm erwartet. Aber schon bei der ersten Anwendung wurde ich eines Besseren belehrt. Estim funktioniert unglaublich gut und bringt mich schon nach wenigen Augenblicken zum Mörder-Orgasmus. Toll ist auch die einstellbare Intensität aller Funktionen über das Estim-Gerät.

      Skriv din egen anmeldelse

      Deviant™ - Stor vaginal og anal elektrode fra E-Stim Systems

      Deviant™ - Stor vaginal og anal elektrode fra E-Stim Systems

      Den store Deviant™-elektrode er topmodellen fra E-Stim Systems og repræsenterer den perfekte blanding af teknologisk ekspertise og kreativt design. Denne elektrode leverer fuld intensitet til anal og vaginal elektrostimulation i en størrelse, der imponerer og overbeviser.

      Skriv din egen anmeldelse

      Andre kunder købte også:

      30 andre varer i samme kategori: