Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Anal elektrostimulation

Nyhedsbrev

Electrosex Anal Plug - Medium - af E-Stim Systems

MEO præsenterer Electrosex Anal Plug Medium fra E-Stim Systems, en større version af dens mindre modstykke i det bipolare elektrodesortiment. Inspireret af den populære Bobble™ giver den mellemstore Electrosex Anal Plug en mere fyldig fornemmelse - perfekt til dem, der ønsker lidt mere fylde og stræk under anal elektrostimulation.

Mere information

3773/00

159,90 €


-20,00 €

139,90 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    Electrosex Anal Plug - Medium - fra E-Stim Systems: Den innovative måde at lave anal elektrostimulation på!

    MEO præsenterer Electrosex Anal Plug Medium fra E-Stim Systems, en større version af dens mindre modstykke fra det bipolare elektrodesortiment. Inspireret af den populære Bobble™ giver den mellemstore Electrosex Anal Plug en mere fyldig fornemmelse - perfekt til dem, der ønsker lidt mere fylde og stræk under anal elektrostimulation.

    Anal elektrostimulation (anal e-stim) giver en unik og intens oplevelse, der adskiller sig fra traditionel analsex med dildoer eller vibratorer, primært på grund af den målrettede stimulering af nerverne. Den anale region, som er rig på følsomme nerver, reagerer intenst på de elektriske impulser og udløser dybere og ofte mere intense fornemmelser end manuel stimulering. Denne målrettede tilgang giver mulighed for stimulering, hvis intensitet og rytme kan kontrolleres præcist, hvilket giver en række fornemmelser fra mild prikken til meget stærke rytmiske impulser. Desuden kan anal elektrostimulation træne lukkemusklen, hvilket resulterer i stærke, men behagelige muskelsammentrækninger. Den kan bruges helt "håndfrit" og tilbyder en unik type stimulering, der er kontinuerlig og kan opretholdes over en længere periode. Denne type anal elektrostimulation giver unikke fornemmelser og oplevelser og er derfor et populært valg for alle, der ønsker at opdage en ny dimension af seksualiteten.

    Elegant design og kraftig stimulation:

    • Inspireret af den populære Bobble™ analplug er vores Electrosex Anal Plug større og har en luksuriøs satinfinish.
    • Det glatte, kugleformede hoved sikrer en blid indføring i anus, mens det dobbelt taljerede design giver et behageligt greb i analkanalen og målrettet stimulation.
    • Den første talje koncentrerer fornemmelserne omkring anus, mens indføring op til den anden talje giver mulighed for dybere stimulering på ofte utilgængelige steder.


    Optimeret til komfort og stimulation:

    • De elektriske kontakter er integreret i toppen og bunden, så de føles mere naturlige, når elektroden bevæger sig rundt i kroppen.
    • Produktet er velegnet til både vaginal og anal stimulation og tilpasser sig perfekt til kroppens indre anatomi.


    Nem rengøring og pleje:

    • Rengøres blot med varmt vand og et mildt rengøringsmiddel eller VeryClean-spray. Sørg for, at Electrosex analplug, inklusive stikkene, er helt tørre, før du opbevarer dem.
    • For grundig rengøring kan du adskille Electrosex analpluggen og vaske metaldelene separat. Følg dog producentens anvisninger for adskillelse og samling.


    Forberedelse til anal/vaginal elektrostimulation:

    • Brug det vandbaserede smøremiddel ESHOCK fra MEO for nem indføring og optimal elektrisk ledningsevne.
    • Undgå at bruge silikone eller hybride smøremidler. Kondomer er ikke kompatible med elektroderne fra E-Stim Systems.


    Electrosex Anal Plug - Medium fra E-Stim Systems: Oplev mere intens anal elektrostimulation.

    Electrosex Anal Plug Medium fra E-Stim Systems er mere end bare et analt sexlegetøj, det er et sofistikeret produkt, der giver dig mulighed for at opleve dybere og mere tilfredsstillende anal eller vaginal elektrostimulation. Uanset om du vil øge fra den mindre størrelse eller dykke direkte ned i de fyldigere fornemmelser, garanterer Electrosex Anal Plug dig en ophidsende og sensuel elektrostimuleringsoplevelse.

    Flere detaljer:

    • Electrosex Anal Plug - Medium - af E-Stim Systems
    • Dimensioner: Længde 132 mm, diameter 50 mm, indføringslængde 100 mm.
    • Vægt: 522 g
    • Tilslutninger: Udstyret med 4 mm-stik, der er kompatible med standard 4 mm-kablet fra E-Stim Systems.
    • Den brede base på Electrosex analpluggen gør det muligt at bruge E-Stim Systems lavprofilkabel, hvis analpluggen skal bruges over en længere periode.
    • Sikkerhed og kvalitet er meget vigtigt for E-Stim Systems.
    • Designet efter de seneste britiske og europæiske sikkerhedsregler og fremstillet i Storbritannien.
    • Leveres med livstidsgaranti fra producenten.
    • Sikkerhedsbemærkning: Erotisk elektrostimulation (E-Stim) er en almindelig praksis, men det er vigtigt at være opmærksom på de sikkerhedsspørgsmål, der er involveret. E-Stim er ikke egnet til personer, der lider af epilepsi, bærer pacemaker eller bruger medicinsk infusionsudstyr, har hjertesygdomme eller er gravide, og bør aldrig bruges over brystet eller halsen. Alle E-Stim Systems-enheder er designet og fremstillet efter de højeste standarder. Køberen påtager sig ansvaret for korrekt brug af produkterne.
    • E-Stim Systems og MEO: førende inden for BDSM og elektrostimulation.

    Download

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Wonderful toy

    The medium bipolar plug is a wonderful toy. Set at the right intensity it can be extremely painful, but is also absolutely wonderful feeling at other settings.

      Skriv din egen anmeldelse

      Electrosex Anal Plug - Medium - af E-Stim Systems

      Electrosex Anal Plug - Medium - af E-Stim Systems

      MEO præsenterer Electrosex Anal Plug Medium fra E-Stim Systems, en større version af dens mindre modstykke i det bipolare elektrodesortiment. Inspireret af den populære Bobble™ giver den mellemstore Electrosex Anal Plug en mere fyldig fornemmelse - perfekt til dem, der ønsker lidt mere fylde og stræk under anal elektrostimulation.

      Skriv din egen anmeldelse

      Andre kunder købte også:

      30 andre varer i samme kategori: