Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Anal elektrostimulation

Nyhedsbrev

Medium elektrisk æg fra E-Stim Systems

Vi byder velkommen til det mellemstore, helt nye elektriske æg fra E-Stim Systems. Selv om diameteren kun er 8 mm større, gør denne lille ændring det mellemstore elektroæg 2,5 gange større. Det gør, at det føles meget bedre i anus og giver mere af den gode følelse af elektrostimulation.

Mere information

3783/00

tilgængelig

    Mere information

    Mellemstort elektrisk æg fra E-Stim Systems: større for endnu mere stimulation og endnu mere tilfredsstillelse.

    Vi byder velkommen til det mellemstore, helt nye elektriske æg fra E-Stim Systems. Lige så smukt som det lille elektriske æg, men med en rød isolerende ring, der adskiller de to polerede halvdele af ægget, og betydeligt større end sin lillebror. Men hvor meget større? Diameteren er kun 8 mm større, men denne lille ændring gør det mellemstore elektriske æg 2,5 gange større. Det gør, at det føles meget bedre i anus og giver mere af den gode følelse af elektrostimulation.

    Oplev de spændende muligheder for anal eller vaginal elektrostimulation med E-Stim Systems elektroæg:

    Med E-Stim Systems elektroæg møder avanceret elektrostimulationsteknologi ren sex. De fås i tre størrelser - small, medium og large - og hvert elektroæg er designet til en unik oplevelse. Vaginal og anal elektrostimulation giver en unik sensuel oplevelse, der adskiller sig markant fra konventionelle metoder til seksuel stimulering. Ved vaginal elektrostimulation rammer de elektriske impulser blidt de indre nerveender og skaber en dyb, vedvarende fornemmelse, som konventionelt sexlegetøj som vibratorer eller dildoer ofte ikke kan frembringe. Denne type stimulering kan føre til meget intense orgasmer. Anal elektrostimulation fokuserer derimod på nerveenderne omkring anus. Elektriske impulser stimulerer disse følsomme områder og skaber fornemmelser, der spænder fra en let prikkende fornemmelse til stærke rytmiske impulser. Dette kan i høj grad øge den seksuelle nydelse, især for dem, der ønsker at nyde prostatastimulation, når den er bedst. Det er kendt, at elektrostimulering af prostata kan give intense helkropsorgasmer. Alle metoder til anal og vaginal elektrostimulering giver en høj grad af kontrol og tilpasning takket være E-Stim Systems' elektrostimuleringsapparater, som kan tilpasses personlige præferencer. Det giver brugerne mulighed for at eksperimentere med en række forskellige elektrostimuleringsintensiteter og -mønstre. Det kan føre til en dybere forståelse af personlige nydelsespunkter og opdagelse af tidligere ukendte erogene zoner. Kort sagt er både vaginal og anal elektrostimulation en innovativ måde at øge den seksuelle nydelse på og give mulighed for oplevelser inden for nye områder af følelse og intimitet.

    Intet ekstra kabel nødvendigt!

    Det elektriske æg er udstyret med et ca. 1,5 m langt kabel med et 3,5 mm jackstik, så der er ikke behov for ekstra kabler. Da der ikke er noget stik, der stikker ud fra det elektriske æg, er det den ideelle elektrode til diskret at nyde erotisk elektrostimulation under tøjet i løbet af dagen.

    Optimeret design til komfortabel brug:

    • Electro Egg har et unikt design med en isolerende ring, der adskiller de to højglanspolerede halvdele for effektiv bipolær stimulering.
    • Den glatte form på det elektriske æg gør det let at indføre og gør det lige velegnet til både vaginal og anal stimulation.


    Kvalitet og garanti:

    • Som med alle premium-elektroder fra E-Stim Systems er Electro Egg dækket af E-Stim Systems' unikke livstidsgaranti (undtagen kabler), som garanterer kvalitet og pålidelighed.


    Specifikationer:

    • Størrelse: 60 mm lang, 38 mm i diameter
    • Vægt: 153 g


    Integreret forbindelse for mere komfort:

    • Elektroægget leveres med et ca. 1,5 m langt, fastmonteret kabel med 3,5 mm jackstik til direkte tilslutning til E-Stim Systems' elektrostimuleringsapparater.


    Let at rengøre:

    • Rengøres blot med varmt vand og et mildt rengøringsmiddel eller VeryClean-spray. Tør af, brug ikke aggressive rengøringsmidler, og nedsænk det ikke i væsker.
    • Det elektriske æg er ikke designet til at blive skilt ad for at blive rengjort.


    Forberedelse og det rigtige smøremiddel:

    • For at opnå optimal funktion skal der anvendes ESHOCK vandbaseret smøremiddel for at sikre nem indføring og bedst mulig elektrisk ledningsevne.
    • Undgå silikone- eller hybridbaserede smøremidler, og bemærk, at kondomer ikke er kompatible med E-Stim Systems-elektroder.


    Mellemstort elektroæg fra E-Stim Systems: En betydelig forøgelse af elektrostimuleringsglæden!

    Det mellemstore elektroæg fra E-Stim Systems giver en mere intens og tilfredsstillende elektrostimuleringsoplevelse. Den større størrelse giver en dybere fornemmelse og gør det til det perfekte valg for dem, der ønsker at forbedre deres elektrostimuleringsoplevelse endnu mere.

    Flere detaljer:

    • Medium elektroæg fra E-Stim Systems
    • Mål: 60 mm lang, 38 mm i diameter
    • Vægt: 153 g
    • Det elektriske æg er IKKE beregnet til at blive skilt ad til rengøringsformål.
    • Sikkerhed og kvalitet er E-Stim Systems' topprioriteter.
    • Designet og fremstillet i Storbritannien i henhold til de seneste britiske og europæiske sikkerhedsregler.
    • Støttet af en livstidsgaranti fra producenten.
    • Fremstillet i overensstemmelse med de seneste sikkerhedsregler i EU og Storbritannien.
    • Sikkerhedsbemærkning: Erotisk elektrostimulation (e-stim) er en almindelig praksis, men det er vigtigt at være opmærksom på de sikkerhedsspørgsmål, der er involveret. E-Stim er ikke egnet til personer, der lider af epilepsi, har en pacemaker eller medicinsk infusionsenhed, har en hjertesygdom eller er gravide, og bør aldrig bruges over brystet eller halsen. Alle E-Stim Systems-enheder er designet og fremstillet efter de højeste standarder. Køberen påtager sig ansvaret for korrekt brug af produkterne.
    • E-Stim Systems og MEO: førende inden for BDSM og elektrostimulation!
    • MEO er et registreret varemærke tilhørende MEO i Tyskland. Alle andre mærkenavne, logoer og varemærker tilhører deres respektive ejere.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Volle Sterne

    Ich kann dieses Ei von MEO wirklich empfehlen. Habe schon einige getestet und alle weggeschmissen, da entweder nicht bi-polar oder sonst mit schlechter Durchflussstärke. Außerdem ist es sehr leicht zu reinigen und gleitet gut mit dem passenden Gleitgel. Das Ei bleibt auch drin und rutscht nicht wieder raus wie oft bei anderen Billigprodukten. Aus meiner Sicht sehr empfehlenswert - volle Sterne.

      Evaluering 

      The egg is amazing

      The egg is amazing. Feels like someone is pounding your hole good.

        Skriv din egen anmeldelse

        Medium elektrisk æg fra E-Stim Systems

        Medium elektrisk æg fra E-Stim Systems

        Vi byder velkommen til det mellemstore, helt nye elektriske æg fra E-Stim Systems. Selv om diameteren kun er 8 mm større, gør denne lille ændring det mellemstore elektroæg 2,5 gange større. Det gør, at det føles meget bedre i anus og giver mere af den gode følelse af elektrostimulation.

        Skriv din egen anmeldelse

        Andre kunder købte også:

        30 andre varer i samme kategori: