Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Anal elektrostimulation

Nyhedsbrev

Estim Butt Plug Pro - analvibrator med elektrostimulation

Oplev et elektrificerende eventyr i særklasse med denne anatomisk formede Estim buttplug - fra blød til hård! Den vibrerende silikone analplug E-Stim Pro kombinerer traditionel analstimulation med den spændende verden af elektrostimulation, uden behov for strømforsyning, kabler eller elektroder.

Mere information

3422/00

Tilgængelig inden længe

    Mere information

    Oplev et elektrificerende eventyr i særklasse med denne anatomisk formede Estim buttplug - fra blød til hård! Den vibrerende silikone analplug E-Stim Pro kombinerer traditionel analstimulation med den spændende verden af elektrostimulation, uden behov for strømforsyning, kabler eller elektroder. Oplev den tilfredsstillende følelse af penetration kombineret med de forførende elektriske impulser dybt inde i din krop!

     

    E-Stim Pro analplug med fjernbetjening: Dette EStim-sextoy vil revolutionere dit kærlighedsliv!

     

    Vælg mellem blød og hård: Vælg mellem 5 vibrationsfunktioner og 5 elektrostimuleringsfunktioner for den ultimative anale nydelse. Brug vibrationer og elektrostimulering hver for sig eller i kombination for at finde den perfekte anale stimulering til dig. Brug denne Estim buttplug til ekstra nydelse med et elektrisk kick under sex med din partner, eller nyd buttpluggen alene for at tilføje et særligt touch til din session.

     

    Trådløs kontrol: E-Stim Pro-sexlegetøjet fra MEO er udstyret med en trådløs fjernbetjening med et stort, letlæseligt display, så du altid ved præcis, hvilken vibration og hvilken strøm der er aktiv i øjeblikket. Perfekt til at finde den ideelle blanding af vibrationer og elektrostimulation og tage din nydelse til et nyt niveau.

     

    Giv slip på kontrollen: Den trådløse fjernbetjening sætter nye standarder for erotiske eller endda dominerende overraskelser. Forestil dig en aften med din partner, hvor du slipper tøjlerne helt. Midt under middagen eller til en fest udløser et hemmeligt tryk på en knap pludselig en elektrificerende impuls eller en dyb vibration dybt inde i din krop.

     

    Ren luksus: Alle produkter i E-Stim Pro-serien fra MEO er genopladelige via det medfølgende USB-ladekabel og er fremstillet af fløjlsblød, ftalat- og latexfri silikone - for en sikker og særlig behagelig oplevelse. For maksimal nydelse anbefaler vi at bruge den med en vandbaseret elektrodegel.

     

    I en BDSM-sammenhæng giver et sexlegetøj med vibrationer og elektrostimulation et væld af muligheder for at intensivere legen mellem nydelse og smerte, dominans og underkastelse, kontrol og overgivelse. Her er nogle mulige anvendelser og teknikker til at udnytte potentialet i Estim sexlegetøj fuldt ud:

     

    Øget følsomhed: Start med blide vibrationer for at øge den underdanige partners følsomhed. Efter et stykke tid intensiveres elektrostimuleringen, hvilket øger følelsen af ophidselse og overfølsomhed på samme tid.

     

    Kontrolleret nydelse: Den dominerende partner kan kontrollere intensiteten og rytmen af vibrationerne og elektrostimuleringen. Det gør det muligt at bringe den underdanige partner til randen af orgasme og derefter holde vedkommende fra det igen (drilleri og fornægtelse).

     

    Straf og belønning: Brug de højere niveauer af elektrostimulering som "straf" og vibrationerne som "belønning". Det kan være med til at få den underdanige til at føle, at han eller hun skal "gøre sig fortjent" til nydelsen.

     

    Bondage: Den underdanige partner bindes, og Estim sextoy bruges til at skabe en følelse af hjælpeløshed. Kombinationen af bondage og erotisk, elektrisk stimulation kan forstærke følelsen af underkastelse.

     

    Sensorisk deprivation: Giv din partner bind for øjnene, og brug ørepropper til at slukke for andre sanser. Det øger fokus på den elektriske stimulation og vibrationerne, hvilket øger oplevelsens intensitet.

     

    Rollespil: Integrer Estim sextoy i forskellige rollespil, f.eks. som "medicinsk udstyr" i et klinikscenarie.

     

    Kombination med andet sex legetøj: Brug Estim-sexlegetøjet i kombination med andet BDSM-tilbehør som piske, brystvorteklemmer eller voks. Afhængigt af sammenhængen kan det intensivere smerten eller nydelsen.

     

    Tip: For en særlig intens oplevelse anbefaler vi at bruge en vandbaseret elektrodegel som f.eks. vores ESHOCK-smøremiddel. Før og efter brug bør du rengøre Estim sextoy med vores VERYCLEAN-spray.

     

    Lad denne ultimative e-stim buttplug forkæle dig og øge din nydelse med en prikkende fornemmelse, som du aldrig har oplevet før!

     

    Yderligere detaljer:

     

    • Estim buttplug - analvibrator med elektrostimulering
    • Med fjernbetjening
    • Med 3 forskellige stimuleringsintensiteter, 2 stimuleringsmønstre, 3 vibrationshastigheder og 2 vibrationsmønstre.
    • Dimensioner: Samlet længde 104 mm, indføringslængde 81 mm, største indføringsdiameter 41 mm.
    • Materiale: Silikone og ABS-plast.
    • Bemærk: Batteridrevet med 1 CR2032-batteri, medfølger.
    • Sexlegetøj med vibrationer og elektrostimulering kan være en spændende tilføjelse til en BDSM-session, men sikkerheden bør altid være i højsædet. Det er vigtigt at definere klare grænser og sikre ord på forhånd og altid være opmærksom på din partners reaktioner. Elektrostimulation skal altid bruges med forsigtighed og efter grundig gennemlæsning af producentens brugsanvisning.
    • Oplev den fascinerende verden af erotisk elektrostimulation med MEO - en af branchens førende inden for e-stim-produkter. Med mange års erfaring har vi udviklet et eksklusivt produktsortiment, der får selv de vildeste fantasier til at gå i opfyldelse. E-Stim dildoer & Estim anal plugs: Mærk den intense og unikke fornemmelse af elektriske impulser, der pulserer dybt inde i dig. Vores E-Stim-dildoer og analplugs er ikke kun ergonomisk designet, men tilbyder også sikker og behagelig brug til betagende øjeblikke. Elektriske pikringe: Tag din ophidselse til et nyt niveau! Vores pikringe lover ikke kun en hårdere og længere erektion, men også en prikkende nydelse, der intensiveres ved hver berøring. Electro pads & elektroder: Perfekt til begyndere og avancerede brugere. Placer dem, hvor du vil nyde den elektriske stimulering mest, og oplev et helt nyt spektrum af fornemmelser. E-Stim-kontrolenheder: Fra blid prikken til intense stød - med vores kontrolenheder har du fuld kontrol over dine elektriske eventyr. MEO står for kvalitet, sikkerhed og innovation. Alle vores produkter er fremstillet af materialer af høj kvalitet og giver dig det bedste inden for erotisk elektrisk stimulering. Lad dig inspirere af vores mange forskellige Estim-produkter, og fordyb dig i en verden af elektrisk ekstase.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Sehr gut

    Sehr gut stimulierend oder sehr gut bestrafend. Ich liebe es!

    • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    Awesome

    Good piece to ease into estim play. Remote makes for a great restraint/bondage tool and allows great control over the intensity. My sub goes wild with this in her.

    • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    Good feeling

    I love the way it vibrates and shocks gave me pleasure but even better when Electro Sex Gel ESHOCK is used. The only thing I don't like is you can't stop either action unless you turn it off but other than that great toy to use.

      Evaluering 

      Good first e-stim toy

      The size and shape are perfect, the vibrations are just right, it's easy to pull out, and the e-stim is not too extreme for a beginner. I'm looking forward to trying it with the gel next. Most of the time it works just like the instructions say, and you can actually turn off one or both or the other without turning off the whole she-bang, but you have to read the instructions to learn how. It's not intuitive to learn how to use. That said, I had it get stuck on the lowest e-stim and vibe setting once, but it was mild enough to be more of a hilarious situation than truly uncomfortable, don't know what happened to cause it because it never happened again.

      When I wear this out, which I probably will, I'll buy it again. Absolutely worth it, especially for the relatively low price.

        Skriv din egen anmeldelse

        Estim Butt Plug Pro - analvibrator med elektrostimulation

        Estim Butt Plug Pro - analvibrator med elektrostimulation

        Oplev et elektrificerende eventyr i særklasse med denne anatomisk formede Estim buttplug - fra blød til hård! Den vibrerende silikone analplug E-Stim Pro kombinerer traditionel analstimulation med den spændende verden af elektrostimulation, uden behov for strømforsyning, kabler eller elektroder.

        Skriv din egen anmeldelse

        Andre kunder købte også:

        30 andre varer i samme kategori: