Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

ElectraStim

Nyhedsbrev

WAVE™ Estim Dildo til Strap-On Harness

Kommer snart  Tilbud

ElectraStim præsenterer en revolutionerende genopfindelse af sin bedst sælgende bipolære dildo: WAVE™ Estim Dildo. Denne specialdesignede Estim-dildo kan bruges med en strap-on-harness og er udviklet til at intensivere den seksuelle oplevelse under både traditionel sex og pegging gennem elektrostimulering.

Mere information

3890/00

Tilgængelig inden længe

Mere information

ElectraStim præsenterer en revolutionerende genopfindelse af sin bedst sælgende bipolære dildo: WAVE™ Estim Dildo. Denne specialdesignede Estim-dildo kan bruges med en strap-on-sele og er udviklet til at intensivere den seksuelle oplevelse under både traditionel sex og pegging gennem elektrostimulering.

I kombination med vores strap-on-sele i læder af høj kvalitet (sælges separat) åbner denne bipolære dildo op for en helt ny dimension inden for sex. Elektrostimuleringen som supplement til strap-on-sex er velegnet til både vaginal og anal brug og udvider spektret af seksuelle fornemmelser betydeligt.

Denne elektrostimuleringsdildo er teknisk perfekt og vil imponere både mænd og kvinder!

WAVE™ Estim-dildoen er udstyret med en bred, isoleret base, så kun den passive partner mærker den elektriske stimulering under sex. Dildoen har en indføringslængde på 145 mm og en maksimal omkreds på 89 mm. Den smukt formede dildo kombinerer bølgende riller med den elektriske stimulerings sensuelle snurren og sammentrækninger. Det åbner op for helt nye muligheder for at tilfredsstille din partner. Muligheden for at opleve anal og vaginal elektrostimulation med WAVE™ Estim-dildoen lover intens nydelse og dybe, gennemtrængende fornemmelser, der er intense og ekstremt tilfredsstillende.

Kompatibel med de fleste elektro stimulationsenheder:

Dildoen er kompatibel med alle ElectraStim-elektrostimulationsenheder. Selvom dildoen er udviklet til direkte tilslutning til ElectraStim-elektrostimulationsapparater, kan den også tilsluttes elektrostimulationsapparater fra andre producenter ved hjælp af de adaptere, vi tilbyder.

Hygiejne og korrekt brug af glidecreme spiller en afgørende rolle under brug:

For optimal pleje og sikker brug anbefaler vi vores InstaClean-desinfektionsspray, som er specielt udviklet til effektiv rengøring af dildoen før og efter brug. Derudover er vores elektrisk ledende glidecreme ESHOCK vigtig for at sikre en jævn indføring i anus og optimal ledningsevne, hvilket gør elektrostimuleringsoplevelsen endnu mere intens. Kombinationen af disse to produkter gør elektrostimulation ikke kun særlig behagelig, men også sikker og hygiejnisk.

Yderligere detaljer:

  • WAVE™ Estim-dildo til strap-on-harness
  • Længde til indføring: 145 mm
  • Maksimal diameter: 28,3 mm
  • Maksimal omkreds: 88,9 mm
  • Tilslutning: 2 mm
  • Vægt: 280 gram
  • Materiale: Fremstillet af havvandsbestandigt aluminium med isoleringsstrimler af akryl.
  • Antal poler: 2 (bipolar)
  • Leveringsomfang: 1x WAVE™ Metal Bipolar Strap-On Electro Dildo, 1x mikrofiberpose, 1x brugsanvisning (EN/FR/DE/NL/ES/IT)
  • Sikkerhedsbemærkning: Seksuel elektrostimulation (e-stim) er en almindelig praksis, men det er vigtigt at være opmærksom på de sikkerhedsspørgsmål, der er involveret. E-Stim er ikke egnet til personer, der lider af epilepsi, bruger pacemaker eller medicinsk infusionsenhed, har en hjertesygdom eller er gravide, og bør aldrig bruges over brystet eller halsen. Alle ElectraStim-enheder er designet og fremstillet efter de højeste standarder. Køberen påtager sig ansvaret for korrekt brug af produkterne.ElectraStim x MEO

ElectraStim er synonymt med innovation og kvalitet inden for seksuel elektrostimulation (e-stim) og har siden starten gjort sig bemærket ved hele tiden at flytte grænserne for, hvad der er muligt inden for dette spændende område af voksenunderholdning. Med et stærkt fokus på design, teknologi og brugeroplevelse tilbyder ElectraStim's produkter en unik kombination af nydelse og ydeevne, der appellerer til både begyndere og erfarne brugere. Produktsortimentet strækker sig fra indgangssæt til komplekse enheder, der alle er omhyggeligt designet til at give en sikker, fornøjelig og effektiv oplevelse. ElectraStim lægger stor vægt på kvalitet og innovation, hvilket afspejles i den patenterede "Flick"-teknologi - et bevis på virksomhedens engagement i at gøre elektrostimulation mere personlig og interaktiv. Denne forpligtelse til ekspertise og vilje til at overgå forbrugernes forventninger gør ElectraStim til et førende mærke i sit segment. MEO.de er den perfekte distributionspartner for ElectraStim på grund af sin ekspertise inden for distribution af specialiserede voksenprodukter af høj kvalitet. MEO.de har opnået et ry for en dyb forståelse af sine kunders behov og ønsker, kombineret med en urokkelig forpligtelse til kundetilfredshed. MEO's BDSM-butik tilbyder ikke kun en bred vifte af produkter i forskellige kategorier, men lægger også stor vægt på uddannelse og information for at sikre, at kunderne kan træffe en informeret købsbeslutning. Derudover er MEO.de's målgruppe et perfekt match for ElectraStim, da begge virksomheder lægger vægt på at levere innovative produkter af høj kvalitet, der forbedrer deres kunders seksuelle velvære og oplevelse. MEO.de's store rækkevidde, både online og gennem sit etablerede partnernetværk, sikrer, at ElectraStim's produkter når ud til et bredt og interesseret publikum. Kombinationen af ElectraStim's banebrydende teknologi og MEO.de's ekspertise og engagement i kundetilfredshed repræsenterer et stærkt partnerskab med fokus på at levere ekstraordinære og berigende oplevelser til deres kunder. Sammen er de perfekt positioneret til at revolutionere elektrostimuleringsverdenen og samtidig levere enestående service og support.

Dette vil måske også interessere dig:

KUNDEANMELDELSER

Ingen kundekommentarer endnu

Skriv din egen anmeldelse

WAVE™ Estim Dildo til Strap-On Harness

WAVE™ Estim Dildo til Strap-On Harness

ElectraStim præsenterer en revolutionerende genopfindelse af sin bedst sælgende bipolære dildo: WAVE™ Estim Dildo. Denne specialdesignede Estim-dildo kan bruges med en strap-on-harness og er udviklet til at intensivere den seksuelle oplevelse under både traditionel sex og pegging gennem elektrostimulering.

Skriv din egen anmeldelse

Andre kunder købte også:

26 andre varer i samme kategori: