Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

ElectraStim

Nyhedsbrev

MINI - Elektrostimulerende analplug

Tilbud

Denne fantastiske, erotiske elektrostimulation kan nydes af selv den mest uerfarne nybegynder! MINI er en lille Estim analplug, der er perfekt til begyndere!

Mere information

2339/00

149,90 €


-10,00 €

139,90 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    Selv uerfarne begyndere kan nyde denne betagende, erotiske elektrostimulering! Mini er en lille analplug, der er perfekt til begyndere!

     

    Uanset om du allerede har haft din første oplevelse med analsex eller ej, er denne elektrosex-buttplug det perfekte valg. For størrelsen er ligegyldig med elektrosexlegetøj!

     

    Takket være sin koniske form og lille størrelse er Mini nem at føre ind og behagelig at bruge, selv hvis det er første gang. Den tunge vægt giver et stærkt tryk på de første følsomme centimeter af anus og stimulerer de meget følsomme nerveender for at øge nydelsen.

     

    Med en indføringslængde på 56 mm og en diameter på 30 mm på det bredeste sted er denne lille buttplug smal og konisk i formen, hvilket gør den lettere for dig at indføre. Når du har vænnet dig til følelsen, kan du tilslutte Estim analplug til en af vores stimulationsenheder for at opleve en behagelig prikkende fornemmelse og orgasmiske sammentrækninger, som du aldrig har oplevet før.

     

    En vandbaseret glidecreme af høj kvalitet eller ESHOCK glidecreme fra MEO forstærker de elektriske fornemmelser og gør det lettere at føre den ind i anus.

     

    Yderligere oplysninger:

     

    • Estim Anal - Erotisk elektrostimulation
    • Elektrodetype: Bipolær til indre stimulation - med 2 x 2 mm stik.
    • For at kunne mærke de beskrevne fornemmelser skal buttpluggen tilsluttes et apparat med stimuleringsstrøm (f.eks. TENS).
    • Mål: 56 mm indføringslængde og 30 mm diameter på det bredeste sted.
    • Materiale: Fremstillet af aluminium i marinekvalitet med en isolationsstrimmel i akryl. Basen er forsynet med isolerede nitrilringe, som kan tages af for rengøring.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    volle Empfehlung

    Das Einführen dieses wunderschönen Plug ist nicht nur für den Analanfänger ein Erlebnis. Das längere Tragen des Plug verursacht gute Stimulation und Wohlbehagen. Steigende Elektroimpulse führen den Träger des Plug bis zum feuchten Orgasmus.

      Skriv din egen anmeldelse

      MINI - Elektrostimulerende analplug

      MINI - Elektrostimulerende analplug

      Denne fantastiske, erotiske elektrostimulation kan nydes af selv den mest uerfarne nybegynder! MINI er en lille Estim analplug, der er perfekt til begyndere!

      Skriv din egen anmeldelse

      Andre kunder købte også:

      26 andre varer i samme kategori: