Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Anal elektrostimulation

Nyhedsbrev

Mystim Real Deal Neal - E-Stim Vibrator

Gør dig klar til et absolut elektrificerende eventyr, for her kommer "Real Deal Neal", en e-stim-vibrator fra Mystim, et sandt mesterværk, når det gælder elektrosex! Dette sexlegetøj er meget mere end bare en vibrator. Det er din nye legekammerat, der er klar til at drive dig til seksuel ekstase og stimulere dine mest intime zoner, som du aldrig har oplevet det før.

Mere information

3343/00

139,90 €


-20,00 €

119,90 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    Gør dig klar til et absolut elektrificerende eventyr, for her kommer "Real Deal Neal", en e-stim-vibrator fra Mystim, et sandt mesterværk, når det gælder elektrosex! Dette sexlegetøj med elektrostimulering er meget mere end bare en vibrator. Det er din nye legekammerat, klar til at drive dig ind i seksuel ekstase og stimulere dine mest intime zoner, som du aldrig har oplevet det før...

     

    Højdepunkter:

     

    • Genopladelig e-stim vibrator.
    • Kan bruges analt og vaginalt.
    • E-stim og vibration: Alt i ét legetøj - kræver ingen ekstra stimulationsenhed.
    • Udtalt glans: former sig præcist efter dine hotspots for målrettet stimulering, giver intens stimulering, når den bruges vaginalt eller analt.
    • 8 vibrationstilstande: giver masser af variation.
    • Elektrostimulering i 5 tilstande: for dyb, behagelig pulserende prikken.
    • Effektiv bækkenbundstræning: Styrker og toner de intime muskler.
    • Enkel betjening: Alt kan nemt styres direkte på legetøjet med et tryk på en knap.
    • Silkeblød silikone: For nem indføring og maksimal forkælelseskomfort.
    • Vandtæt: Til sex i badet/poolen eller under bruseren.

     

    Vores "Real Deal Neal" er en genopladelig e-stim vibrator, der giver dig det bedste fra begge verdener. Den kombinerer 8 uimodståelige vibrationstilstande med 5 intense stimuleringsstrømme for at trænge ind i dig med en kraftig, dyb prikkende fornemmelse, der vil efterlade dig helt åndeløs og fuld af nydelse. Men det er ikke alt! Denne alsidige E-Stim-vibrator kan bruges både analt og vaginalt takket være dens udprægede glans, som former sig perfekt efter de erogene zoner og giver præcis stimulering. Uanset om du bruger E-Stim-vibratoren alene eller sammen med en partner, er Neal altid klar til at give dig en uforglemmelig oplevelse.

     

    Du kan nemt styre funktionerne direkte på legetøjet med et tryk på en knap. Vælg de vibrations- og e-stim-tilstande, du bedst kan lide, og nyd dem hver for sig eller i kombination. Du vil blive forbløffet over, hvordan den silkebløde silikoneoverflade masserer dine inderste dybder og giver dig en følelse af absolut velvære.

     

    Neal er ikke kun skabt til nydelse i sengen! Vær modig og tag ham med under bruseren eller i badet, for han er helt vandtæt. Jeres våde og vilde lege bliver helt sikkert endnu mere spændende! Og hvis du løber tør for energi, kan Neal genoplades på ingen tid ved hjælp af det medfølgende magnetiske USB-opladningskabel.

     

    Det er også meget nemt at rengøre Neal. Brug blot vand og mild sæbe eller et særligt rengøringsmiddel som vores VERYCLEAN-spray for at holde den ren og frisk. Husk kun at bruge vandbaseret glidecreme for at beskytte den silkebløde overflade på E-Stim-vibratoren og samtidig sikre en jævn og behagelig indføring.

     

    Er du klar til "the real deal"? Så tag springet og bestil Mystim "Real Deal Neal" i dag. Du vil blive forbløffet!

     

    Rengøring og pleje:

     

    E-Stim sextoy er fremstillet af platinsilikone af medicinsk kvalitet. Det gør den meget hygiejnisk og nem at rengøre med en fugtig klud og mild sæbe. Du bør også bruge et hudvenligt desinfektionsmiddel som VERYCLEAN med jævne mellemrum (følg venligst brugsanvisningen). Lad vibratoren tørre helt, før du bruger eller oplader den igen. Sørg for, at du kun bruger vibratoren med vandbaseret glidecreme, f.eks. vores ESHOCK-gel, som er specielt udviklet til elektrostimulation.

     

    Yderligere oplysninger:

     

    • Mystim-vibrator "Real Deal Neal" med E-Stim
    • Vibration og elektrostimulation i én og samme enhed
    • Særligt støjsvag på trods af to kraftige motorer
    • 8 vibrationsprogrammer
    • 5 E-Stim-programmer i 10 intensiteter
    • 1 program til at stimulere blodcirkulationen
    • Lithium-ion-batteri
    • Dimensioner: Total længde 16,5 cm, indføringslængde 11,5 cm, maks. diameter 3,6 cm.
    • Vandtæt: Til sex under bruseren eller i badet.
    • Leveringsomfang: 1 x genopladelig vibrator Real Deal Neal med E-Stim fra Mystim. Inkluderer magnetisk USB-opladerkabel.
    • Materiale: 100 % platinsilikone af medicinsk kvalitet.
    • 12 måneders garanti
    • Brugsanvisning på tysk, engelsk, fransk, italiensk, spansk, hollandsk og russisk.
    • E-stim, eller elektrisk stimulering, er blevet mere og mere populært i de senere år. Det er ikke så mærkeligt: Der er mange nerver i intimområdet - meget flere end andre steder. Med et korrekt indstillet stimulationsstrømsapparat og det rigtige tilbehør kan du stimulere hver eneste af disse nerver til ekstase. Denne stimulering er sikker, hvis den udføres med kvalitetsprodukter fra MEO og ikke tankeløst.
    • Programmer: Mystim E-Stim-vibratoren har 8 vibrationsprogrammer, 5 E-Stim-programmer og et særligt program til bækkenbundstræning. Du har selv kontrol over, om du vil stimulere dig selv med kontinuerlige vibrationer eller med intense intervaller. Nedenfor finder du en kort oversigt over programmerne. Men som så ofte i livet gælder det samme her: Beviset for buddingen ligger i at spise den! Bækkenbundsmusklerne har mange vigtige funktioner: De holder organerne, hvor de skal være, stabiliserer mave og ryg, forebygger gener som blæresvaghed eller livmoderfremfald og bidrager til en bedre holdning. Og så er der de andre fordele ved en veltrænet bækkenbund: bedre blodgennemstrømning til vævet og selvfølgelig evnen til at "stramme" anus eller vagina ved at spænde op. En veltrænet bækkenbund gør dig mere følsom over for intim berøring og har vist sig at øge evnen til at få orgasme.

    Download

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    An Electrifying Ride Like No Other!

    Get ready for a shockingly pleasurable experience with Mystim's "Real Deal Neal" E-Stim Vibrator. This isn't just a toy; it's a groundbreaking journey into uncharted territories of intimate pleasure! The "Real Deal Neal" E-Stim Vibrator by Mystim is simply sensational! This dual-action marvel combines 8 enticing vibration modes with 5 electrifying stimulation levels, delivering an experience that will leave you breathless. The pronounced head targets your hot spots perfectly, whether used vaginally or anally. What's even better is the ease of use - just push a button right on the toy, and you're in control! Made with silky smooth silicone, it promises comfort and easy insertion. Plus, it's waterproof - perfect for some steamy bath time fun. Don't just take my word for it, let the "Real Deal Neal" rock your world!

      Skriv din egen anmeldelse

      Mystim Real Deal Neal - E-Stim Vibrator

      Mystim Real Deal Neal - E-Stim Vibrator

      Gør dig klar til et absolut elektrificerende eventyr, for her kommer "Real Deal Neal", en e-stim-vibrator fra Mystim, et sandt mesterværk, når det gælder elektrosex! Dette sexlegetøj er meget mere end bare en vibrator. Det er din nye legekammerat, der er klar til at drive dig til seksuel ekstase og stimulere dine mest intime zoner, som du aldrig har oplevet det før.

      Skriv din egen anmeldelse

      Andre kunder købte også:

      30 andre varer i samme kategori: