Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Fisting gel

Nyhedsbrev

Boy Butter Fisting Lubricant - Original Formula - Squeeze Bottle

Kommer snart  Tilbud

Boy Butter fisting lubricant er kendt for sin glatte konsistens og sælges traditionelt i en krukke. Nu fås den også fra MEO i en praktisk klemmeflaske! Det giver mulighed for en mere hygiejnisk dosering af glidecremen til fisting og er derfor den perfekte løsning for alle, der ønsker mere hygiejne og komfort, når de bruger den.

Mere information

29,90 €


-20%

23,92 €

plus forsendelsesomkostninger

Tilgængelig inden længe

    Mere information

    Boy Butter fisting lubricant er kendt for sin glatte konsistens og sælges traditionelt i en krukke. Nu fås den også fra MEO i en praktisk klemmeflaske! Det giver mulighed for en mere hygiejnisk dosering af glidecremen til fisting og er derfor den perfekte løsning for alle, der ønsker mere hygiejne og komfort, når de bruger den. Derudover tilbyder Boy Butter i klemmeflasken de samme dokumenterede fordele som Boy Butter Original Formula - samme kvalitet, nyt format!

    Oplev Boy Butter, smøremidlet af høj kvalitet lavet af vegetabilske olier. Dette produkt, der er specielt udviklet til fisting, er ekstremt glat og kan sammenlignes med flydende smør og giver ubesværet indtrængen i alle kropsåbninger! Beriget med ingredienser som kokosolie og silikone giver Boy Butter en behagelig følelse under fisting.

    Uundværlig, når du først har lært den at kende: Boy Butter,fisting-smøremidlet, der omdefinerer alle standarder!

    Anal fisting kræver brug af et smøremiddel af høj kvalitet som Boy Butter. Uden denne glidecreme kan oplevelsen ikke bare være ubehagelig, men også farlig for dit helbred. Det skyldes, at anus i modsætning til vagina eller mund ikke producerer noget naturligt smøremiddel. Et smøremiddel er derfor vigtigt ved fisting for at minimere friktion og forhindre mulige skader.

    Boy Butter er et fremragende smøremiddel til anal fisting. Takket være den vegetabilske oliebase har den en usædvanlig glat konsistens, der minder om smeltet smør. Det gør det muligt at glide glat og giver samtidig større sikkerhed under fisting. Derudover fugter kokosolien og silikonen i formlen og fremmer dermed smidighed

    En anden fordel ved Boy Butter er dens langvarige smøreevne. I modsætning til mange andre smøremidler er det ikke nødvendigt at påføre smøremidlet igen og igen under længere fisting-sessioner, da det forbliver permanent smurt. En anden afgørende fordel i forhold til andre oliebaserede smøremidler er Boy Butters vandopløselighed. Boy Butter kan derfor nemt og enkelt vaskes af med varmt vand.

    Du vil blive forbløffet over, hvor utrolig effektiv denne glidecreme er!

    Ingredienser som kokosolie og silikone i Boy Butter giver en enestående glideeffekt, som gør det lettere at føre hånden eller knytnæven ind i anus og forbedrer følelsen. Takket være den cremede konsistens er den ikke bare nem at påføre, men også at fordele jævnt. I modsætning til mange andre fisting-smøremidler bliver Boy Butter præcis, hvor der er brug for det og drypper ikke.

    Hvorfor Boy Butterer dit nye must-have smøremiddel!

    Boy Butters Original Formula er en kokosoliebaseret formel, der er homogeniseret til et vidunderligt cremet smøremiddel. Ved kontakt med huden bliver smøremidlet gennemsigtigt og imponerer med sin langvarige smøreevne, som på ingen måde er ringere end silikonebaserede fisting-smøremidler. Boy Butter føles meget blød og let og garanterer optimal smøring ved hver påføring. Desuden er Boy Butter sikkert at indtage, ugiftigt og kan nemt fjernes fra hud og tekstiler med vand. Uanset om det er til afslappende massage eller alle former for anal fornøjelse - Boy Butter er altid det rigtige valg.

    Boy Butter i squeezer-flasken på et øjeblik:

    • 100% plantebaseret og vegansk.
    • Superglat, perfekt til fisting-aktiviteter.
    • Let at rengøre - vandopløselig på trods af, at den er oliebaseret.
    • Langvarig smøreeffekt.
    • Plejende ingredienser som kokosolie og silikone forkæler huden.
    • Ikke kompatibel med latexkondomer.
    • Spiselig og fri for giftstoffer.
    • Kompatibel med sexlegetøj af silikone.
    • Ideel til alle former for analsex.
    • Fremstillet i USA af naturlige ingredienser af høj kvalitet.


    Hvad gør Boy Butter så speciel? På trods af sin oliebase er Boy Butter vandopløselig og kan derfor let skylles af med varmt vand. Men vær forsigtig! Boy Butter er ikke kompatibel med kondomer. Hvis du sætter pris på sikker sex, anbefaler vi Aquameo, en vandbaseret glidecreme.

    Flere detaljer:

    • Fisting Boy Butter Original Formula
    • I en praktisk klemmeflaske
    • Fås i 3 størrelser: Boy Butter Original 266 ml / 9 fl.oz. og Boy Butter Original 739 ml / 25 fl.oz.
    • Bemærk: Boy Butter er ikke kompatibel med latexkondomer, men kan bruges med kondomer af andre materialer.
    • Ingredienser (INCI): Delvist hydrogenerede vegetabilske olier, glycerin, polysorbat 60, tocopherylacetat, glycerylstearat, phenyltrimethion.
    • Alle Boy Butter-produkter er ansvarligt produceret af naturlige og veganske ingredienser af højeste kvalitet.
    • Fremstillet i USA.
    • MEO og Boy Butter er to velkendte mærker på markedet for glidecreme og seksuel wellness. Begge virksomheder tilbyder en række forskellige produkter, herunder olie- og vandbaserede glidecremer som Boy Butter og Aquameo.
    • MEO og Boy Butter skylder ikke kun deres omdømme til den høje kvalitet af deres produkter, men også til deres engagement i produktsikkerhed og kundetilfredshed. Virksomhederne er opmærksomme på deres kunders særlige behov, hvilket afspejles i de mange forskellige produkter, de tilbyder.
    • MEO er et varemærke tilhørende MEO i Tyskland. Alle andre mærkenavne, logoer og varemærker tilhører deres respektive ejere.

     

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Cool

    Très bon produit

      Evaluering 

      5 stars

      Very slippery once warmed up! Easy to clean under water.

        Evaluering 

        Favorite Lube

        I do not use any other type of lube and usually buy this at a local sexual health store. However, they can't always keep it in stock, so I decided to buy from MEO.
        This product doesn't stain, doesn't get sticky or sticky, and has no fragrance. It's perfect for my activities in the bedroom - alone or with others.

        • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
        Evaluering 

        Boybutter ist ein geiles Zeug!

        Boybutter ist ein geiles Zeug! Sparsam und unglaublich langanhaltend.

          Skriv din egen anmeldelse

          Boy Butter Fisting Lubricant - Original Formula - Squeeze Bottle

          Boy Butter Fisting Lubricant - Original Formula - Squeeze Bottle

          Boy Butter fisting lubricant er kendt for sin glatte konsistens og sælges traditionelt i en krukke. Nu fås den også fra MEO i en praktisk klemmeflaske! Det giver mulighed for en mere hygiejnisk dosering af glidecremen til fisting og er derfor den perfekte løsning for alle, der ønsker mere hygiejne og komfort, når de bruger den.

          Skriv din egen anmeldelse

          Andre kunder købte også:

          19 andre varer i samme kategori: