Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Anal elektrostimulation

Nyhedsbrev

Stor Magnum™-elektrode fra E-Stim Systems

Den store Magnum™-elektrode fra E-Stim Systems er et sandt mesterværk inden for elektrostimulation, der giver uovertruffen nydelse til både vaginal og anal brug. Den præcist udformede elektrode med sin unikke form er ikke kun nem at indføre, men giver også en intens og dybt tilfredsstillende oplevelse.

Mere information

3800/00

tilgængelig

    Mere information

    Den store Magnum™-elektrode fra E-Stim Systems: det ultimative inden for vaginal og anal elektrostimulation.

    Den store Magnum™-elektrode fra E-Stim Systems er et sandt mesterværk inden for elektrostimulation, der giver uovertruffen nydelse til både vaginal og anal brug. Den præcisionsfremstillede elektrode med sin unikke form er ikke kun nem at indføre, men giver også en intens og dybt tilfredsstillende oplevelse. Den store Magnum™ har en elegant satinfinish, et varemærke for E-Stim Systems, der står for kvalitet og stilfuldt design.

    Med en diameter på 50 mm og en længde på 167 mm er denne elektrode den største model i Magnum™-serien fra E-Stim Systems. Det innovative design med elektrisk ledende kontakter på toppen og bunden i stedet for på siderne sikrer fremragende kropskontakt og en endnu mere naturlig følelse under erotisk elektrostimulation.

    Design og brug:

    Denne store elektrode er fremstillet af materialer i rumfartskvalitet og er særdeles holdbar og kan endda skilles ad for grundig rengøring. Basen har en fræset rille for nem anal/vaginal indføring og fjernelse.

    Magnum™-elektroden har to 4 mm-stik i basen og er dækket af E-Stim Systems' livstidsgaranti fra producenten. Med en heftig vægt på 644 gram giver denne elektrode en kraftfuld og tilfredsstillende elektrostimuleringsoplevelse.

    Rengøring og pleje:

    For at rengøre elektroden kan du blot rengøre den med varmt vand og lidt mildt rengøringsmiddel eller med vores VeryClean-spray. Lad elektroden tørre helt, før du opbevarer den. For at få en endnu bedre oplevelse bør du bruge ESHOCK vandbaseret smøremiddel for at sikre nem indføring og optimal elektrisk ledningsevne. Bemærk, at silikone- eller hybridsmøremidler ikke anbefales, og at kondomer ikke er kompatible med denne elektrode.

    Livstidsgaranti:

    Som alle premiumelektroder fra E-Stim Systems leveres den store Magnum™ også med en livstidsgaranti fra producenten. Denne elektrode er perfekt til alle, der ønsker at forbedre deres elektrostimuleringsoplevelse med et produkt, der giver både mere nydelse og mere komfort under brug.

    Flere detaljer:

    • Stor Magnum™-elektrode fra E-Stim Systems
    • Type: BiPolar, kan indsættes
    • Samlet længde: 167 mm
    • Længde, der kan indsættes: 135 mm
    • Maksimal diameter: 50 mm
    • Omkreds: 157 mm
    • Vægt: 644 g
    • Tilslutninger: 2 x 4 mm-stik i basen.
    • Til brug med vores elektrostimuleringsapparater (forskellige tilslutningskabler og adaptere fås som tilbehør).
    • Med eksklusiv livstidsgaranti fra producenten.
    • Sikkerhed og kvalitet er altafgørende hos E-Stim Systems.
    • Designet og fremstillet i Storbritannien i overensstemmelse med de seneste britiske og europæiske sikkerhedsbestemmelser.
    • Sikkerhedsbemærkning: Erotisk elektrostimulation (E-Stim) er en almindelig praksis, men det er vigtigt at være opmærksom på de sikkerhedsspørgsmål, der er involveret. E-Stim er ikke egnet til personer, der lider af epilepsi, har en pacemaker eller medicinsk infusionsenhed, har en hjertesygdom eller er gravide, og bør aldrig bruges over brysterne eller halsen. Alle E-Stim Systems-enheder er designet og fremstillet efter de højeste standarder. Køberen påtager sig ansvaret for korrekt brug af produkterne.
    • E-Stim Systems og MEO: førende inden for BDSM og elektrostimulation.
    • MEO er et registreret varemærke tilhørende MEO i Tyskland. Alle andre mærkenavne, logoer og varemærker tilhører deres respektive ejere.

    Download

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Positive Überraschung

    Ich war mir zuerst nicht sicher, ob ich das Produkt von MEO kaufen sollte, wegen der Elektrostimulation, die für mich neu war. Ich habe es dann aber doch ausprobiert und war positiv überrascht, dass es doch geiler ist als erwartet. Ich benutze die Elektrode übrigens mit dem E-Stim Gerät Sexbox von MEO.

      Evaluering 

      magnum

      rien a redire, conforme a la description et au prix tres competitif , rien a redire au niveau qualité, facile d'utilisation

      • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
      Evaluering 

      Funziona benissimo

      Funziona benissimo

        Evaluering 

        This is a must have

        Unbelievable!!!!. I am enjoying the ass pounding sensations that this product delivers. One of the best investments I've made to date for the E-Stim. It would be nice to have a bigger base to keep it from being pulled in and I would truely love to see one longer and thicker. The larger toy looses its contact once my ass has been streched in preparation for some full on anal activities

          Skriv din egen anmeldelse

          Stor Magnum™-elektrode fra E-Stim Systems

          Stor Magnum™-elektrode fra E-Stim Systems

          Den store Magnum™-elektrode fra E-Stim Systems er et sandt mesterværk inden for elektrostimulation, der giver uovertruffen nydelse til både vaginal og anal brug. Den præcist udformede elektrode med sin unikke form er ikke kun nem at indføre, men giver også en intens og dybt tilfredsstillende oplevelse.

          Skriv din egen anmeldelse

          Andre kunder købte også:

          30 andre varer i samme kategori: