Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Anal elektrostimulation

Nyhedsbrev

Medium Magnum™-elektrode fra E-Stim Systems

Den mellemstore Magnum™-elektrode, som er en del af den eksklusive Magnum™-familie fra E-Stim Systems, er en bipolær elektrode, der kan indsættes, og som er designet til dybt tilfredsstillende anal/vaginal elektrostimulation.

Mere information

3799/00

tilgængelig

    Mere information

    E-Stim Systems Magnum™ elektrode i mellemstørrelse: mere nydelse og komfort i erotisk elektrostimulation!

    Magnum™ elektrode i mellemstørrelse, en del af den eksklusive Magnum™ familie fra E-Stim Systems, er en enestående bipolær elektrode, der kan indsættes, og som er designet til en unik anal/vaginal elektrostimulationsoplevelse. Den er fremstillet af en solid flyaluminiumlegering af høj kvalitet og er designet til alle, der ønsker at tage deres elektrosexoplevelse til det næste niveau.

    Oplev den absolutte spænding med Magnum™-elektroden fra E-Stim Systems!

    Med den innovative Magnum™-elektrode fra E-Stim Systems, som er udviklet til både anal og vaginal elektrostimulation, kan du udleve dine mest vovede fantasier. Elektroden er fremstillet af flyaluminium af høj kvalitet og giver en intens, men behagelig oplevelse, som er ideel for alle, der ønsker at uddybe deres erfaring med elektrostimulation.

    Hvad er så specielt ved denne elektrode?

    • Perfekt størrelse til intens nydelse: Med sin mellemstore størrelse giver Magnum™ en tilfredsstillende fornemmelse uden at være for stor, hvilket gør den velegnet til en bred vifte af brugere.
    • Unikt design: Det specielle design sikrer en glat vaginal/anal indføring og behagelig komfort, hvilket gør hver estimeringssession til en fantastisk oplevelse.
    • Alsidig: Uanset om det er vaginal eller anal elektrostimulation, tilpasser Magnum™-elektroden sig til alle præferencer og giver dybe, pulserende fornemmelser.


    Mål og tekniske data:

    Den mellemstore Magnum™ fra E-Stim Systems er en bipolær elektrode, der er velegnet til både vaginal og anal elektrostimulation. Denne elektrode har en længde på 135 mm for at give mulighed for dybere og mere intens elektrostimulation og en indføringslængde på 110 mm for at sikre både optimal penetration og komfort under brug. Med en maksimal diameter på 38 mm er denne elektrode det ideelle valg for dem, der ønsker en mere intens følelse, som både er stimulerende og nem at håndtere med hensyn til dimensioner. Med en vægt på 331 g tilbyder vores elektrode den perfekte balance mellem kraft og håndterbarhed for en velkontrolleret anvendelse. Elektroden er udstyret med to 4 mm-stik i bunden, som er kompatible med en lang række elektrostimuleringsapparater og giver mulighed for en alsidig og tilpasningsdygtig elektrostimuleringsoplevelse.

    Design og anvendelse:

    Den mellemstore Magnum™-elektrode har en "ballistisk krumning", der giver mulighed for ubesværet indføring og behagelig anvendelse til både anal og vaginal elektrostimulering. Satinfinishen giver ikke kun et luksuriøst udseende, men forbedrer også den samlede sensuelle oplevelse. Denne elektrode er perfekt til alle, der allerede har erfaring med mindre elektroder og ønsker at opleve mere intens og dybere elektrostimulation.

    Pleje og rengøring:

    Denne elektrode er meget nem at pleje. Vask den blot med varmt vand og et mildt rengøringsmiddel eller brug VeryClean Spray, og sørg for, at elektroden, inklusive stikkene, er helt tørre, før du opbevarer den. For at maksimere elektrostimuleringsoplevelsen bør du bruge en vandbaseret glidecreme som f.eks. vores ESHOCK. Det gør det lettere at indsætte elektroden og forbedrer den elektriske ledningsevne. Bemærk, at silikone- eller hybridbaserede smøremidler bør undgås, og at kondomer ikke er kompatible med E-Stim Systems-elektroder.

    Livstidsgaranti:

    Som alle premiumelektroder fra E-Stim Systems leveres Magnum™ med livstidsgaranti. Magnum™-elektroderne er perfekte til alle, der ønsker at forbedre deres elektrostimuleringsoplevelse med et produkt, der lover både mere nydelse og større seksuel tilfredsstillelse.

    Flere detaljer:

    • Medium Magnum™-elektrode fra E-Stim Systems
    • Type: BiPolar, kan indsættes
    • Samlet længde: 135 mm
    • Længde, der kan indsættes: 110 mm
    • Maksimal diameter: 38 mm
    • Omkreds/størrelse: 116 mm
    • Vægt: 331g
    • Tilslutninger: 2 x 4 mm-stik i basen.
    • Til brug med vores elektrostimuleringsapparater (forskellige tilslutningskabler og adaptere fås som tilbehør).
    • Med eksklusiv livstidsgaranti fra producenten.
    • Sikkerhed og kvalitet er altafgørende hos E-Stim Systems.
    • Designet og fremstillet i Storbritannien i overensstemmelse med de seneste britiske og europæiske sikkerhedsbestemmelser.
    • Sikkerhedsbemærkning: Erotisk elektrostimulation (E-Stim) er en almindelig praksis, men det er vigtigt at være opmærksom på de sikkerhedsspørgsmål, der er involveret. E-Stim er ikke egnet til personer, der lider af epilepsi, har en pacemaker eller medicinsk infusionsenhed, har en hjertesygdom eller er gravide, og bør aldrig bruges over brysterne eller halsen. Alle E-Stim Systems-enheder er designet og fremstillet efter de højeste standarder. Køberen påtager sig ansvaret for korrekt brug af produkterne.
    • E-Stim Systems og MEO: førende inden for BDSM og elektrostimulation.
    • MEO er et registreret varemærke tilhørende MEO i Tyskland. Alle andre mærkenavne, logoer og varemærker tilhører deres respektive ejere.

    Download

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Stromübertragung gut

    Die Elektrode ist aufgrund ihrer Größe (ca. 4 cm Durchmesser) gut einzuführen. Stromübertragung gut, mit Kontaktgel Eshock noch viel besser. Angemessener Preis, schnelle Lieferung, die Beantwortung von Fragen funktioniert bei MEO immer einwandfrei - schnell und hilfreich. Eindeutige Empfehlung wenn man harte Orgasmen erleben will.

      Evaluering 

      Amazing

      My boyfriend and I have both enjoyed it beyond measure. I highly recommend it as either of you can have a handsfree orgasm or better yet, use it on each other for ultimate pleasures.

        Skriv din egen anmeldelse

        Medium Magnum™-elektrode fra E-Stim Systems

        Medium Magnum™-elektrode fra E-Stim Systems

        Den mellemstore Magnum™-elektrode, som er en del af den eksklusive Magnum™-familie fra E-Stim Systems, er en bipolær elektrode, der kan indsættes, og som er designet til dybt tilfredsstillende anal/vaginal elektrostimulation.

        Skriv din egen anmeldelse

        Andre kunder købte også:

        30 andre varer i samme kategori: