Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Anal elektrostimulation

Nyhedsbrev

Stor ElectroWand™-elektrode fra E-Stim Systems

ElectroWand™ er en stavformet, monopolær elektrode, der holdes i hånden. Dette banebrydende produkt fra E-Stim Systems bringer et nyt niveau af kontrol og intensitet til seksuel elektrostimulation.

Mere information

3793/00

tilgængelig

    Mere information

    Den store ElectroWand™-elektrode fra E-Stim Systems: en betagende dimension af seksuel elektrostimulation!

    ElectroWand™ er en stavformet, monopolær elektrode, der holdes i hånden. Dette banebrydende produkt fra E-Stim Systems bringer et nyt niveau af kontrol og intensitet til seksuel elektrostimulation.

    Nøglefunktioner i den store ElectroWand™-elektrode:

    • Innovativt monopolært design: ElectroWand™ er en monopolær elektrode, der giver målrettet elektrostimulation, når den kombineres med en anden elektrode, f.eks. en Estim-klæbepude.
    • Håndholdt for præcision: Det isolerede håndtag sikrer sikker og behagelig håndtering og muliggør præcis håndtering til vaginal eller anal elektrostimulation.
    • Forbedret oplevelse: Mærk ikke kun elektrostimuleringen på ElectroWand™-elektrodens polerede, riflede skaft, men også de pulserende e-stim-signaler på elektrodehovedet. Tilsammen giver denne elektrostimulering en overvældende fornemmelse.
    • Konstruktion af høj kvalitet: Den store ElectroWand™-elektrode er udstyret med en forsænket 4 mm-stik, er fremstillet af materialer af høj kvalitet og er dækket af E-Stim Systems' livstidsgaranti fra producenten.
    • Imponerende størrelse for endnu mere nydelse: Denne version af ElectroWand™ har en diameter på 50 mm for en mere intens og fyldig oplevelse. Der findes også en mindre version med en diameter på 38 mm.


    Mål og tekniske data:

    Den store ElectroWand™-elektrode fra E-Stim Systems er en monopolær elektrode, der kan indsættes, og som er velegnet til alle, der nyder anal eller vaginal elektrostimulation. Den har en samlet længde på 250 mm og en indføringslængde på 130 mm, hvilket giver et stort overfladeareal til de elektriske impulser. ElectroWand™ har en diameter på 50 mm, hvilket giver en særlig tilfredsstillende oplevelse. Med en vægt på 869 gram er ElectroWand™ en solid, men handy elektrode til anal/vaginal elektrostimulation. ElectroWand™ har et 4 mm-stik i bunden, som man kan tilslutte en række forskellige elektrostimuleringsapparater til (der findes forskellige adaptere). Denne kombination af funktioner gør den store ElectroWand™-elektrode til det ideelle valg for alle, der ønsker intens og dyb vaginal/anal elektrostimulation.

    Rengøring og pleje:

    Det er nemt at rengøre ElectroWand™-elektroden: Rengør den med varmt vand og et mildt rengøringsmiddel, eller brug vores VeryClean-spray, og tør den derefter af. Sørg for, at elektroden, inklusive stikkene, er helt tørre, før du opbevarer dem.

    For endnu mere nydelse under elektrostimulation: Den rigtige glidecreme for optimal elektrisk ledningsevne:

    For nem anal/vaginal indføring og optimal elektrisk ledningsevne bør du bruge ESHOCK glidecreme. Undgå silikonebaserede smøremidler eller hybride smøremidler, og bemærk, at kondomer ikke er kompatible med E-Stim Systems elektroder.

    Den store ElectroWand™: Elektrostimulation, når det er bedst!

    Den store ElectroWand™ er en fremragende elektrode til alle, der ønsker kraftig og særlig intens vaginal eller anal elektrostimulation. Uanset om ElectroWand™-elektroden bruges til målrettet vaginal/anal stimulation eller som overfladeelektrode, giver den en spændende og unik fornemmelse og er derfor et must-have for alle, der elsker seksuel elektrostimulation.

    Flere detaljer:

    • Stor ElectroWand™ fra E-Stim Systems
    • Anvendelse: Tilslut ElectroWand™ monopolar elektrode til den ene udgang på dit elektrostimuleringsapparat. Som anden pol kan du bruge en selvklæbende Estim-pad eller en anden monopolær elektrode, som også er forbundet til dit elektrostimuleringsapparat. Det isolerede, ikke-ledende håndtag på den stavformede ElectroWand™-elektrode giver dig mulighed for at placere den på det helt rigtige sted, indføre den (analt/vaginalt) og bevæge den rundt, mens din partner modtager den spændende elektrostimulation, ikke kun gennem det højglanspolerede, rillede skaft, men også gennem hovedet på ElectroWand™-elektroden.
    • Type: Monopolar elektrode, kan indsættes
    • Samlet længde: 250 mm
    • Kontaktlængde: 130 mm
    • Diameter: 50 mm
    • Omkreds: 157 mm
    • Vægt: 869g
    • Tilslutninger Enkelt 4 mm-stik i basen
    • Til brug med vores elektrostimuleringsapparater (forskellige tilslutningskabler og adaptere fås som tilbehør).
    • Med eksklusiv livstidsgaranti fra producenten.
    • Sikkerhed og kvalitet er i højsædet hos E-Stim Systems.
    • Designet og fremstillet i Storbritannien i overensstemmelse med de seneste britiske og europæiske sikkerhedsbestemmelser.
    • Sikkerhedsbemærkning: Erotisk elektrostimulation (E-Stim) er en almindelig praksis, men det er vigtigt at være opmærksom på de sikkerhedsspørgsmål, der er involveret. E-Stim er ikke egnet til personer, der lider af epilepsi, har en pacemaker eller medicinsk infusionsenhed, har en hjertesygdom eller er gravide, og bør aldrig bruges over brysterne eller halsen. Alle E-Stim Systems-enheder er designet og fremstillet efter de højeste standarder. Køberen påtager sig ansvaret for korrekt brug af produkterne.
    • E-Stim Systems og MEO: førende inden for BDSM og elektrostimulation.
    • MEO er et registreret varemærke tilhørende MEO i Tyskland. Alle andre mærkenavne, logoer og varemærker tilhører deres respektive ejere.

    Download

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Sehr geil

    Intensiver Prostata-Orgasmus

    • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    incredible

    when I first got this, it was very nice, however the plunge up my ass was just words cannot describe. all the estim and the full feeling was incredible.

      Skriv din egen anmeldelse

      Stor ElectroWand™-elektrode fra E-Stim Systems

      Stor ElectroWand™-elektrode fra E-Stim Systems

      ElectroWand™ er en stavformet, monopolær elektrode, der holdes i hånden. Dette banebrydende produkt fra E-Stim Systems bringer et nyt niveau af kontrol og intensitet til seksuel elektrostimulation.

      Skriv din egen anmeldelse

      Andre kunder købte også:

      30 andre varer i samme kategori: