Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

ElectraStim

Nyhedsbrev

Flick Duo EM80-E elektrostimuleringsapparat fra ElectraStim

Ny Tilbud
 • Flick Duo EM80-E elektrostimuleringsapparat fra ElectraStim

Med denne unikke funktion kan du forvandle enhver håndbevægelse til ren ekstase: Den såkaldte flick-tilstand vil ændre den måde, I har sex på, for altid! ElectraStim Flick Duo er den ultimative elektrostimulationsenhed til eventyrlystne singler og par, der ønsker at nå nye højder af nydelse sammen.

Mere information

3889/00

$256.50


-$33.47

$223.03

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

  Mere information

  Med denne unikke funktion kan du forvandle enhver håndbevægelse til ren ekstase: Den såkaldte Flick Mode vil ændre den måde, du har sex på, for altid! ElectraStim Flick Duo er det ultimative elektrostimuleringsapparat til eventyrlystne singler og par, der ønsker at nå nye højder af nydelse sammen. Denne lille, lette og genopladelige bærbare elektrostimuleringsenhed kombinerer enorm kraft i et kompakt design, der er perfekt kompatibelt med de fleste elektroder.

  Flick Duo-elektrostimuleringsenheden har to uafhængige udgange og kan drive op til 4 unipolære eller 2 bipolære elektroder på samme tid. Det gør det til det ideelle elektrostimuleringsapparat for alle, der ønsker at bruge flere elektroder på samme tid.

  ElectraStim Flick Duo blev lanceret for mere end 10 år siden som verdens første genopladelige elektrostimuleringsapparat med to uafhængige kanaler. Det er det perfekte valg for par og singler, der ønsker at bruge flere elektroder som dildoer eller brystvorteklemmer på samme tid. Hver kanal kan styres uafhængigt, så du kan finjustere fornemmelserne og forbedre den fælles elektrostimulering med din partner.

  Med 8 stimuleringsmønstre og 4 bevægelsesaktiverede flick-tilstande i 25 intensitetsniveauer giver Flick Duo dig et næsten uendeligt udvalg af spændende måder at opdage den forførende stimulering af denne innovative elektrostimuleringsenhed på.

  Flick-tilstandvil ændre den måde, du har sex på for altid!

  Flick-tilstand er en innovativ og patenteret funktion, der findes i nogle ElectraStim-elektrostimuleringsenheder som Flick Duo EM80-E. Denne unikke funktion gør det muligt at styre intensiteten af den elektriske stimulering ved at bevæge apparatet. I Flick-tilstand omdannes de bevægelser, der foretages med apparatet, direkte til elektriske impulser, som derefter sendes til kroppen via de tilsluttede elektroder.

  Hvordan fungerer Flick-tilstand?

  I Flick-tilstand reagerer elektrostimuleringsapparatet, når du bevæger eller ryster det med hånden. Afhængigt af hvor hårdt eller hurtigt du bevæger apparatet, kan du generere stærkere eller hurtigere impulser. Denne tilstand er især interessant for dem, der ønsker at gøre deres elektrostimuleringsoplevelse mere interaktiv og direkte kontrollere stimuleringens styrke og rytme.

  Fordele ved Flick-tilstand:

  • Interaktivitet: Flick-tilstanden gør elektrostimuleringen mere interaktiv og personlig. Du kan tilpasse stimuleringen til dine ønsker eller din partners reaktioner i realtid.
  • Kreativitet: Denne tilstand åbner op for nye kreative muligheder for seksuel elektrostimulation. Du kan eksperimentere med, hvordan forskellige bevægelser skaber forskellige fornemmelser, hvilket gør elektrostimuleringen spændende og varieret.
  • Kontrol: I flick-tilstand har du meget direkte og intuitiv kontrol over stimuleringens intensitet. Det gør det muligt at finjustere elektrostimuleringen, så du kan levere præcis den rigtige mængde stimulering på det rigtige tidspunkt.


  Anvendelsesområder:

  Flick-tilstand er særligt velegnet til par, der ønsker at tilføje et element af direkte fysisk interaktion til deres erotiske elektrostimulationssession. Den er også ideel til solosex, hvor du ønsker at bevare kontrollen over intensiteten, mens du eksperimenterer med forskellige bevægelsesmønstre.

  Kort sagt tilbyder Flick-tilstand en innovativ og dynamisk måde at opleve elektrostimulering på og udvider udvalget af sanseindtryk, der kan fremkaldes af elektroder.

  Flere detaljer:

  • Flick Duo elektrostimuleringsapparat - EM80-E fra ElectraStim
  • 4 x patenterede (GB2499585) "Flick"-bevægelsesaktiverede funktioner
  • To kanaler - leverer dobbelt så mange elektroder som en elektrostimulationsenhed med én kanal
  • Uafhængig intensitetskontrol for hver kanal
  • Genopladelig via USB - kræver ingen batterier
  • Op til 6 timers driftstid mellem opladninger
  • Advarsel om lavt batteriniveau
  • Let at bruge - ideel til begyndere
  • Øger nydelsen ved alle former for seksuel leg
  • Ideel til onani, forspil eller som sexlegetøj til par under penetrerende sex
  • 8 stimuleringsindstillinger, herunder kontinuerlig stimulering, pulsering og eskalering
  • 25 intensitetsniveauer
  • Soft-touch kontrolpanel med trykknapper og LED-display
  • Kompakt, handy størrelse
  • Leveringsomfang: 1x ElectraStim Flick Duo EM80 elektrostimuleringsapparat, 4x unipolære ElectraPads, 2x tilslutningskabel med 2mm stik, 1x opladningskabel, 1x opbevaringstaske
  • Sikkerhedsbemærkning: Seksuel elektrostimulation (e-stim) er en almindelig praksis, men det er vigtigt at være opmærksom på de sikkerhedsspørgsmål, der er involveret. E-Stim er ikke egnet til personer, der lider af epilepsi, bruger pacemaker eller medicinsk infusionsudstyr, har en hjertelidelse eller er gravide, og bør aldrig bruges over brystet eller halsen. Alle ElectraStim-enheder er designet og fremstillet efter de højeste standarder. Køberen påtager sig ansvaret for korrekt brug af produkterne.


  ElectraStim x MEO

  ElectraStim er synonymt med innovation og kvalitet inden for seksuel elektrostimulation (e-stim) og har siden starten gjort sig bemærket ved hele tiden at flytte grænserne for, hvad der er muligt inden for dette spændende område af voksenunderholdning. Med et stærkt fokus på design, teknologi og brugeroplevelse tilbyder ElectraStim's produkter en unik kombination af nydelse og ydeevne, der appellerer til både begyndere og erfarne brugere. Produktsortimentet strækker sig fra indgangssæt til komplekse enheder, der alle er omhyggeligt designet til at give en sikker, fornøjelig og effektiv oplevelse. ElectraStim lægger stor vægt på kvalitet og innovation, hvilket afspejles i den patenterede "Flick"-teknologi - et bevis på virksomhedens engagement i at gøre elektrostimulation mere personlig og interaktiv. Denne forpligtelse til ekspertise og vilje til at overgå forbrugernes forventninger gør ElectraStim til et førende mærke i sit segment. MEO.de er den perfekte distributionspartner for ElectraStim på grund af sin ekspertise inden for distribution af specialiserede voksenprodukter af høj kvalitet. MEO.de har opnået et ry for en dyb forståelse af sine kunders behov og ønsker, kombineret med en urokkelig forpligtelse til kundetilfredshed. MEO's BDSM-butik tilbyder ikke kun en bred vifte af produkter i forskellige kategorier, men lægger også stor vægt på uddannelse og information for at sikre, at kunderne kan træffe en informeret købsbeslutning. Derudover er MEO.de's målgruppe et perfekt match for ElectraStim, da begge virksomheder lægger vægt på at levere innovative produkter af høj kvalitet, der forbedrer deres kunders seksuelle velvære og oplevelse. MEO.de's store rækkevidde, både online og gennem sit etablerede partnernetværk, sikrer, at ElectraStim's produkter når ud til et bredt og interesseret publikum. Kombinationen af ElectraStim's banebrydende teknologi og MEO.de's ekspertise og engagement i kundetilfredshed repræsenterer et stærkt partnerskab med fokus på at levere ekstraordinære og berigende oplevelser til deres kunder. Sammen er de perfekt positioneret til at revolutionere elektrostimuleringsverdenen og samtidig levere enestående service og support.

  ElectraStim Flick Duo EM80-E Brugervejledning:

  Opladning af Flick Duo:

  Før ElectraStim Flick Duo elektrostimuleringsenheden kan bruges, skal den oplades. Det gør du ved at sætte USB-opladningskablet i opladningsstikket på undersiden af apparatet og sætte USB-stikket i et USB-stik eller en netadapter. En rød opladningsindikator lyser under opladningsprocessen og slukker, når opladningen er færdig. Opladningen tager op til 3 timer, og en fuld opladning holder til op til 6 timers brug.

  Når elektrostimulationsapparatet er fuldt opladet, kan det sjove begynde! ElectraStim Flick Duo kan bruges som et elektrostimulationsapparat med én eller to kanaler.

  Kun til brug med én kanal: Sæt et tilslutningskabel i et af udgangsstikkene på apparatet. Sæt kablets to 2 mm-stifter i to unipolære eller en bipolær elektrode. Hvis der bruges to unipolære elektroder, skal begge være i kontakt med kroppen for at fungere.

  For at bruge begge kanaler: Sæt det andet tilslutningskabel i det andet udgangsstik, og tilslut begge ben til yderligere elektroder, f.eks. to ElectraPads pr. kanal.

  Vigtig bemærkning: Elektroderne skal fastgøres eller indsættes, før der tændes for elektrostimulationsapparatet. Læs den komplette brugsanvisning for hver elektrode før brug.

  Betjening:

  Ændring af effektniveauer:
  Tænd for Flick Duo med On/Off-knappen. Displayet lyser op. Intensiteten kan indstilles uafhængigt for hver kanal ved hjælp af +/- knapperne. Det digitale display viser det valgte effektniveau.

  Ændring af stimuleringsmønster:
  Flick Duo tilbyder 8 spændende stimuleringsmønstre til en række forskellige erotiske fornemmelser. Programdisplayet viser det aktuelle mønster. Nogle stimuleringsmønstre bruger begge kanaler samtidigt, andre skiftevis.

  Aktivering af flick-tilstand:
  For stimulering, der reagerer på bevægelse, skift til en af de 4 flick-tilstande ved at trykke på tilstandsknappen i 2 sekunder. Hvert yderligere tryk ændrer flick-tilstanden.

  Flick-teknik:
  Hold elektrostimulationsapparatet fladt i hånden, og ryst det som et rytmisk musikinstrument. Jo kraftigere apparatet bevæges, jo hurtigere og mere intens bliver elektrostimuleringen. Brug intensitetsknapperne til at justere styrken af stimuleringen. Den indstilling, du vælger, bestemmer den maksimale intensitet, du føler under elektrostimuleringen.

  Oplev elektrosex med din partner på samme tid:
  Med EM80 kan du og din partner opleve elektrostimulering på samme tid ved at dele elektroderne på en eller begge kanaler.

  Dette vil måske også interessere dig:

  KUNDEANMELDELSER

  Evaluering 

  MEO

  Hat eine hervorragende Programm Auswahl. Zudem kann man die E-stim sehr gut einstellen von angenehm leicht bis richtig hart. Die Lieferung war Pünktlich in einer neutralen Verpackung

   Evaluering 

   It’s awesome

   It’s awesome.

    Skriv din egen anmeldelse

    Flick Duo EM80-E elektrostimuleringsapparat fra ElectraStim

    Flick Duo EM80-E elektrostimuleringsapparat fra ElectraStim

    Med denne unikke funktion kan du forvandle enhver håndbevægelse til ren ekstase: Den såkaldte flick-tilstand vil ændre den måde, I har sex på, for altid! ElectraStim Flick Duo er den ultimative elektrostimulationsenhed til eventyrlystne singler og par, der ønsker at nå nye højder af nydelse sammen.

    Skriv din egen anmeldelse

    Andre kunder købte også:

    26 andre varer i samme kategori: