Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

ElectraStim

Nyhedsbrev

Strap-on-sele til elektrostimulation

Ny Tilbud

Dette sexlegetøj vil revolutionere dit kærlighedsliv: Brug vores unisex læder strap-on harness og mærk forskellen! Vores innovative strap-on harness giver dig mulighed for at udforske den spændende verden af seksuel elektrostimulation under strap-on-sex, dobbelt penetration og pegging.

Mere information

tilgængelig

Mere information

Dette sexlegetøj vil revolutionere dit kærlighedsliv: Brug vores unisex strap-on-sele i læder, og mærk forskellen! Vores innovative strap-on-sele giver dig mulighed for at udforske den spændende verden af seksuel elektrostimulering under strap-on-sex, dobbelt penetration og pegging.

Vores fremragende udformede strap-on-sele af højkvalitetslæder er udviklet med komfort og funktionalitet i tankerne. Størrelsen kan justeres perfekt og er trinløs ved taljen og benene. Dette sikrer en perfekt pasform til enhver tid. Vi har også forsynet det område, hvor dildoen er fastgjort til seletøjet, med særlig polstring for at dæmpe dette fastgørelsespunkt. Strap-on-harnesset kan selvfølgelig også bruges med andre dildoer.

Vores strap-on-harness er designet, så det kan bæres af både mænd og kvinder. Mænd kan bruge det til dobbelt penetration ved at bruge dildoen til anal eller vaginal penetration. Kvinder kan bruge det til strap-on-sex eller pegging og lade deres nydelseszoner være frie.

O-ringen på forsiden har en diameter på ca. 32 mm og er perfekt til brug sammen med en af vores strap-on-dildoer. Det er meget nemt at sætte dildoen på: Fjern den polstrede del, skub dildoen gennem O-ringen, og sæt den polstrede del på igen. Da vores strap-on harness er specielt udviklet til brug med ElectraStim strap-on dildoer, passer det perfekt, og dildoen er i den perfekte position.

Yderligere detaljer:

  • Strap-on-sele
  • Bemærk: Denne strap-on harness leveres uden dildo.
  • S/M: Passer til en taljeomkreds på 71 cm til 86 cm.
  • M/L: Passer til en taljeomkreds på 91 cm til 107 cm.
  • Materiale: Ægte læder med forkromede stålnitter.
  • Sikkerhedsbemærkning: Seksuel elektrostimulation (e-stim) er en almindelig praksis, men det er vigtigt at være opmærksom på de sikkerhedsspørgsmål, der er involveret. E-Stim er ikke egnet til personer, der lider af epilepsi, bruger pacemaker eller medicinsk infusionsudstyr, har en hjertesygdom eller er gravide, og bør aldrig bruges over brystet eller halsen. Alle ElectraStim-enheder er designet og fremstillet efter de højeste standarder. Køberen påtager sig ansvaret for korrekt brug af produkterne.ElectraStim x MEO

ElectraStim er synonymt med innovation og kvalitet inden for seksuel elektrostimulation (e-stim) og har siden starten gjort sig bemærket ved hele tiden at flytte grænserne for, hvad der er muligt inden for dette spændende område af voksenunderholdning. Med et stærkt fokus på design, teknologi og brugeroplevelse tilbyder ElectraStim's produkter en unik kombination af nydelse og ydeevne, der appellerer til både begyndere og erfarne brugere. Produktsortimentet strækker sig fra indgangssæt til komplekse enheder, der alle er omhyggeligt designet til at give en sikker, fornøjelig og effektiv oplevelse. ElectraStim lægger stor vægt på kvalitet og innovation, hvilket afspejles i den patenterede "Flick"-teknologi - et bevis på virksomhedens engagement i at gøre elektrostimulation mere personlig og interaktiv. Denne forpligtelse til ekspertise og vilje til at overgå forbrugernes forventninger gør ElectraStim til et førende mærke i sit segment. MEO.de er den perfekte distributionspartner for ElectraStim på grund af sin ekspertise inden for distribution af specialiserede voksenprodukter af høj kvalitet. MEO.de har opnået et ry for en dyb forståelse af sine kunders behov og ønsker, kombineret med en urokkelig forpligtelse til kundetilfredshed. MEO's BDSM-butik tilbyder ikke kun en bred vifte af produkter i forskellige kategorier, men lægger også stor vægt på uddannelse og information for at sikre, at kunderne kan træffe en informeret købsbeslutning. Derudover er MEO.de's målgruppe et perfekt match for ElectraStim, da begge virksomheder lægger vægt på at levere innovative produkter af høj kvalitet, der forbedrer deres kunders seksuelle velvære og oplevelse. MEO.de's store rækkevidde, både online og gennem sit etablerede partnernetværk, sikrer, at ElectraStim's produkter når ud til et bredt og interesseret publikum. Kombinationen af ElectraStim's banebrydende teknologi og MEO.de's ekspertise og engagement i kundetilfredshed repræsenterer et stærkt partnerskab med fokus på at levere ekstraordinære og berigende oplevelser til deres kunder. Sammen er de perfekt positioneret til at revolutionere elektrostimuleringsverdenen og samtidig levere enestående service og support.

Dette vil måske også interessere dig:

KUNDEANMELDELSER

Ingen kundekommentarer endnu

Skriv din egen anmeldelse

Strap-on-sele til elektrostimulation

Strap-on-sele til elektrostimulation

Dette sexlegetøj vil revolutionere dit kærlighedsliv: Brug vores unisex læder strap-on harness og mærk forskellen! Vores innovative strap-on harness giver dig mulighed for at udforske den spændende verden af seksuel elektrostimulation under strap-on-sex, dobbelt penetration og pegging.

Skriv din egen anmeldelse

26 andre varer i samme kategori: