Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

ElectraStim

Nyhedsbrev

Flick EM60-E elektrisk stimuleringsapparat fra ElectraStim

Ny Tilbud
  • Flick EM60-E elektrisk stimuleringsapparat fra ElectraStim

Vil du opleve noget helt nyt, som vil ændre dine tidligere seksuelle oplevelser fuldstændigt og omdefinere grænserne for din nydelse? Så er Flick EM60-E elektrostimulator fra ElectraStim lige noget for dig. Tag springet ind i en verden af intense fornemmelser og uforglemmelige klimakser.

Mere information

3887/00

129,90 €


-10,00 €

119,90 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    Er du klar til at tage kontrollen? Med 24 intensitetsniveauer tilbyder Flick EM60-E elektrostimuleringsenhed fra ElectraStim et utroligt udvalg af stimuleringsmuligheder, fra blid prikken til ekstremt intens.

    Perfekt til begyndere i elektrostimuleringsverdenen eller til professionelle, der ønsker at skubbe deres grænser. Med 7 forprogrammerede mønstre, fra blid og sexet til ekstremt intens, kommer du aldrig til at kede dig.

    Oplev den ultimative spænding med ElectraStim Flick EM60-E elektrostimuleringsenhed - din nye bedste ven i den erotiske elektrostimuleringsverden!

    Dette slanke, fjerlette teknologiske vidunder er et ægte must-have for alle nybegyndere inden for seksuel elektrostimulation og for erfarne kendere, der ønsker at tage elektrosex til det næste niveau. Elektrostimuleringsapparatet passer i enhver bukselomme og er den perfekte ledsager til rejser eller spontane sessioner derhjemme.

    Men det virkelige højdepunkt er den patenterede flick-funktion! Denne funktion er en game changer, der giver dig mulighed for at give "virtuelle vipper" med en simpel håndbevægelse - perfekt til alle, der ønsker at tilføje en ekstra dosis kontrol og kreativitet til en BDSM-session. Forestil dig at styre intensiteten med hver eneste bevægelse af dit håndled og få en helt unik og synkroniseret oplevelse.

    Med kun én tilslutning kan du tilslutte op til to unipolære eller et bipolært tilbehør samtidigt, hvilket gør ElectraStim's Flick EM60-E elektrostimulationsapparat til et fleksibelt værktøj til dine kreative eksperimenter. Og det bedste af det hele? Elektrostimulationsapparatet er genopladeligt via USB-porten og giver dig op til 6 timers uafbrudt sjov uden at skulle skifte batterier.

    Gode detaljer, du bør kende:

    • Genopladelig: Sig farvel til batterier. Oplad blot via USB, og så er du i gang.
    • Op til 6 timers batterilevetid: Mere sjov til længere sessioner.
    • For begyndere og professionelle: Nem at bruge med mange forskellige indstillinger til alle erfaringsniveauer.
    • For mere sjov under sex: Ideel til soloeventyr, forspil og sex for to.
    • Kompakt størrelse: Kan diskret tages med overalt.


    Alt, hvad du skal bruge for at komme i gang med det samme, er inkluderet:

    • ElectraStim Flick elektrostimulator (model EM60-E)
    • Tilslutningskabel, opladningskabel, unipolære ElectraPads
    • Opbevaringstaske til dit udstyr
    • Plus komplette instruktioner, så du kan komme i gang med det samme!


    Er du klar til at ændre dine tidligere seksuelle oplevelser fuldstændigt og omdefinere grænserne for din nydelse? Så venter Flick EM60-E elektrostimulator fra ElectraStim på dig. Tag springet ind i en verden af intense fornemmelser og uforglemmelige klimakser.

    Flere detaljer:

    • Flick EM60-E elektrisk stimuleringsenhed fra ElectraStim
    • Patenteret 'Flick'-funktion (GB2499585): Bevægelsesaktiveret stimulation, der omdanner dine håndbevægelser til seksuel elektrostimulation. Perfekt til dynamiske BDSM-sessioner.
    • USB-opladning: Der kræves ingen batterier, bare oplad via USB. Der medfølger et mini-USB-kabel, så du kan oplade når som helst og hvor som helst.
    • Op til 6 timers driftstid: Langvarig nydelse mellem opladningerne. Ideel til lange sessioner.
    • Batteriindikator: Så du aldrig bliver svigtet i det afgørende øjeblik.
    • Brugervenlig: Uanset om du er ny i elektrostimuleringsverdenen eller allerede har erfaring, er den intuitiv og nem at bruge.
    • Alsidige stimuleringsmønstre: 7 indstillinger, herunder kontinuerlig stimulering, pulsering og eskalering, til ethvert behov.
    • 24 intensitetsniveauer: Fra blid til hård - find den perfekte intensitet til din nydelse.
    • Soft-touch-betjening: Komfortabel betjening med trykknapper og et LED-display, der viser dig præcis, hvad der sker.
    • Dimensioner: Med sine 95 mm x 55 mm x 15 mm er Flick Electro Stimulator lille nok til at kunne tages med overalt.
    • Leveringsomfang: 1x ElectraStim Flick Electro Stimulator (model EM60-E) 1x tilslutningskabel med 2 mm stik, 1x opladningskabel (USB Mini), 4x unipolære ElectraPads, 1x opbevaringstaske, garantikort, flersproget brugsanvisning (EN/FR/DE/NL/ES/IT).
    • Sikkerhedsbemærkning: Seksuel elektrostimulation (E-Stim) er en almindelig praksis, men det er vigtigt at være opmærksom på de sikkerhedsaspekter, der er involveret. E-Stim er ikke egnet til personer, der lider af epilepsi, bruger pacemaker eller medicinsk infusionsudstyr, har en hjertesygdom eller er gravide, og bør aldrig bruges over brystet eller halsen. Alle ElectraStim-enheder er designet og fremstillet efter de højeste standarder. Køberen påtager sig ansvaret for korrekt brug af produkterne.


    Anvendelse:

    EM60 'Flick' er en af vores mest populære og prisvenlige elektrostimulationsenheder - ideel til begyndere. Som en af de første genopladelige modeller er den ideel til rejser takket være USB-opladningsfunktionen. Med "Flick"-funktionen kan bevægelsernes rytme og intensitet konverteres direkte til elektrostimulation, så du får en skræddersyet oplevelse.

    Opladning og opsætning af enheden:

    Tilslut blot det medfølgende opladningskabel, oplad i en USB-port eller adapter, og stimulatoren er klar til brug efter op til 3 timer. For at sætte den op skal du blot tilslutte forbindelseskablet, indsætte 2 mm-stifterne i det valgte elektrodetilbehør, og så kan det sjove begynde.

    ElectraStim x MEO

    ElectraStim står for innovation og kvalitet inden for seksuel elektrostimulation (e-stim) og har siden starten skabt sig et navn ved konstant at flytte grænserne for, hvad der er muligt inden for dette spændende område af voksenunderholdning. Med et stærkt fokus på design, teknologi og brugeroplevelse tilbyder ElectraStim's produkter en unik kombination af nydelse og ydeevne, der appellerer til både begyndere og erfarne brugere. Produktsortimentet strækker sig fra indgangssæt til komplekse enheder, der alle er omhyggeligt designet til at give en sikker, fornøjelig og effektiv oplevelse. ElectraStim lægger stor vægt på kvalitet og innovation, hvilket afspejles i den patenterede "Flick"-teknologi - et bevis på virksomhedens engagement i at gøre elektrostimulation mere personlig og interaktiv. Denne forpligtelse til ekspertise og vilje til at overgå forbrugernes forventninger gør ElectraStim til et førende mærke i sit segment. MEO.de er den perfekte distributionspartner for ElectraStim på grund af sin ekspertise inden for distribution af specialiserede voksenprodukter af høj kvalitet. MEO.de har opnået et ry for en dyb forståelse af sine kunders behov og ønsker, kombineret med en urokkelig forpligtelse til kundetilfredshed. MEO's BDSM-butik tilbyder ikke kun en bred vifte af produkter i forskellige kategorier, men lægger også stor vægt på uddannelse og information for at sikre, at kunderne kan træffe en informeret købsbeslutning. Derudover er MEO.de's målgruppe et perfekt match for ElectraStim, da begge virksomheder lægger vægt på at levere innovative produkter af høj kvalitet, der forbedrer deres kunders seksuelle velvære og oplevelse. MEO.de's store rækkevidde, både online og gennem sit etablerede partnernetværk, sikrer, at ElectraStim's produkter når ud til et bredt og interesseret publikum. Kombinationen af ElectraStim's banebrydende teknologi og MEO.de's ekspertise og engagement i kundetilfredshed repræsenterer et stærkt partnerskab med fokus på at levere ekstraordinære og berigende oplevelser til deres kunder. Sammen er de perfekt positioneret til at revolutionere elektrostimuleringsverdenen og samtidig levere enestående service og support.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Empfehlenswert

    Das Gerät ist zwar auf den ersten Blick im Vergleich zu anderen sehr teuer. Jedoch ist die Qualität schon mit Abstand sehr hoch! ich habe es mit vielen Geräten probiert - die Möglichkeiten bei den diversen Billiggeräten auf dem Markt sind extrem eingeschränkt und auch die Haltbarkeit läßt bei anderen Herstellern fast immer zu wünschen übrig.

      Evaluering 

      Recommended to buy!

      The EM60-E Flick Stimulator is a great entry level e-stim control box that is ready to use right out of the box. Mine even arrived charged so I could use it straight away, the pads will produce some great sensations and are a great way to get over the nerves often felt by newbies to the world of e-stim fun and games. There is nothing to worry about with this kit, it is good quality and very safe, ElectraStim take a lot of time to make sure their equipment is safe to use.

      I would recommend it to anyone new to the world of electrosex as it is easy to use and great value for money.

        Evaluering 

        Does it what it says!

        Very satisfying and pleasurable. Small but has great power - well worth the investment! You won't be disappointed! I am certainly not!

          Skriv din egen anmeldelse

          Flick EM60-E elektrisk stimuleringsapparat fra ElectraStim

          Flick EM60-E elektrisk stimuleringsapparat fra ElectraStim

          Vil du opleve noget helt nyt, som vil ændre dine tidligere seksuelle oplevelser fuldstændigt og omdefinere grænserne for din nydelse? Så er Flick EM60-E elektrostimulator fra ElectraStim lige noget for dig. Tag springet ind i en verden af intense fornemmelser og uforglemmelige klimakser.

          Skriv din egen anmeldelse

          Andre kunder købte også:

          26 andre varer i samme kategori: