Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

ElectraStim

Nyhedsbrev

Komodo Silicone Fusion Dildo - Elektrostimulation

Det ville ikke være et MEO elektrosexlegetøj, hvis Komodo Estim-dildoen ikke var så alsidig! Komodo kan bruges som en normal dildo, den kan placeres på en flad overflade for at ride takket være dens fod, og du kan endda bruge den som en strap-on.

Mere information

2337/00

$125.12


-$11.08

$114.04

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

  Mere information

  Det ville ikke være et MEO elektrosexlegetøj, hvis Komodo Estim-dildoen ikke var så alsidig! Komodo kan bruges som en normal dildo, den kan placeres på en flad overflade til ridning takket være sin base, og du kan endda bruge den som en strap-on-dildo.

   

  Læg dertil de tilpassede fornemmelser af elektrostimulering, og du har et sexlegetøj, der ikke kun giver dig en bred vifte af legemuligheder, men som også er en fantastisk introduktion til den betagende verden af elektrosex.

   

  Komodo er den første strap-on silikone-dildo i MEO-serien og kan bruges til både vaginal og anal elektrosex. Komodo-dildoen er lavet af glat og smidig medicinsk silikone i en livlig rød farve. Det iøjnefaldende, ribbede design fremhæver de ledende områder langs skaftet for at gøre den erotiske elektrostimulering mere synlig.

   

  Alsidighed var vores mål, da vi designede Komodo, og Komodo kan derfor bruges som en standarddildo, som strap-on eller til ridning; alt sammen med de unikke fornemmelser af elektrosex, selvfølgelig! Du vil blive begejstret!

   

  Komodo er kompatibel med enhver strap-on (sælges separat), der har en O-ring med en diameter på ca. 40 mm, og kommer også med et specialdesignet sugekopsystem, der giver dig mulighed for at bruge dildoen håndfrit, når den er fastgjort til en glat overflade.

   

  Basen på Komodo har et næsten usynligt kabelindføringssystem, der skjuler og beskytter de kabler, der forbinder dildoen med din stimuleringsenhed (sælges separat). Den giver også stabilitet, når den sættes på med en strap-on, eller når du bruger sugekoppen.

   

  Komodo er kompatibel med næsten alle stimuleringsenheder, helt uden ftalater og velegnet til både mænd og kvinder.

   

  Sådan bruger du Komodo Estim-dildoen:

   

  Tilslut dildoen til din stimulationsstrømsenhed (sælges separat) ved at indsætte de to 2 mm stik i den skjulte base på Komodo og den anden ende i din stimulationsstrømsenhed. En god smøring med en vandbaseret glidecreme, som f.eks. ESHOCK fra MEO, vil i høj grad forbedre dine fornemmelser under elektrosex.

   

   

  Før ALTID Komodo-dildoen helt ind, før du tænder for elektrostimuleringen. Det kan føles ubehageligt at indføre den, når stimuleringsenheden allerede er tændt.

   

  Komodo er IKKE egnet til brug i brusebad, badekar eller andre steder, hvor der er vand, mens en stimulationsenhed er tilsluttet. Komodo kan bruges i brusebadet, når der ikke er tilsluttet en elektrostimulator.

   

  Yderligere oplysninger:

   

  • Elektrosexdildo (estimeret analdildo)
  • Dimensioner: Samlet længde 162 mm, længde 139 mm ved indføring, diameter på bredeste sted 36 mm, omkreds på bredeste sted 113 mm, stik 2 mm (adapter fås)
  • Materiale: Platinsilikone af medicinsk kvalitet
  • Leveringsomfang: Komodo elektrosexdildo af silikone, sugekopholder af ABS-plast, 2 x klare sugekopper, opbevaringspose
  • Rengør efter brug med varmt vand og VERYCLEAN-spray fra MEO.

   

  Dette vil måske også interessere dig:

  KUNDEANMELDELSER

  Evaluering 

  heiße Empfehlung

  Die Elektrostimulation in der Analöffnung ist immer wieder ein geiles und befriedigendes Erlebnis. Die Maße dieses Dildos sind so gewählt, dass jede(r) Interessent(in) dieses Toy mit Vergnügen und geilem Empfinden anal einführen kann.
  Die Option des Einsatzes als Pegging-Toy verheißt weitere freudvolle Erlebnisse.

  • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

  Skriv din egen anmeldelse

  Komodo Silicone Fusion Dildo - Elektrostimulation

  Komodo Silicone Fusion Dildo - Elektrostimulation

  Det ville ikke være et MEO elektrosexlegetøj, hvis Komodo Estim-dildoen ikke var så alsidig! Komodo kan bruges som en normal dildo, den kan placeres på en flad overflade for at ride takket være dens fod, og du kan endda bruge den som en strap-on.

  Skriv din egen anmeldelse

  Andre kunder købte også:

  27 andre varer i samme kategori: