Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Anal elektrostimulation

Nyhedsbrev

Tartarus Quadripolar Butt Plug - Et revolutionerende produkt fra ElectraStim

3D-oplevelsen af anal elektrostimulation! Oplev en helt ny dimension af anale orgasmer med Tartarus Quadripolar Butt Plug fra ElectraStim, og nyd intens tredimensionel elektrostimulation som aldrig før. Tartarus Quadripolar Butt Plug er lavet af blød, fleksibel og ledende silikone og former sig perfekt efter kroppens konturer.

Mere information

3941/00

$166.13


-$55.41

$110.72

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

  Mere information

  Tartarus Quadripolar Butt Plug - Et revolutionerende produkt fra ElectraStim

  3D-oplevelsen af anal elektrostimulation! Oplev en helt ny dimension af anale orgasmer med Tartarus Quadripolar Butt Plug fra ElectraStim, og nyd intens tredimensionel elektrostimulering som aldrig før. Tartarus Quadripolar Butt Plug er lavet af blød, fleksibel og ledende silikone og former sig perfekt efter kroppens konturer.

  Quadripolært design for 360 graders stimulation i anus!

  Tartarus Quadripolar Butt Plug har et unikt quadripolært design, der giver betagende og hidtil usete fornemmelser. Kroppen på Tartarus Quadripolar Butt Plug er opdelt i fire separate ledende sektioner, der kan aktiveres uafhængigt af hinanden. Denne konfiguration giver 360-graders stimulation i anus og skaber en intens følelse af fylde uden at overskride de fysiske grænser for mindre erfarne brugere.

  Én ting er garanteret: Betagende anale orgasmer!

  Hver af de fire ledende zoner på Tartarus Quadripolar Butt Plug kan styres individuelt for at skabe en række forskellige elektro-sensoriske fornemmelser. Ved at tilslutte en elektrostimulationsenhed med 2 udgange kan den elektriske strøm flyde i en cirkulær bevægelse fra et ledende punkt til et andet, hvilket giver en helt ny fornemmelse af anal elektrostimulation. Et kontinuerligt bølge- eller pulsmønster skaber stærke fornemmelser og en øget følelse af at blive fyldt ud i anus. Det bliver endnu mere interessant med skiftende bølge- eller pulsmønstre, der stimulerer forskellige områder af Tartarus Quadripolar Butt Plug på forskellige tidspunkter. Quadripolar anal elektrostimulation kræver et elektrostimulationsapparat med to kanaler som SexBox fra MEO, Flick Duo, Flux, SensaVox eller AXIS og fire kabelforbindelser på samme tid.

  Det særlige ved anal elektrostimulation:

  Anal elektrostimulation giver en uovertruffen oplevelse, der overgår konventionelle stimuleringsmetoder. Nerveenderne i det anale område stimuleres direkte og intensivt ved hjælp af målrettede elektriske impulser. Det fører til dybe, bølgende fornemmelser, som beskrives som ekstremt behagelige og ophidsende. Anal elektrostimulation kan være både blid og afslappende og intens og kraftfuld, afhængigt af personlige præferencer og elektrostimulationsapparatets indstilling. Apparatet giver mulighed for præcis kontrol af intensiteten og typen af stimulation, hvilket skaber en personlig oplevelse.

  Komfort og kvalitet:

  Tartarus Quadripolar Butt Plug har en afrundet base, som gør, at du kan sidde behageligt med analpluggen indsat. Tilslutningsstikkene er forsænkede for at forhindre skader på kablerne. Selv om alle ElectraStim-kabler er teknisk kompatible, er basen specielt designet til 90-graders kabler, der sidder lige, når du bruger Tartarus Quadripolar Butt Plug.

  Tilbehør medfølger:

  Tartarus Quadripolar Silicone Butt Plug leveres med en opbevaringspose i mikrofiber og en flersproget brugsanvisning (EN, FR, DE, NL, ES, IT).

  Nem rengøring og pleje:

  Elektroden kan nemt rengøres med varmt vand og et mildt rengøringsmiddel eller VeryClean-spray. For at undgå at beskadige elektroden må der ikke bruges skrappe rengøringsmidler.

  Det gør anal eller vaginal elektrostimulation endnu mere behagelig:

  For at få en optimal oplevelse bør du bruge vores vandbaserede glidecreme ESHOCK. Dette specielle smøremiddel garanterer nem anal/vaginal indføring og god elektrisk ledningsevne.

  Undgå for enhver pris silikonebaserede eller hybride smøremidler.Flere detaljer:

  • Tartarus firepolet analplug
  • Til brug med vores elektrostimuleringsapparater (forskellige tilslutningskabler og adaptere fås som tilbehør).
  • Samlet længde: 11,2 cm
  • Længde til indføring: 9 cm
  • Diameter: 3,8 cm
  • Halsens diameter: 1,6 cm
  • Tilslutningsstørrelse: 2 mm (x4)
  • Tilslutningskabler er ikke inkluderet i leveringsomfanget. De skal bestilles separat.
  • Vejledning til brug: Tartarus Quadripolar Butt Plug er velegnet til en bred vifte af anal elektrostimulation. Den har den perfekte størrelse til avancerede brugere, mens det quadripolære layout skaber en følelse af fylde, der vil tilfredsstille selv vores mest erfarne kunder. Tartarus Quadripolar Butt Plug er lavet af blød, fleksibel og ledende silikone og former sig perfekt efter kroppens konturer for at sikre en behagelig og intens oplevelse. Tartarus Quadripolar Butt Plug er ikke kun velegnet til anal, men også til vaginal elektrostimulation.
  • Sikkerhedsbemærkning: Det er vigtigt at bruge de rigtige elektrostimuleringsapparater og -kabler for at få en sikker og behagelig oplevelse. Alle ElectraStim-produkter er designet og fremstillet i henhold til de højeste sikkerhedsstandarder.
  • Udviklet i Storbritannien i overensstemmelse med de seneste britiske og europæiske sikkerhedsbestemmelser.
  • Sikkerhedsbemærkning: Erotisk elektrostimulation (E-Stim) er en almindelig praksis, men det er vigtigt at være opmærksom på de sikkerhedsspørgsmål, der er involveret. E-Stim er ikke egnet til personer, der lider af epilepsi, har en pacemaker eller medicinsk infusionsenhed, har en hjertesygdom eller er gravide, og bør aldrig bruges over brysterne eller halsen. Alle E-Stim Systems-enheder er designet og fremstillet efter de højeste standarder. Køberen påtager sig ansvaret for korrekt brug af produkterne.
  • MEO er et registreret varemærke tilhørende MEO. Alle andre varemærker og logoer tilhører deres respektive ejere.

  Dette vil måske også interessere dig:

  KUNDEANMELDELSER

  Evaluering 

  Whole new level of pleasure

  I recently purchased this anal butt plug with electrostimulation, and I must say, it exceeded my expectations in every way. It's not just a sex toy; it's a whole new level of pleasure.

  • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
  Evaluering 

  Game-changer

  The electrostimulation feature is a game-changer. It's a unique sensation that takes pleasure to a whole new level. It's adjustable, so you can start gently and gradually increase the intensity as you become more comfortable.

  • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
  Evaluering 

  Extrem geil

  Extrem geil, kann ich nur empfehlen

  • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

  Skriv din egen anmeldelse

  Tartarus Quadripolar Butt Plug - Et revolutionerende produkt fra ElectraStim

  Tartarus Quadripolar Butt Plug - Et revolutionerende produkt fra ElectraStim

  3D-oplevelsen af anal elektrostimulation! Oplev en helt ny dimension af anale orgasmer med Tartarus Quadripolar Butt Plug fra ElectraStim, og nyd intens tredimensionel elektrostimulation som aldrig før. Tartarus Quadripolar Butt Plug er lavet af blød, fleksibel og ledende silikone og former sig perfekt efter kroppens konturer.

  Skriv din egen anmeldelse

  Andre kunder købte også:

  30 andre varer i samme kategori: