Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

ElectraStim

Nyhedsbrev

Elektrostimulationsapparat KIX til begyndere fra ElectraStim

Ny Tilbud
 • Elektrostimulationsapparat KIX til begyndere fra ElectraStim

Er du klar til at elektrificere anus, vagina, brystvorter eller andre erotiske zoner og udforske nye højder af nydelse? Så venter ElectraStim KIX på dig. Start dit eventyr i en verden af erotisk elektrostimulering, og opdag sex ud over det sædvanlige.

Mere information

3888/00

$110.72


-$22.17

$88.55

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

  Mere information

  For alle nybegyndere inden for erotisk elektrostimulation og dem, der fordyber sig i denne unikke form for seksualitet for første gang, præsenterer ElectraStim KIX-elektrostimulationsapparatet for begyndere. Dette apparat er den perfekte introduktion til en verden af seksuel elektrostimulation og er udviklet til at gøre den fascinerende verden af elektrisk stimulation tilgængelig på en enkel og intuitiv måde.

  Hvis du endnu ikke har udforsket en verden af seksuel elektrostimulation, giver ElectraStim KIX elektrostimulationsapparatet dig den ideelle introduktion. I stedet for at overvælde dig med komplekse indstillinger og teknikker guider KIX dig gennem elektrostimuleringens intensitet med et innovativt, farvebaseret system.

  Fra bløde, kølige toner til lettere elektrostimulering til varme, intense farver til stærkere stimulering opfordrer enheden dig til at lytte til dine egne fornemmelser og justere stimuleringens intensitet til dit personlige komfortniveau. Denne tilgang fjerner de hæmninger og usikkerheder, der ofte er forbundet med de første skridt inden for seksuel elektrostimulation, og erstatter dem med en intuitiv og behagelig oplevelse.

  Med KIX kan du opdage de forskellige facetter og muligheder inden for elektrostimulation i dit eget tempo. Uanset om du vil nyde en blid stimulering eller vove dig ud på det mere intense niveau af elektrisk nydelse, ledsager KIX dig blidt og sikkert ind i denne nye verden af erotiske opdagelser. Lad de farvede lys guide dig og oplev en række fornemmelser, der vil berige dit kærlighedsliv med spænding, nydelse og intimitet.

  Dyk ned i elektrostimuleringens verden med ElectraStim KIX - det perfekte startsæt til elektrificerende nydelse under sex!

  Glem alt om komplekse indstillinger og et virvar af tal! KIX giver dig en revolutionerende oplevelse ved at erstatte de traditionelle numeriske intensitetsniveauer med et intuitivt farvespektrum. Start med kølige toner for blødere intensiteter, og dyk ned i varmere, fyldigere farver, når du nærmer dig maksimum. Denne visuelle rejse inviterer dig til at eksperimentere i overensstemmelse med dine følelser og finde dit personlige komfortniveau.

  Funktioner, der inspirerer:

  • Farvet LED-display: Erstatter numeriske indstillinger og giver dig mulighed for at eksperimentere ved at føle dig frem.
  • Enkel tilslutning: Perfekt til en nem introduktion til elektrostimulering.
  • 5 stimuleringstilstande: Integrerede programmer giver variation, herunder den unikke "Sweep n Keep"-tilstand, som gør det muligt at justere frekvens og intensitet for en række forskellige fornemmelser.
  • Sømløs overgang mellem intensitetsniveauer: Ingen uventede og ubehagelige spring, kun glidende overgange.
  • Genopladelig via USB: Giver op til 3 timers driftstid pr. opladning og er miljøvenlig.
  • Elektrostimulationsapparat af høj kvalitet til en billig pris: Kvalitet, der imponerer uden at sprænge budgettet.
  • Klar til øjeblikkelig brug: Alt, hvad du har brug for, er allerede inkluderet i sættet.


  KIX vejer kun 35 g og måler 55 mm x 55 mm x 17 mm og er ikke kun ekstremt bærbar, men også behagelig at holde på takket være den bløde overflade. Uanset om du er alene eller sammen med en partner, er dette lille teknologiske vidunder din nøgle til uopdagede verdener af elektrisk nydelse.

  Alt, hvad du skal bruge for at komme i gang med det samme, er inkluderet:

  • 1x KIX elektrostimuleringsenhed
  • 1x forbindelseskabel
  • 2x selvklæbende elektro-pads
  • 1x USB-opladerkabel
  • Betjeningsvejledning (EN, FR, DE, NL, ES)
  • Garantikort


  KIX er specielt udviklet til elektrosex-begyndere og har nok kraft til at få det bedste ud af det meste af vores tilbehør. Denne elektrostimuleringsenhed er den perfekte introduktion, hvis du aldrig har prøvet elektrosex før.

  Er du klar til at elektrificere anus, vagina, brystvorter eller andre erotiske zoner og udforske nye højder af nydelse? Så venter ElectraStim KIX på dig. Start dit eventyr i en verden af erotisk elektrostimulering, og opdag sex ud over det sædvanlige.

  Flere detaljer:

  • KIX elektrostimuleringsapparat til begyndere fra ElectraStim
  • Unikt 'Colour-Phase' LED-display: Visuel feedback, der ændrer sig i takt med stimuleringens intensitet.
  • Touchpad-intensitetskontrol: Giver mulighed for kontinuerlig justering af intensiteten med kun ét tryk.
  • 5 forprogrammerede stimuleringsmønstre: Giver et alsidigt udvalg af fornemmelser til forskellige præferencer.
  • Lommeformat med soft-touch-overflade: Kompakt, let og behagelig at bruge.
  • Genopladelig via USB: Ca. 3 timers kontinuerlig driftstid (afhængigt af intensitet).
  • Leveringsomfang: 1x elektrostimulationsapparat KIX, 1x tilslutningskabel, 2x selvklæbende elektro-pads, 1x USB-opladerkabel, flersproget brugsanvisning (EN, FR, DE, NL, ES), garantikort.
  • Mål: 55 mm x 55 mm x 17 mm
  • Vægt: 35 g
  • Sikkerhedsbemærkning: Seksuel elektrostimulation (e-stim) er en almindelig praksis, men det er vigtigt at være opmærksom på de sikkerhedsspørgsmål, der er involveret. E-Stim er ikke egnet til personer, der lider af epilepsi, bruger pacemaker eller medicinsk infusionsenhed, har en hjertesygdom eller er gravide, og bør aldrig bruges over brystet eller halsen. Alle ElectraStim-enheder er designet og fremstillet efter de højeste standarder. Køberen påtager sig ansvaret for korrekt brug af produkterne.


  ElectraStim x MEO

  ElectraStim er synonymt med innovation og kvalitet inden for seksuel elektrostimulation (e-stim) og har siden starten gjort sig bemærket ved hele tiden at flytte grænserne for, hvad der er muligt inden for dette spændende område af voksenunderholdning. Med et stærkt fokus på design, teknologi og brugeroplevelse tilbyder ElectraStim's produkter en unik kombination af nydelse og ydeevne, der appellerer til både begyndere og erfarne brugere. Produktsortimentet strækker sig fra indgangssæt til komplekse enheder, der alle er omhyggeligt designet til at give en sikker, fornøjelig og effektiv oplevelse. ElectraStim lægger stor vægt på kvalitet og innovation, hvilket afspejles i den patenterede "Flick"-teknologi - et bevis på virksomhedens engagement i at gøre elektrostimulation mere personlig og interaktiv. Denne forpligtelse til ekspertise og vilje til at overgå forbrugernes forventninger gør ElectraStim til et førende mærke i sit segment. MEO.de er den perfekte distributionspartner for ElectraStim på grund af sin ekspertise inden for distribution af specialiserede voksenprodukter af høj kvalitet. MEO.de har opnået et ry for en dyb forståelse af sine kunders behov og ønsker, kombineret med en urokkelig forpligtelse til kundetilfredshed. MEO's BDSM-butik tilbyder ikke kun en bred vifte af produkter i forskellige kategorier, men lægger også stor vægt på uddannelse og information for at sikre, at kunderne kan træffe en informeret købsbeslutning. Derudover er MEO.de's målgruppe et perfekt match for ElectraStim, da begge virksomheder lægger vægt på at levere innovative produkter af høj kvalitet, der forbedrer deres kunders seksuelle velvære og oplevelse. MEO.de's store rækkevidde, både online og gennem sit etablerede partnernetværk, sikrer, at ElectraStim's produkter når ud til et bredt og interesseret publikum. Kombinationen af ElectraStim's banebrydende teknologi og MEO.de's ekspertise og engagement i kundetilfredshed repræsenterer et stærkt partnerskab med fokus på at levere ekstraordinære og berigende oplevelser til deres kunder. Sammen er de perfekt positioneret til at revolutionere elektrostimuleringsverdenen og samtidig levere enestående service og support.

  Download

  Dette vil måske også interessere dig:

  KUNDEANMELDELSER

  Evaluering 

  Bin begeistert

  Das Produkt hält was es verspicht! Für jeden der am Überlegen ist, ob er sich dieses Gerät anschaffen möchte, kann ich nur sagen. Es lohnt sich richtig.

   Evaluering 

   Brilliant

   Brilliant product, well designed controls and compact but still has lots of features to stay interesting, very good price and exceptional service and quick delivery, very happy

    Skriv din egen anmeldelse

     Elektrostimulationsapparat KIX til begyndere fra ElectraStim

    Elektrostimulationsapparat KIX til begyndere fra ElectraStim

    Er du klar til at elektrificere anus, vagina, brystvorter eller andre erotiske zoner og udforske nye højder af nydelse? Så venter ElectraStim KIX på dig. Start dit eventyr i en verden af erotisk elektrostimulering, og opdag sex ud over det sædvanlige.

    Skriv din egen anmeldelse

    Andre kunder købte også:

    27 andre varer i samme kategori: