Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

DOXY Massageapparat

Nyhedsbrev

Kanintilbehør til Doxy 3-vægmassageapparatet

Stimuler klitoris og G-punktet på samme tid: Det er altid en god idé! Med Doxy 3 Rabbit-tilbehøret kan du forvandle Doxy Wand Massager til det ultimative nydelsesredskab og nyde den kraft, som kun Doxy har at byde på.

Mere information

3615/00

tilgængelig

    Mere information

    Stimuler klitoris og G-punktet på samme tid: Det er altid en god idé! Med Doxy 3 Rabbit-tilbehøret kan du forvandle Doxy Wand Massager til det ultimative nydelsesredskab og nyde den kraft, som kun Doxy har at byde på. Med de intuitive og responsive knapper på Doxy Wand Massager 3 eller 3R kan du tilpasse rytmen og intensiteten af de kraftige vibrationer til netop dine præferencer.

    Tilbehøret tager nydelse til en helt ny dimension. Dette geniale, fleksible tilbehør er specielt udviklet til Doxy 3-serien og forvandler Doxy Wand Massager til en kraftfuld klitoris- og G-punktsstimulator, der genererer stærke, pulserende vibrationer præcis, hvor du vil have dem.

    Vores Rabbit er et meget populært sexlegetøj, der er specielt udviklet til samtidig klitoris- og vaginalstimulering. Navnet Rabbit kommer fra stimulatorens karakteristiske "ører", som minder om en kanins ører. Disse "ører" bruges til at stimulere klitoris, mens den længere del af stimulatoren føres ind i skeden, hvor den giver perfekt indre stimulation.

    Doxy Rabbits hovedfunktioner er:

    • Vaginal stimulation: Den længere del af stimulatoren føres ind i skeden.
    • Klitorisstimulation: Stimulatorens "ører" ligger mod klitoris og giver direkte stimulation af klitoris. Denne kombination af indre og ydre stimulation kan føre til intense orgasmer.
    • Dobbeltvirkning: Den samtidige stimulering af klitoris og vagina er den vigtigste egenskab ved Rabbit, som adskiller den fra andre stimulatorer. Denne dobbelte virkning kan være særligt tilfredsstillende for mange brugere.


    Med de vedhæftede filer, der er specielt udviklet til Doxy 3 / 3R, bliver Wand Massager et multifunktionelt fornøjelsesværktøj. Hver af disse vedhæftede filer er udviklet til at stimulere, ophidse og tilfredsstille dig fuldstændigt. Doxys ekstremt kraftige vibrationer overføres direkte til tilbehøret for at skabe en række betagende fornemmelser.

    Tilbehøret låses fast på plads, så du ikke behøver at bekymre dig om, at kaninen glider eller vrider sig lige før orgasmen.

    Højdepunkter i Doxy 3-tilbehøret:

    • Eksklusivt design: Hver vedhæftning er specielt udviklet til Doxy 3-serien og giver en unik og stimulerende oplevelse.
    • Materiale af høj kvalitet: Fremstillet af sort silikone af høj kvalitet, ikke-porøs, lugtfri og allergivenlig.
    • Sikker pasform: Hvert tilbehør låses fast på plads, så det ikke glider eller vrider sig i øjeblikkets hede.
    • Oplev nye dimensioner af seksuel nydelse: Uanset om det er med denne eller en af vores andre vedhæftede filer, tilbyder de alle unikke fornemmelser at opdage.


    Anvendelse: Du skal blot skrue det runde hoved af Doxy Wand Massager og udskifte det med Rabbit-tilbehøret. Tråden forbinder Wand Massager med tilbehøret og garanterer sikker brug.

    Forkæl dine sanser, udforsk dybden af din nydelse, og forbered dig på en unik orgasmisk rejse med de eksklusive Doxy 3 tilbehørsdele. Det er tid til at opleve den rene magi, som Doxy har at byde på.

    Flere detaljer:

    • Doxy 3 Rabbit - tilbehør til klitoris- og g-punktsstimulering
    • Doxy Die Cast 3-serien har en unik funktion: et udskifteligt hoved. Dette hoved kan simpelthen skrues af og udskiftes med en af vores fire specialudviklede tilbehørsdele, som er fremstillet eksklusivt til Doxy. Disse tilbehørsdele åbner op for helt nye muligheder og gør Doxy-oplevelsen endnu mere alsidig og spændende.
    • Hvert tilbehør er lavet af granitsort, allergivenlig silikone.
    • Tilbehøret til Doxy er ikke-porøst, lugtfrit og giver en behagelig følelse.
    • Tilbehøret låses på plads for at forhindre, at det vrider sig eller glider.
    • Doxy Wand Massager sælges separat og medfølger ikke.
    • Brug tilbehøret med vores vandbaserede glidecreme Aquameo for blid og sikker nydelse. Rengør stimulatortilbehøret og massageapparatet før og efter brug med vores VeryClean-spray.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Ottimo

    Piacevole da toccare un materiale molto confortevole

      Evaluering 

      Awesome attachment

      Fantastic attachment , works extremely well

        Skriv din egen anmeldelse

        Kanintilbehør til Doxy 3-vægmassageapparatet

        Kanintilbehør til Doxy 3-vægmassageapparatet

        Stimuler klitoris og G-punktet på samme tid: Det er altid en god idé! Med Doxy 3 Rabbit-tilbehøret kan du forvandle Doxy Wand Massager til det ultimative nydelsesredskab og nyde den kraft, som kun Doxy har at byde på.

        Skriv din egen anmeldelse

        Andre kunder købte også:

        20 andre varer i samme kategori: