Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Penisringe

Nyhedsbrev

Sport Fucker Cock Chute

Oplev den sensationelle Sport Fucker Cock Chute: den ultimative pikring fra USA, til særlig intens nydelse og en uforglemmelig oplevelse!

Mere information

tilgængelig

    Mere information

    Oplev den sensationelle Sport Fucker Cock Chute: den ultimative pikring fra USA, til særlig intens nydelse og en uforglemmelig oplevelse!

     

    Vores Sport Fucker Cock Chute af superblød, flydende silikone er perfekt designet til at give dig en unik stimulering. Den strækker forsigtigt pungen og spreder testiklerne på en behagelig måde for at give en sensationel forøgelse af nydelsen.

     

    Sport Fucker Cock Chute er ikke kun et stilfuldt tilbehør, men også en kraftfuld ledsager til din nydelse. Den tætte pasform omkring penisbasis intensiverer blodgennemstrømningen, hvilket resulterer i en stærkere og længerevarende erektion. Samtidig kan du mærke en behagelig spænding i pungen, som driver ophidselsen til uanede højder.

     

    Takket være sin ekstraordinære elasticitet tilpasser Sport Fucker Cock Chute sig perfekt til dine individuelle behov og giver en behagelig pasform. Den glatte, ikke-porøse overflade sikrer jævn nydelse og gør den nem at rengøre efter brug.

     

    Med en samlet størrelse på ca. 7,2 x 6,3 cm og en pubesåbning på ca. 4,7 x 3 cm giver Sport Fucker Cock Chute en ideel pasform og hjælper dig med at opnå intense orgasmer. Den elastiske testikelring med en diameter på ca. 3,8 cm og penisåbningen på ca. 3 x 3,6 cm sikrer et sikkert greb og maksimal komfort.

     

    Vælg den Sport Fucker Cock Chute, du bedst kan lide, blandt de attraktive farver rød, blå og sort, og nyd en spændende oplevelse fuld af nydelse og lidenskab.

     

    Hvad er flydende silikone?

     

    Flydende silikone er det virkelige insidertip blandt materialer til sexlegetøj. Det er absolut hudvenligt, så det er sikkert og behageligt at bruge - uden at gå på kompromis. Det er også utroligt robust, så det kan modstå selv de vildeste eventyr og stadig holde sig i topform. Og fleksibiliteten? Uovertruffen! Flydende silikone tilpasser sig enhver tænkelig form og giver stadig den nødvendige styrke. Og det bedste af det hele er, at det føles utroligt naturligt. Kort sagt: Flydende silikone er et multitalent af et materiale til sexlegetøj, som ikke lader noget tilbage at ønske, når det gælder sikkerhed og nydelse!

     

    Rengøring og pleje af sexlegetøj i flydende silikone?

     

    Sexlegetøjet skal rengøres grundigt efter hver brug. Du skal blot vaske det med varmt vand og mild sæbe. Bare rolig, materialet er vandtæt og kan nemt skylles af. Hvis du foretrækker det, kan du endda bruge et særligt rengøringsmiddel til sexlegetøj, f.eks. vores VERYCLEAN-spray. Efter rengøringen skal du lade dit sexlegetøj tørre helt. Helst i luften, ikke direkte i solen eller på varmeapparatet. Når det er helt tørt, skal du opbevare det på et rent og tørt sted, væk fra andet sexlegetøj. Helst i en særlig opbevaringspose til sexlegetøj for at beskytte det mod støv og snavs. Og endnu et tip: Brug altid den rigtige glidecreme. Silikonebaseret sexlegetøj fungerer rigtig godt med vandbaseret glidecreme som Aquameo. Du bør dog undgå silikonebaserede glidecremer, da de kan angribe materialet. Hvis du følger disse enkle plejetips, vil du have glæde af dit sexlegetøj i lang tid!

     

    Flere detaljer:

     

    • Penis- og testikelring
    • Sport Fucker Cock Chute
    • Med testikelseparator (spreder de to testikler langt fra hinanden)
    • Superblød, såkaldt flydende silikone.
    • Glat, ikke-porøs overflade.
    • Meget strækbar.
    • Omslutter bunden af penis og bunden af testiklerne tæt.
    • For en hårdere og længerevarende erektion.
    • Overordnede mål: ca. 7,2 x 6,3 cm
    • Åbning ved skambenet: ca. 4,7 x 3 cm, strækbar.
    • Åbning til testiklerne: hver ca. diameter 3,8 cm, strækbar.
    • Åbning til penis: ca. 3 x 3,6 cm, strækbar
    • Let at rengøre
    • Materiale: silikone, TPR
    • Sport Fucker og MEO er anerkendte virksomheder, der har specialiseret sig i sexlegetøj og BDSM-produkter af høj kvalitet. Det omfattende sortiment tilbyder innovative og spændende løsninger til alle, der ønsker at tage deres seksuelle oplevelser til et nyt niveau. Sport Fucker og MEO står for kvalitet, funktionalitet og maksimal nydelse. Produkterne er omhyggeligt udviklet og fremstillet i henhold til strenge kvalitetsstandarder for at sikre en sikker og spændende seksuel oplevelse. Dette produkt er endnu et imponerende eksempel på den førsteklasses kvalitet og det unikke design, som Sport Fucker og MEO er kendt for.

    Download

    Pikringe

    Hvordan man tager en cockring på, og hvordan man vælger den rigtige størrelse til en cockring

    Download (1.21M)

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Sehr zufrieden

    Ich bin mit diesem Penisring sehr zufrieden! Die Anwendung ist einfach und der Ring hat einen festen, aber nicht zu engen Griff, der meiner Erektion zu mehr Stärke und Dauer verholfen hat. Das Material fühlt sich angenehm auf der Haut an und der Ring ist auch über einen längeren Zeitraum bequem zu tragen. Ich würde ihn wieder kaufen.

    • 0 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

    Skriv din egen anmeldelse

    Sport Fucker Cock Chute

    Sport Fucker Cock Chute

    Oplev den sensationelle Sport Fucker Cock Chute: den ultimative pikring fra USA, til særlig intens nydelse og en uforglemmelig oplevelse!

    Skriv din egen anmeldelse

    Andre kunder købte også:

    30 andre varer i samme kategori: