Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

DOXY Massageapparat

Nyhedsbrev

Doxy Bullet Vibrator - Sølv - Luksus Vibrator

Med Doxy Bullet-vibratoren er glæden ved diskret seksuel stimulering altid inden for rækkevidde. Denne kompakte luksusvibrator har det hele: Den leverer de samme dybe, buldrende vibrationer, som du er vant til fra Doxy, men i et elegant, meget diskret design.

Mere information

3610/00

79,90 €


-5%

75,91 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    Med Doxy Bullet-vibratoren er glæden ved diskret seksuel stimulering altid inden for rækkevidde. Denne kompakte luksusvibrator har det hele: Den leverer de samme dybe, buldrende vibrationer, som du er vant til fra Doxy, men i et elegant, meget diskret design.

     

    Doxy Bullet-vibratoren er perfekt til alle, der kan lide det diskrete, men stadig ekstreme. Med sin fint formede spids til præcis stimulering når Doxy Bullet præcis derhen, hvor du har brug for, at den stimulerer dig. Og med syv forskellige tilstande er der ingen grænser for din nydelse.

     

    Højdepunkterne ved Doxy Bullet-vibratoren:

     

    • Kompakt og diskret: Du kan bruge den overalt uden at tiltrække uønsket opmærksomhed.
    • Luksus at føle og se: Fremstillet af anodiseret aluminium af høj kvalitet, som giver en slank og behagelig fornemmelse.
    • Kraftig ydeevne: Leverer de samme intense vibrationer, som du kender fra Doxy.
    • Alsidig: Med to hastigheder og fem forskellige vibrationsmønstre kan du variere stimuleringen på få sekunder.
    • Vandtæt: Brug vibratoren i badet eller under bruseren for våd og vild nydelse.
    • Genopladelig: En opladning på 1,40 timer sikrer uafbrudt sjov og gør Doxy Bullet Vibrator klar til anden runde på ingen tid.

     

    Doxy Bullet Vibrator er nem at bruge og ergonomisk perfekt formet. Den glider ubesværet fra den ene hånd til den anden og giver dig frihed til at tilfredsstille dig selv, hvor du bedst kan lide det. Uanset om du bruger Doxy Bullet alene eller sammen med din partner, hjemme eller på rejsen, vil denne diskrete, men meget kraftfulde bullet-vibrator være din pålidelige ledsager på alle dine intime eventyr.

     

    Doxy Bullet Vibrator leveres i en elegant og robust aluminiumskasse, som også indeholder et USB Type C-opladerkabel, så den altid er sikker og klar til dit næste eventyr. Den er vandtæt og inviterer dig til at forlænge din tid i badet eller brusebadet og opleve en helt ny verden af nydelse.

     

    Både kvinder og mænd vil blive begejstrede:

     

    Kvinder:

     

    • Direkte klitorisstimulation: Den præcise spids på Doxy Bullet-vibratoren er ideel til præcis stimulation. Glid over klitoris med varierende tryk og hastighed for intens nydelse.
    • Eksterne erogene zoner: Kvinder har naturligt mange andre erogene zoner ud over klitoris. Brug Doxy Bullet Vibrator til at stimulere områder som inderlår, brystvorter eller underliv.
    • Tease & Denial: Brug de forskellige intensitetsniveauer til at bringe dig tættere på klimaks, og sæt så farten ned og gentag processen for at få en intens orgasmisk oplevelse.

     

    Til mænd:

     

    • Stimulering af frenulum: Frenulum, som sidder på undersiden af penis lige under glans, er meget følsomt. Hvis Doxy Bullet Vibrator bruges her, kan det føre til stærke orgasmer.
    • Stimulering af mellemkødet: Området mellem testiklerne og anus, kendt som mellemkødet, er et andet hot spot for mange mænd. Blide vibrationer i dette område kan øge ophidselsen.
    • Stimulering af anus: Anus er rig på nerveender, der gør den meget modtagelig for stimulering. Med Doxy Bullet-vibratoren kan du forsigtigt stimulere anus for at øge nydelsen.
    • Testikelstimulering: Blide vibrationer på testiklerne kan være en unik og nydelsesfuld oplevelse. Indstillingerne på Doxy Bullet-vibratoren kan justeres for komfort og intensitet.
    • Stimulering af glansen: Glansen på penis er et andet meget følsomt område. Brug af Doxy Bullet-vibratoren i dette område, især omkring kanten af glans, kan føre til intense orgasmer.
    • Andre erogene zoner: Ligesom kvinder kan mænd også bruge Doxy Bullet-vibratoren til at stimulere brystvorter, inderlår eller andre erogene zoner.

     

    For par:

     

    • Del fornøjelsen: Lad Doxy Bullet Vibrator glide hen over hinandens kroppe under forspillet. Opdag hinandens mest følsomme steder, og skift mellem at justere vibrationernes intensitet.
    • Mere sjov under et blowjob: Mens den ene partner giver oral stimulation, kan den anden forbedre oplevelsen med Doxy Bullet Vibrator ved at bruge den på forskellige erogene zoner.
    • Mere nydelse under sex: Under sex kan Doxy Bullet Vibrator bruges til at stimulere eksterne erogene zoner, hvilket tilføjer et ekstra lag af nydelse til det intime øjeblik.
    • Tease & Denial: Brug Doxy Bullet Vibrator til at stimulere den anden person, øge forventningen og intensivere orgasmen.

     

    Doxy Bullet Vibrators kompakte størrelse, kraftige vibrationer og elegante design gør den til en attraktiv ledsager for alle, uanset om man er alene eller sammen med et par. Fordyb dig i en verden af disse fornemmelser, og opdag, hvad der gør Doxy Bullet-vibratoren til en uundværlig del af din sexlegetøjssamling.

     

    Ultrafølsom, ultratynd og ultradiskret: Den smukke Doxy Bullet Vibrator er lige så kompakt og diskret, som du forventer, men har alligevel den perfekte størrelse til at ophidse dig fra top til tå. Syv meget tilfredsstillende vibrationstilstande stimulerer hver eneste nerve og gør Doxy Bullet Vibrator til et unikt luksus-sexlegetøj.

     

    Yderligere oplysninger:

     

    • Doxy Bullet Vibrator
    • Dimensioner: Længde 120 mm, hovedets diameter 25 mm.
    • Vægt: 85 gram
    • Strømforsyning: USB-kabel med magnetisk stik til opladning
    • Længde på kabel: 30 cm
    • Farve: sølv
    • Brug Doxy Bullet Vibrator sammen med vores vandbaserede glidecreme Aquameo for en særlig behagelig oplevelse, og hold den skinnende ren med VeryClean Spray, vores praktiske legetøjsrenser.
    • MEO er et registreret varemærke tilhørende MEO i Tyskland. Alle andre mærkenavne, logoer og varemærker tilhører deres respektive ejere.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    5 Star product

    All products from Doxy are real and does more than you add says it does both outside and in! Makes me feel like a man I need to be! Thanks MEO pleasure is your business

      Skriv din egen anmeldelse

      Doxy Bullet Vibrator - Sølv - Luksus Vibrator

      Doxy Bullet Vibrator - Sølv - Luksus Vibrator

      Med Doxy Bullet-vibratoren er glæden ved diskret seksuel stimulering altid inden for rækkevidde. Denne kompakte luksusvibrator har det hele: Den leverer de samme dybe, buldrende vibrationer, som du er vant til fra Doxy, men i et elegant, meget diskret design.

      Skriv din egen anmeldelse

      Andre kunder købte også:

      20 andre varer i samme kategori: