Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

DOXY Massageapparat

Nyhedsbrev

Doxy Original vægmassageapparat - sort

Ny Tilbud

Selvom Doxy Original Wand Massager har en hastighed på op til 9.000 o/min og derfor er den rigtige vibrator til hård og hurtig leg, fungerer den også ved meget lave hastigheder. Selv ved lave hastigheder (3.000 o/min) trænger Doxy Original Wand Massager dybt ind i musklerne og garanterer ekstreme orgasmer.

Mere information

3607/00

119,90 €


-5%

113,91 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

Mere information

Selvom Doxy Original Wand Massager har en hastighed på op til 9.000 o/min og derfor er den rigtige vibrator til hård og hurtig leg, fungerer den også ved meget lave hastigheder. Selv ved lave hastigheder (3.000 o/min) trænger Doxy Original Wand Massager dybt ind i musklerne og garanterer ekstreme orgasmer. Uanset hvordan du vil bruge denne kraftfulde vibrator, leverer Doxy Original Wand Massager sin intense, gennemtrængende effekt præcis der, hvor du har mest brug for det.

Doxy Massager Original - en invitation til dybe fornemmelser

Doxy Original Wand Massager er et af vores mest prisvenlige vægmassageapparater. Dens kabinet er lavet af ABS af høj kvalitet, hvilket betyder, at vi kan tilbyde den til en fremragende pris. En gunstig pris betyder dog ikke, at den har mindre at byde på end vores andre Doxy-vægmassageapparater! Under det grå, kropsvenlige silikonehoved er vores karakteristiske støbte metalhoved, som indeholder den samme motor og giver de ekstremt kraftige vibrationer, som vores førsteklasses støbte vægmassageapparater er kendt for.

Præcis kontrol med et tryk på en knap!

Doxy Original Wand Massager har 30 % mere kraft end Hitachi Magic Wand. For at styre denne betagende intensitet har Doxy Original Wand Massager de kontroller, som vores kunder elsker, så du langsomt kan øge hastigheden fra en blid vibration ved 3.000 o/min til et tordnende crescendo ved 9.000 o/min. Tryk på tænd/sluk-knappen og hold den nede i tre sekunder for at aktivere den eskalerende pulstilstand og lade Doxy Original Wand Massager tage styringen. Vær opmærksom på, hvad du går ind til ... Doxy Wand Massager er ikke en hvilken som helst vibrator, men et dirrende og pulserende megamonster med et fleksibelt hoved. Den er så kraftfuld, at den med lethed løsner muskler, der har været hærdede i årevis. Så placer massageapparatets hoved på en intim, erogen zone, og nyd de chokbølger, der går gennem din krop. Er du klar til denne betagende udfordring?

Oplev magien ved Doxy Wand Massager!

Doxy-hovedets vægt og mekanik er støbt af aluminium og giver beroligende rystelser og pulseringer i stedet for monoton brummen. De gennemtrængende vibrationer, der går dybt ind i kroppen, gør Doxy Wand Massager særligt effektiv, når den bruges som helkropsmassager eller til mere intime øjeblikke.

Doxy Wand Massager imponerer med sit flotte design!

Den ergonomisk formede krop på Doxy Original ligger godt i hånden og er lavet af et robust materiale, der er kendt for sin stødsikkerhed. Naturlige eller kunstige olier kan ikke skade den. Det præcisionsfremstillede, 6 cm lange metalhoved er dækket af fløjlsblød silikone af medicinsk kvalitet for en fejlfri finish.

Din sikkerhed kommer i første række!

Strømforsyningen med indstik sikrer, at kun lavspændingsjævnstrøm når frem til stavmassageapparatet, hvilket gør det sikkert og problemfrit at bruge det overalt i verden. Takket være det generøse 3 meter lange kabel behøver du ikke bekymre dig om at være i nærheden af en stikkontakt, når du vil bruge Wand Massager.

Doxy Wand Massager - en rigtig allrounder!

Doxy Wand Massager er meget mere end bare endnu et massageapparat, det er porten til et univers af nydelse, der bare venter på at blive opdaget. Uanset hvilket køn du har, om du tager på en lidenskabelig rejse alene eller sammen med din partner, giver Doxy dig et væld af betagende muligheder.

Til kvinder:

  • Solo: Doxys kraftige vibrationer kan bruges til ekstern stimulation. Mange kvinder finder den særlig effektiv til at stimulere klitoris, hvilket fører til intense orgasmer. Det brede hoved på Doxy Wand Massager dækker et stort område og giver en dyb, vibrerende fornemmelse, der går ud over kontaktområdet.
  • Kropsmassage: Doxy Wall Massager er ikke kun velegnet til seksuel nydelse, men også til kropsmassage. Den afslapper spændte muskler, især i nakke-, ryg- og skulderområdet.


Til mænd:

  • Solo: Mænd kan bruge Doxy til at stimulere perineum, det følsomme område mellem pungen og anus. Når massageapparatet føres langs penisskaftet, opstår der en unik vibrerende fornemmelse. Doxy Wand Massager føles også vidunderlig på anus.
  • Kropsmassage: Ligesom kvinder kan mænd også bruge Doxy til at få hele kroppen til at slappe af og lindre dagens stress.


For par:

  • Nyd det sammen: Par kan bruge Doxy Wand Massager under forspillet og skiftes til at massere hinanden eller udforske de erogene zoner. Vibrationernes kraft og rækkevidde kan tilføje et spændende element til sex i soveværelset.
  • Øget intimitet: Brug af Doxy Wand Massager under sex kan forbedre den seksuelle oplevelse. For eksempel kan Doxy bruges til at stimulere klitoris under penetration, hvilket øger begge parters nydelse.


Kort sagt overskrider Doxy Wand Massager de traditionelle grænser for sexlegetøj og har noget at tilbyde alle. Lad dig overbevise af kraften i Doxy Wand Massager, og begiv dig ud på en rejse med uovertruffen nydelse.

Flere detaljer:

  • Doxy Original Wand Massager
  • Dimensioner: Total længde 37 cm, hovedets diameter 6 cm, husets omkreds 16 cm.
  • Vægt: 500 gram
  • Strømforsyning: Strømforsyningsenheden forsyner enheden med lavspændingsjævnstrøm.
  • Adapter medfølger - UK, EU, US & AU/NZ
  • Kabellængde: 3 meter
  • Kombiner Doxy Wand Massager med vores vandbaserede glidecreme Aquameo for blid og sikker stimulering, og rengør Wand Massager med VeryClean Spray, vores hurtige og nemme rengøringsspray.
  • Oplev nydelsens højdepunkt! Fordyb dig i en verden, hvor kvalitet møder nydelse - med de uovertrufne DOXY-vibratorer og den omfattende MEO-kollektion, der ikke lader noget tilbage at ønske. Gå efter det bedste, for du fortjener intet mindre. DOXY & MEO - Hvor kvalitet møder nydelse! DOXY og MEO er to velkendte mærker i voksenindustrien. Begge har skabt en niche for sig selv med produkter, der prioriterer kvalitet, ydeevne og brugertilfredshed. Hvert mærke har sine egne styrker: Mens DOXY er kendt for sine kraftfulde massageapparater, der leverer uovertrufne fornemmelser, skiller MEO sig ud med sit mangfoldige produktsortiment, der henvender sig til forskellige smage og præferencer. Vigtigst af alt bruger begge mærker materialer af høj kvalitet til deres produkter. Det sikrer holdbarhed og sikkerhed for deres kunder.
  • MEO er et registreret varemærke tilhørende MEO i Tyskland. Alle andre mærkenavne, logoer og varemærker tilhører deres respektive ejere.

Dette vil måske også interessere dig:

KUNDEANMELDELSER

Ingen kundekommentarer endnu

Skriv din egen anmeldelse

Doxy Original vægmassageapparat - sort

Doxy Original vægmassageapparat - sort

Selvom Doxy Original Wand Massager har en hastighed på op til 9.000 o/min og derfor er den rigtige vibrator til hård og hurtig leg, fungerer den også ved meget lave hastigheder. Selv ved lave hastigheder (3.000 o/min) trænger Doxy Original Wand Massager dybt ind i musklerne og garanterer ekstreme orgasmer.

Skriv din egen anmeldelse

Andre kunder købte også:

20 andre varer i samme kategori: