Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

DOXY Massageapparat

Nyhedsbrev

Doxy Die Cast 3 Wall Massager - Disco Black

Doxy Die Cast 3 Wand Massager er vores kompakte, men kraftfulde vægmassageapparat, der er kendt for sine "gode vibrationer". Dette mere kompakte Doxy-massageapparat kombinerer alle de kvaliteter, som vores kunder sætter pris på i de større Doxy-modeller: attraktivt design, materialer af høj kvalitet, silkeblødt silikonehoved og optimal kontrol.

Mere information

3599/00

149,90 €


-10,00 €

139,90 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    Doxy Die Cast 3 Wall Massager er vores kompakte, men kraftfulde vægmassageapparat, der er kendt for sine "gode vibrationer". Dette mere kompakte Doxy-massageapparat kombinerer alle de kvaliteter, som vores kunder sætter pris på i de større modeller Doxy Original og Doxy Die Cast Massager: attraktivt design, materialer af høj kvalitet, silkeblødt silikonehoved og optimal kontrol. Og fordi design er vigtigt for MEO, kan du vælge mellem forskellige attraktive metalliske overflader.

    Oplev vores kompakte, bedst sælgende Doxy Wand Massager

     

    Uanset om du ønsker en afslappende massage til dine spændte muskler eller et ekstra kick til din egen personlige intime nydelse, er Doxy Die Cast 3 Wand Massager kompakt nok til at levere den højt besungne Doxy-power på det helt rigtige sted.

     

    Hvordan adskiller Doxy Die Cast 3 Wand Massager sig fra vores større massageapparater? Huset på Doxy Die Cast 3 Wand Massager er mere kompakt og har en mindre motor. Men takket være det robuste aluminiumshus har vi integreret tunge vægte i huset. Det skaber den berømte dybe, buldrende vibration, som Doxy er kendt for.

     

    Hovedet på Doxy Die Cast 3 Wand Massager har et mindre overfladeareal end Doxy Original og de større Doxy-modeller, hvilket koncentrerer den sexede kraft på det helt rigtige sted - perfekt til pars nydelse og til at komme til de svært tilgængelige steder!

     

    Doxy Die Cast 3 Wand Massager: Du har fuld kontrol!

     

    Med et tryk på en knap kan du variere fra en blid brummen med 3.000 pulserende omdrejninger pr. minut til en betagende rumlen med 9.000 RPM. Du aktiverer den populære optrapningstilstand ved at holde tænd/sluk-knappen nede i tre sekunder. Men vær forsigtig med så meget kraft, for denne funktion kaldes også "Orgasm Guarantee".

     

    Det giver dig et ekstra kick:

     

    Livets krydderi ligger i variationen! Vores eksklusive udvalg af alternative silikone-massagehoveder vil inspirere dig.

     

    Hovedet på Doxy Die Cast 3 Wand Massager kan nemt skrues af og udskiftes med en af vores fire specialudviklede tilbehørsdele. Hvert tilbehør låses sikkert på plads, så du ikke behøver at bekymre dig om utilsigtet glidning eller vridning.

     

    Doxy Die Cast 3 Wand Massager: Den ultimative alsidighed

     

    Doxy Die Cast 3 Wand Massager er ikke bare en ekstremt kraftfuld vibrator, den bliver din helt egen personlige nydelsesenhed og venter på at blive opdaget af dig. Uanset om du er mand eller kvinde, alene eller som par, åbner Doxy op for et væld af spændende øjeblikke.

     

    Til kvinder:

     

    • Solo: De kraftige vibrationer i Doxy Die Cast 3 Wand Massager kan bruges til ekstern stimulation. Mange kvinder finder Doxy Die Cast 3 Wand Massager særlig effektiv til klitorisstimulation, hvilket fører til intense orgasmer. Doxys brede hoved dækker et stort område og giver en dyb, vibrerende fornemmelse, der går ud over den blotte overflade.
    • Kropsmassage: Doxy Die Cast 3 Wand Massager kan ikke kun bruges til seksuel tilfredsstillelse, men også som et fremragende kropsmassageapparat. Brug den til at løsne spændte muskler, især i nakke, ryg og skuldre.

     

    Til mænd:

     

    • Mænd kan bruge Doxy Die Cast 3 Wand Massager til at stimulere anus eller perineum, det følsomme område mellem pungen og anus. Massageapparatet kan også føres langs penisskaftet for at skabe en unik fornemmelse med kraftige orgasmer.
    • Kropsmassage: Ligesom kvinder kan mænd også bruge Doxy Die Cast 3 Wand Massager til kropsmassage for at slappe af og ryste hverdagens stress af sig.

     

    Til par:

     

    • Nyd det sammen: Par kan bruge Doxy Die Cast 3 Wand Massager under forspillet og skiftes til at massere hinanden eller udforske de erogene zoner. Vibrationernes rene kraft og dybde kan tilføje en ny, spændende dimension til sex.
    • Øget intimitet: At bruge vibratoren under samleje kan forbedre oplevelsen. For eksempel kan Doxy Die Cast 3 Wand Massager bruges til klitorisstimulering under penetration, hvilket øger nydelsen for begge parter.

     

    For at opsummere går Doxy Die Cast 3 Wand Massager langt ud over de traditionelle grænser for vibratorer og har noget for enhver smag. Dens alsidige design sikrer, at hver brug er unik, tilfredsstillende og totalt ophidsende. Lad dig rive med af Doxys kraft, og begiv dig ud på en rejse med uovertruffen nydelse.

     

    Oplev en verden af Doxy-tilbehør:

    Doxy

    Den nydelsesrejse, du begiver dig ud på med Doxy Die Cast 3 Wand Massager, er langt fra slut. For at berige og variere dine sensuelle eventyr tilbyder Doxy et udvalg af omhyggeligt udformede tilbehørsdele til mænd og kvinder. Fra en G-punktsstimulator til en prostatamassager - disse tilbehørsdele er specielt udviklet til de forskellige erogene zoner og forvandler din Doxy 3 til et omfattende sexlegetøj. Hvert tilbehør er unikt og bringer friskhed og spænding til elskov. Bemærk venligst, at disse tilbehørsdele er valgfrit tilbehør, som ikke følger med Doxy Die Cast 3 Wand Massager. Tilbehøret skal købes separat, så brugerne kan vælge præcis, hvad der passer til deres individuelle præferencer og ønsker. Når du vælger disse forskellige tilbehørsdele, får du ikke bare ét tilbehør, men en række muligheder for at sikre, at dine Doxy-eventyr konstant udvikler sig og er tilfredsstillende.

     

    Din sikkerhed kommer i første række!

     

    Strømforsyningen til vores enheder blokerer for lavspændingsjævnstrøm, hvilket sikrer sikker brug i hele verden. Det 3 meter lange kabel giver også større bevægelsesfrihed, så du ikke behøver at være tæt på en stikkontakt.

     

    Yderligere oplysninger:

     

    • Doxy Die Cast 3 Massageapparat
    • Dimensioner: Kropslængde 28 cm, hoveddiameter 4,5 cm, omkreds 12 cm.
    • Vægt: 350 gram
    • Strømforsyning: Strømforsyningsenheden forsyner Doxy med lavspændingsjævnstrøm.
    • Adapter medfølger - UK, EU, US & AU/NZ
    • Kabellængde: 3 meter
    • Brug Doxy-massageapparatet sammen med vores vandbaserede glidecreme Aquameo for at få en særlig behagelig oplevelse, og hold det rent med VeryClean Spray, vores hurtige og nemme rengøringsmiddel til sexlegetøj. Oplev perfekt nydelse med den enkelhed, du ønsker.
    • Oplev det ypperste af nydelse med Doxy og MEO. Med de uovertrufne Doxy-vibratorer og den omfattende MEO-kollektion, der ikke lader noget tilbage at ønske, kan du fordybe dig i en verden, hvor kvalitet møder seksuel nydelse. Vælg det bedste, for mindre er ikke nok. Doxy & Meo - synonymer for kvalitet og sensationelle oplevelser.
    • Doxy og MEO er to af de førende navne inden for den erotiske sektor. Begge virksomheder har skabt sig et navn verden over med produkter, der prioriterer kvalitet, funktion og kundetilfredshed. Mens Doxy-mærket er kendt for sine kraftfulde massagestave, der giver uovertrufne fornemmelser, har MEO-mærket opnået et fremragende ry med en bred vifte af produkter til en række forskellige smage og præferencer. Det, der adskiller begge virksomheder fra hinanden, er deres forpligtelse til at bruge materialer af høj kvalitet i deres produkter, hvilket lover lang levetid og sikkerhed for deres kunder.
    • MEO er et registreret varemærke tilhørende MEO, Tyskland. Alle andre mærkenavne, logoer og varemærker tilhører deres respektive ejere.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    A must have

    Every lady should have one! Absolutely amazing.

      Skriv din egen anmeldelse

      Doxy Die Cast 3 Wall Massager - Disco Black

      Doxy Die Cast 3 Wall Massager - Disco Black

      Doxy Die Cast 3 Wand Massager er vores kompakte, men kraftfulde vægmassageapparat, der er kendt for sine "gode vibrationer". Dette mere kompakte Doxy-massageapparat kombinerer alle de kvaliteter, som vores kunder sætter pris på i de større Doxy-modeller: attraktivt design, materialer af høj kvalitet, silkeblødt silikonehoved og optimal kontrol.

      Skriv din egen anmeldelse

      Andre kunder købte også:

      20 andre varer i samme kategori: