Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

DOXY Massageapparat

Nyhedsbrev

Doxy trykstøbt vægmassageapparat - sølv

Nyd kraften i Doxy-metalmassageren i elegant sølv. Vibratoren er fremstillet af en aluminium-titaniumlegering og er tungere og 20 % mere intens end sin forgænger, Doxy Original. Doxy Original er usædvanligt alsidig og den ideelle vibrator både til din egen fornøjelse og til øjeblikke sammen.

Mere information

3604/00

169,90 €


-10,00 €

159,90 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    Nyd kraften i Doxy-metalmassageren i elegant sølv. Vibratoren er fremstillet af en aluminium-titaniumlegering og er tungere og 20 % mere intens end sin forgænger, Doxy Original. Doxy Original er usædvanligt alsidig og den ideelle vibrator til både personlig nydelse og fælles stunder.

    Doxy Die Cast Wand Massager vil overgå dine forventninger!

    Doxy Die Cast Wand Massager bevarer alle de populære funktioner fra Doxy. De brugervenlige knapper giver lige så mange vidunderligt ophidsende omdrejninger fra 3.000 til 9.000 med et tryk på en knap samt den velkendte eskalerende pulstilstand. Den tungere metalkrop på Doxy Die Cast Wand Massager fremhæver vibrationernes kraft endnu mere og tager Doxy-massageoplevelsen til et helt nyt niveau.

     

    Vores topmodel, Doxy Die Cast Massager, er støbt af en aluminium/titanium-legering og giver dig en endnu bedre Doxy-oplevelse.

     

    Det er svært at sætte tal på ydelsen, men vi mener, at Doxy Die Cast Massager giver omkring 20 % mere intensitet end Doxy Massager Original. Dette opnås ved brug af tungere vægte, som skaber en dybere, pulserende fornemmelse.

     

    Oplev vibrationernes betagende kraft!

     

    De kraftige vibrationer i Doxy Massager trænger dybt ind i vævet og stimulerer endnu flere nerveender for en intens, ophidsende oplevelse. Det 6 cm lange, silikonebelagte hoved garanterer maksimale fornemmelser præcis der, hvor du bedst kan lide dem.

     

    Der er ingen grænser for din kreativitet!

     

    Med en ekstra vægt på 190 gram er Doxy Massager en sexet energikilde, som du kan bevæge dig rundt med efter forgodtbefindende eller endda lade sidde, så du har hænderne fri - perfekt til brugere med begrænset mobilitet.

     

    Din sikkerhed kommer i første række!

     

    Strømforsyningen sikrer, at der kun kommer lavspændingsjævnstrøm ind i produktet, hvilket garanterer sikker og problemfri brug overalt i verden. Doxy Die Cast Wand Massager er udstyret med en generøs kabellængde på 3 meter og er dermed fantastisk fleksibel.

     

    Doxy Die Cast Wand Massager: endeløs kraft!

     

    Oplev den uhæmmede kraft i Doxy Die Cast Massager. Doxy Die Cast Massager er mere end bare en ekstremt kraftfuld vibrator, det er et symbol på ultimativ tilfredsstillelse, der bare venter på at blive sluppet løs. Uanset om det er til mænd eller kvinder, alene eller som par, tilbyder Doxy Die Cast Wand Massager et væld af ophidsende oplevelser.

     

    Til kvinder:

     

    • Leg alene: Brug de kraftige vibrationer fra Doxy Die Cast Wand Massager til ekstern stimulation. De fleste kvinder finder Doxy ekstremt effektiv til klitorisstimulering, hvilket fører til intense orgasmer. Det brede hoved dækker et stort område og giver en dyb, pulserende fornemmelse, der går ud over den blotte overflade.
    • Kropsmassage: Ud over seksuel tilfredsstillelse er Doxy Massager også et fremragende massageapparat til kroppen. Brug den til at lindre ømme muskler, især i nakke, ryg og skuldre.

     

    For mænd:

     

    • Sololeg: Mænd kan bruge Doxy Die Cast Massager til at stimulere perineum, det følsomme område mellem testiklerne og anus, eller selve anus. Ved at bevæge massageapparatet langs penisskaftet kan der skabes en helt ny, pulserende massagefornemmelse.
    • Kropsmassage: Ligesom kvinder kan mænd også bruge Doxy til generel afslapning og til at ryste hverdagens stress af sig.

     

    For par:

     

    • Fælles nydelse: Par kan bruge Doxy Die Cast Massager som en del af forspillet, hvor de skiftes til at massere hinanden eller udforske de erogene zoner. Alene vibrationernes kraft og rækkevidde kan give forspillet en ny, spændende smag.
    • Øget intimitet: Doxy Die Cast Massager kan bruges under samleje for at forbedre oplevelsen. For eksempel kan den bruges til at stimulere klitoris under penetration, hvilket øger nydelsen for begge parter.

     

    Kort sagt overskrider Doxy Die Cast Massager de typiske grænser for stærke vibratorer og har noget at tilbyde alle. Dens brugertilpassede design sikrer, at hver kropskontakt er unik, tilfredsstillende og spændende. Lad kraften i Doxy Die Cast Massager tage dig med på en rejse af uovertruffen nydelse.

     

    Yderligere oplysninger:

     

    • Doxy Die Cast Massageapparat
    • Dimensioner: Kropslængde 37 cm, hoveddiameter 6 cm, omkreds 16 cm.
    • Vægt: 690 gram
    • Strømforsyning: Strømforsyningen leverer lavspændingsjævnstrøm
    • Adapter medfølger - UK, EU, US & AU
    • Kabellængde: 3 meter.
    • Kombiner Doxy Massager med vores vandbaserede Aquameo glidecreme for smidig og sikker leg, og hold den pletfri med VeryClean Spray, vores hurtige og nemme rengøringsmiddel til sexlegetøj. Perfekt nydelse, enkelt.
    • Oplev den ultimative nydelse! Fordyb dig i en verden, hvor kvalitet møder nydelse med de uovertrufne massageapparater fra Doxy Wand og den omfattende kollektion fra MEO. Vælg det bedste, for du fortjener intet mindre. Doxy & MEO - Hvor kvalitet møder følelse!
    • Doxy og MEO er to velkendte mærker i voksenindustrien. Begge virksomheder har skabt sig et navn med produkter, der prioriterer kvalitet, ydeevne og kundetilfredshed. Hvert mærke har sine styrker: Mens Doxy er kendt for sine kraftfulde massageapparater, der giver uovertrufne fornemmelser, er MEO kendetegnet ved sit mangfoldige produktsortiment, der henvender sig til forskellige smage og præferencer. Vigtigst af alt bruger begge mærker materialer af høj kvalitet i deres produkter, hvilket sikrer holdbarhed og sikkerhed for deres brugere.
    • MEO er et registreret varemærke tilhørende MEO i Tyskland. Alle andre mærkenavne, logoer og varemærker tilhører deres respektive ejere.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Fiable correspond à la description

    Simple d'utilisation et correspond à la description

      Evaluering 

      Legendäres Produkt

      Anspruchsvolle Größe, gutes Gewicht, sehr gute Verarbeitung.
      Wird in einem schweren Metallzylinder mit Schraubverschluss geliefert.
      Britisch Heavy-Duty!
      EXTREM starke Vibrationen. Wirklich etwas für KennerInnen.
      Danke MEO!

        Skriv din egen anmeldelse

        Doxy trykstøbt vægmassageapparat - sølv

        Doxy trykstøbt vægmassageapparat - sølv

        Nyd kraften i Doxy-metalmassageren i elegant sølv. Vibratoren er fremstillet af en aluminium-titaniumlegering og er tungere og 20 % mere intens end sin forgænger, Doxy Original. Doxy Original er usædvanligt alsidig og den ideelle vibrator både til din egen fornøjelse og til øjeblikke sammen.

        Skriv din egen anmeldelse

        Andre kunder købte også:

        20 andre varer i samme kategori: