Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

DOXY Massageapparat

Nyhedsbrev

Doxy Die Cast 3R vægmassageapparat - genopladeligt - mat sort

Det genopladelige Doxy Die Cast 3R-vægmassageredskab er vores nyeste og mest spændende vægmassageredskab, som giver dig mulighed for at opleve Doxys kraft på en helt ny måde. Det trådløse Doxy Wand Massager har de samme kompakte dimensioner og er fremstillet af de samme materialer af høj kvalitet som Doxy Die Cast 3 og giver dig en helt ny form for Doxy-magi.

Mere information

3598/00

169,90 €


-10,00 €

159,90 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    Det genopladelige Doxy Die Cast 3R-vægmassageredskab er vores nyeste og mest spændende vægmassageredskab, som giver dig mulighed for at opleve Doxys kraft på en helt ny måde. Den trådløse Doxy Wand Massager har de samme kompakte dimensioner og er lavet af de samme materialer af høj kvalitet som Doxy Die Cast 3 og giver dig en helt ny form for Doxy-magi.

     

    Doxy Die Cast 3R Vægmassageapparat: Slip kraften løs!

     

    Doxy Die Cast 3R Wand Massager kan oplades helt på bare fire timer ved hjælp af det medfølgende USB-kabel. Når det røde lys på tænd/sluk-knappen slukkes, kan du nyde Doxy-massageapparatet på fuld kraft i en time. Men pas på, din nye Doxy-glædebringer er en absolut orgasmegaranti, men den er ikke vandtæt.

     

    Doxy Die Cast 3R Wand Massager: Lad legen begynde!

     

    Med Doxys brugervenlige kontrolknapper kan du løbende justere hastigheden på Cast 3R fra 3.000 til 9.000. Eller tryk på tænd/sluk-knappen og hold den nede i tre sekunder for at aktivere den stigende pulsering og få en helt ekstraordinær fornemmelse. Vores kunder kalder denne indstilling for orgasmemodus, som giver de mest kraftfulde orgasmer.

     

    Doxy Die Cast 3R Wand Massager: Let og klar til brug, selv på rejsen!

     

    Doxy Die Cast 3R Wand Massager er din mobile allierede, som følger med dig, uanset hvor du er. Aktivér den praktiske rejselås ved at trykke på tænd/sluk-knappen og minus-knappen samtidig i fire sekunder. Når du er klar til at nyde Doxy, pakker du den ud, gentager processen og ser den komme til live.

     

    Mærk forskellen, og oplev absolut frihed med Doxy Die Cast 3R Wand Massager!

     

    Doxy 3-serien har et aftageligt hoved, der åbner op for et væld af muligheder for alternative tilbehørsdele. Med disse specialdesignede tilbehørsdele, som kan skrues godt fast og sidder tæt, kan du tilføje en spændende ny dimension til Doxy Die Cast 3R Wall Massager.

     

    Doxy Die Cast 3R Vægmassageapparat: Indbegrebet af alsidighed!

     

    Doxy Die Cast 3R Wand Massager er ikke bare endnu et massageapparat, men porten til en verden af nydelse, der bare venter på at blive opdaget. Uanset om du er mand eller kvinde, alene eller med en partner på en intim opdagelsesrejse, tilbyder Doxy et væld af forførende muligheder.

     

    For kvinder:

     

    • Solo: Doxys intense vibrationer er perfekte til ekstern stimulation. Mange kvinder finder Doxy Die Cast 3R Wand Massager særlig effektiv til klitorisstimulation, hvilket kan føre til betagende orgasmer. Det brede hoved dækker et stort område og giver en dyb, vedvarende fornemmelse, der går ud over hudens overflade.
    • Kropsmassage: Doxy Die Cast 3R Wand Massager er også ideel til kropsmassage. Den kan bruges til at lindre muskelspændinger, især i nakke-, ryg- og skulderområdet.

     

    Til mænd:

     

    • Solo: Mænd kan bruge Doxy Die Cast 3R Wand Massager til at stimulere testiklerne, anus eller perineum, det følsomme område mellem pungen og anus. Når massageapparatet føres langs penisskaftet, skaber det en unik fornemmelse, som hurtigt kan føre til stærke og multiple orgasmer.
    • Kropsmassage: Ligesom kvinder kan mænd bruge Doxy til at massere hele kroppen og glemme hverdagens stress.

     

    For par:

     

    • Nyd det sammen: Par kan inddrage Doxy Die Cast 3R Wand Massager i deres forspil ved at skiftes til at massere hinanden, mens de udforsker de forskellige erogene zoner. Den imponerende kraft og brede vifte af vibrationer kan tænde en ekstatisk ild af lidenskab i soveværelset.
    • Mere nydelse under sex: Hvis du bruger Doxy Die Cast 3R Wand Massager under samleje, bliver oplevelsen endnu mere intens. Hvis du f.eks. bruger Doxy til klitorisstimulering under penetration, kan det øge nydelsen for begge parter.

     

    Doxy Die Cast 3 Wand Massager går langt ud over konventionelle vibratorer og massageapparater og tilbyder betagende fornemmelser for alle. Takket være det unikke design er hver brug uovertruffen, spændende og pirrende. Oplev kraften i Doxy, og tag på en ekspedition med uovertruffen nydelse.

     

    Oplev en verden af Doxy-tilbehør:

    Doxy

    Selv om Doxy Die Cast 3 Wand Massager allerede rummer en skattekiste fuld af nydelsesfulde oplevelser, er ekspeditionen ind i den seksuelle ekstases sfærer langt fra slut. For at udvide og variere dine sensuelle opdagelser præsenterer Doxy en række specielle vedhæftede filer designet til mænd og kvinder. Fra G-punktsstimulatorer til prostata-massageapparater er disse tilbehørsdele tilpasset specifikke erogene zoner og forvandler Doxy Die Cast 3 Wand Massager til et multifunktionelt sexlegetøj i en klasse for sig selv. Hvert tilbehør er unikt og skaber en ny og spændende fornemmelse hver gang. Bemærk dog, at disse vedhæftede filer er tilbehør, der ikke følger med Doxy Die Cast 3 Wand Massager. De skal købes separat, så vores brugere har mulighed for at vælge efter deres præferencer og ønsker. Når du investerer i disse ekstra vedhæftede filer, køber du ikke bare et tilbehør, du åbner op for en verden af muligheder, der sikrer, at din Doxy-oplevelse altid er ny og tilfredsstillende. Dyk endnu dybere ned i nydelsens rige med Doxys ekstraordinære udvalg af tilbehør.

     

    Flere detaljer:

     

    • Doxy Die Cast 3 Wall Massager
    • Dimensioner: Kropslængde 28 cm, hoveddiameter 4,5 cm, omkreds 12 cm.
    • Vægt: 354 gram
    • Strømforsyning: USB-opladeren drives af lavspændingsjævnstrøm.
    • Brug Doxy Die Cast 3 Wand Massager sammen med vores vandbaserede glidecreme Aquameo for en særlig behagelig oplevelse, og hold den ren med VeryClean Spray. Oplev ultimativ nydelse med maksimal enkelhed.
    • Gå ud over fornøjelsen og nyd den! Fordyb dig i et univers, hvor den højeste kvalitet møder uhæmmet seksuel nydelse. Vælg kun det bedste, for du fortjener intet mindre end det bedste. Doxy & MEO - Den perfekte kombination af kvalitet og sensualitet!
    • Doxy og MEO er to af de mest anerkendte navne inden for seksuel wellness. Begge har skabt sig en unik plads med deres kollektioner, der fokuserer på exceptionel kvalitet, førsteklasses ydeevne og nydelse. Hvert mærke har sine egne styrker: Doxy er kendt for sine kraftfulde massageapparater, der giver en uovertruffen følelse, mens MEO imponerer med en bred vifte af produkter, der imødekommer en række forskellige smage og præferencer. Begge mærker har det til fælles, at de bruger materialer af høj kvalitet til deres produkter, hvilket sikrer uovertruffen holdbarhed og sikkerhed for deres kunder.
    • MEO er et registreret varemærke tilhørende MEO i Tyskland. Alle andre mærkenavne, logoer og varemærker tilhører deres respektive ejere.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Ubschlagbar

    Mein absoluter Favorit Wand.
    Portabel, dennoch kraftvoll trotz Akku mit langer Laufzeit.
    Eine sehr effektive Frequenz und schwingradius sorgt für zuverlässige Orgasmen bei Mann und Frau! Vielfach begeistert getestet

    • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    Parfait

    Excellent produit

      Evaluering 

      Spaziale

      Pentita di non averlo acquistato prima. L'ho appreso approfittando di un'offerta, è veramente stratosferico. Vibrazioni potentissime. Consiglio. Ottimo come massaggiatore corpo ancheee

        Evaluering 

        Decreto approvato con maggioranza assoluta

        Primo wand provato. Amore alla prima vibrazione. Insomma, si gode.

          Evaluering 

          Genial

          Es super potente y los orgasmos increibles, lo recomiendo

            Evaluering 

            L'original à un prix étonnant !!

            Massages sensuels, sensations fortes !

              Evaluering 

              My new BFF!

              Wow! I might as well throw out my other toys now
              I hesitated because of the price, but well worth the money.

                Skriv din egen anmeldelse

                Doxy Die Cast 3R vægmassageapparat - genopladeligt - mat sort

                Doxy Die Cast 3R vægmassageapparat - genopladeligt - mat sort

                Det genopladelige Doxy Die Cast 3R-vægmassageredskab er vores nyeste og mest spændende vægmassageredskab, som giver dig mulighed for at opleve Doxys kraft på en helt ny måde. Det trådløse Doxy Wand Massager har de samme kompakte dimensioner og er fremstillet af de samme materialer af høj kvalitet som Doxy Die Cast 3 og giver dig en helt ny form for Doxy-magi.

                Skriv din egen anmeldelse

                Andre kunder købte også:

                20 andre varer i samme kategori: