Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Analpropper

Nyhedsbrev

Butt Plug - Big Bang

Den store Big Bang buttplug holder anus vidt åben og får musklerne til at slappe af takket være sin perfekte størrelse.

Mere information

1204/00

tilgængelig

  Mere information

  Den store Big Bang buttplug holder anus vidt åben og får musklerne til at slappe af takket være sin perfekte størrelse.

   

  På den ene side giver denne store buttplug virkelig spændende stimulation. På den anden side strækker den anus og kan endda bæres 24/7. Med sin særlige base suger den sig nærmest ind mellem røvballerne.

   

  Uanset om du er på arbejde eller i skole, vil ingen lægge mærke til det, hvis du bærer Big Bang buttpluggen diskret under tøjet på trods af dens respektable størrelse.

   

  Den er lavet af fløjlsblød silikone med en sømløs, glat overflade og er særdeles nem at føre ind. En fleksibel base sikrer, at buttpluggen ikke kan føres for dybt ind.


  Dens form lover en sikker pasform; den specielle base sikrer ikke kun, at dit mellemkød stimuleres yderligere, men også at du kan bære den komfortabelt og diskret under dit tøj. Selv det at sidde ned bliver en vidunderlig anal fornøjelse.

   

  Masser af nydelse garanteret:

   

  En analplug kræver en afslappet person, der tager sig god tid til at nærme sig den tykkeste del af buttpluggen. Det er bedst at ligge på ryggen med bøjede ben og langsomt øge trykket på rosetten for at få den til at åbne sig. På et tidspunkt vil det pludselig gå meget hurtigt, og din numse vil suge resten af pluggen ind i sig selv. En glidecreme som vores ANALPUSH eller ALPHAMALE er et absolut must.

   

  At erobre en buttplug er altid forbundet med en lille lykkefølelse, der kommer, efter at anus har lukket sig igen bag den tykke ende af buttpluggen. At holde en buttplug inde og gå rundt med den i et stykke tid eller hele dagen er også mere end erotisk.

   

  Hvis du ikke har prøvet en buttplug endnu: Bare rolig, den kommer altid ud, selv om det første, du skal gøre, er at komme over den brede side. Tarmen er trods alt trænet til at komme af med ting - den såkaldte peristaltik, den bølgende bevægelse af musklerne i tarmvæggene, viser pluggen vejen ud. Hovedet hjælper også. Det giver lukkemusklen ordre til at åbne alle porte på vid gab ....

   

  Yderligere oplysninger:

   

   

  • Indføringslængde: 9,5 cm, diameter: 6,0 cm
  • fløjlsblød overflade
  • hygiejnisk og kropsvenlig silikone
  • anatomisk formet base til 24/7 nydelse
  • Buttplug lavet af ftalatfri, allergivenlig silikone.
  • Rengøres med varmt vand og VERYCLEAN-spray.
  • Anbefalet glidecreme: ALPHAMALE og ANALPUSH

   

   

  Dette vil måske også interessere dig:

  KUNDEANMELDELSER

  Evaluering 

  It left me aching when removed - for more!

  Got my new best friend yesterday and holy smokes! Pretty, firm enough to go where it needs to go, flexible enough to be almost comfortable for sustained use and big enough to make an impression. Almost as good as having an actual cock buried in my ass. It left me aching when removed - for more!

  • 3 af 3 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
  Evaluering 

  Gros calibre...

  Au départ juste pour s’amuser et finalement le produit est de qualité et à mon avis à utiliser encore et encore et encore

  • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
  Evaluering 

  Kann ich jeder Stute nur empfehlen

  Mein Lieblings Buttplug von MEO geht super rein und mit etwas Druck auch wieder raus. Tolles Material, leicht zu reinigen. 6 cm Durchmesser sind genug zum Dehnen und kann ich jeder Stute nur empfehlen

  • 4 af 4 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

  Skriv din egen anmeldelse

  Butt Plug - Big Bang

  Butt Plug - Big Bang

  Den store Big Bang buttplug holder anus vidt åben og får musklerne til at slappe af takket være sin perfekte størrelse.

  Skriv din egen anmeldelse

  Andre kunder købte også:

  30 andre varer i samme kategori: