Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

DOXY Massageapparat

Nyhedsbrev

Doxy 3 USB-C vægmassageapparat - turkis

Doxy 3 USB-C-vægmassageapparatet er specielt udviklet til den yngre generation. Denne banebrydende tekniske udvikling imødekommer præferencerne hos Generation Z, som værdsætter mærkebevidsthed, pålidelig ydeevne, stilfuldt design, effektivitet og værdi for pengene.

Mere information

3597/00

$89.42


-$11.19

$78.23

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

  Mere information

  Doxy 3 USB-C-vægmassageapparatet er specielt udviklet til den yngre generation. Denne banebrydende tekniske udvikling imødekommer præferencerne hos Generation Z, som værdsætter mærkebevidsthed, pålidelig ydeevne, stilfuldt design, effektivitet og værdi for pengene. Det er svaret på de skiftende behov hos en yngre målgruppe, der foretrækker både kvalitet og en overkommelig pris.

  Bryd reglerne, og nyd kraften i Doxy 3 USB-C Wand Massager når som helst og hvor som helst!

  Doxy-mærket står for inklusion og empowerment. Doxys vægmassageapparater er designet til at imødekomme en bred vifte af behov og præferencer, så alle kan opleve nydelse på deres egne betingelser.

  Med Doxy 3 USB-C Wall Massager har du altid kontrollen!

  Med en kabellængde på 3 meter giver Doxy 3 USB-C Wall Massager uovertruffen frihed og komfort, når du rejser rundt i verden. Inspireret af den berømte Doxy Die Cast 3 Wand Massager og den genopladelige Die Cast 3R leverer denne kompakte Doxy Wand Massager de samme utroligt kraftige vibrationer, som vil tage pusten fra dig. Præcisionskonstruktionen af høj kvalitet i ABS garanterer holdbarhed, en praktisk vægt og et elegant design.

  Prisbillig power til Generation Z - lige til orgasmen!

  Slip din lyst løs med den såkaldte Continuous Power-funktion, som du nemt kan justere med + og - knapperne for at finde den perfekte intensitet. For et ekstra kick kan du aktivere Pulse mode ved blot at holde tænd/sluk-knappen nede i 3 sekunder.

  Hovedet på Doxy 3 USB-C Wand Massager er lavet af kropsvenlig silikone af høj kvalitet, som føles blød og fløjlsagtig på huden. Sammenlignet med de større original- og flagskibsmodeller i metal er det mindre hoved på Doxy 3 USB-C mindre skræmmende og ideelt til at gøre sig bekendt med et vægmassageapparat. Det kan også bruges til at massere svært tilgængelige områder af kroppen meget præcist. Hovedet kan også tages af for nem rengøring, hvilket sikrer hygiejne og ensartet ydeevne.

  Sexet luksuskomfort:

  Doxy 3 USB-C fås i to fascinerende farver: turkis og mat sort. Dette banebrydende massageapparat tilbyder uovertruffen ydeevne og nydelse i et slankt, kompakt design og gør alt andet i sin prisklasse til skamme. Doxy 3 USB-C er svaret på ønsket om høj ydeevne og kvalitet til en absolut overkommelig pris. En ægte game changer, næsten for god til at være sand!

  Yderligere oplysninger:

  • Doxy 3 USB-C vægmassageapparat
  • Dimensioner: Kropslængde 28 cm, hoveddiameter 4,5 cm, kropsomkreds 12 cm.
  • Vægt: 310 gram
  • Strømforsyning: Doxy 3 USB-C Wall Massager forsynes med strøm via et integreret USB-C-kabel. Bemærk, at strømforsyningen IKKE er inkluderet i leveringsomfanget og IKKE er kompatibel med tilbehøret til Die Cast 3 og Die Cast 3R-vægmassageapparaterne. Du skal bruge en 5V/3A Power Delivery (PD) USB-C-stikadapter for at få strøm til din Wand Massager.
  • Kabellængde: 3 meter
  • Doxy 3 USB-C Wand Massager er et fleksibelt massageapparat, som er velegnet til både kvinder, mænd og par. Kvinder kan bruge det til intensiv stimulering af klitoris og andre erogene zoner, mens mænd kan bruge det til at stimulere mellemkødet, penis, testikler og anus. For par er massageapparatet en spændende måde at forbedre forspillet på og nyde ekstra stimulering under samlejet.

   

  Dette vil måske også interessere dig:

  KUNDEANMELDELSER

  Evaluering 

  Génial

  Cet appareil est génial tout simplement

  • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
  Evaluering 

  Mega

  Mega verarbeitetes Gerät! Der Kopf des Vibrators ist sehr groß und besteht aus Silikon. Er ist "weich" und der Kopf ist minimal biegsam. Er ist relativ leise. Die Verarbeitung ist sehr gut und sauber. Die Farbe ist sehr schön :)!!! Besser geht es nicht!!! Vielen Dank dafür!!! So etwas sollte in keiner Nachttischschublade fehlen.

  • 2 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

  Skriv din egen anmeldelse

  Doxy 3 USB-C vægmassageapparat - turkis

  Doxy 3 USB-C vægmassageapparat - turkis

  Doxy 3 USB-C-vægmassageapparatet er specielt udviklet til den yngre generation. Denne banebrydende tekniske udvikling imødekommer præferencerne hos Generation Z, som værdsætter mærkebevidsthed, pålidelig ydeevne, stilfuldt design, effektivitet og værdi for pengene.

  Skriv din egen anmeldelse

  Andre kunder købte også:

  20 andre varer i samme kategori: