Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

DOXY Massageapparat

Nyhedsbrev

Doxy 3 tilbehør til prostatamassage

Gør din Doxy-vibrator endnu bedre med vores ekstraordinære tilbehør til prostatamassage. Dette tilbehør er udviklet til at stimulere prostata særligt intensivt sammen med Doxy Wand Massager. Doxy Wand Massager overfører de kraftige vibrationer og pulseringer direkte til tilbehøret til prostatamassage, hvilket stimulerer prostata...

Mere information

3614/00

tilgængelig

    Mere information

    Gør din Doxy-vibrator endnu bedre med vores ekstraordinære tilbehør til prostatamassage. Dette tilbehør er udviklet til at stimulere prostata særligt intensivt sammen med Doxy Wand Massager. Doxy Wand Massager overfører de kraftige vibrationer og pulseringer direkte til Prostate Massage Attachment og stimulerer prostata på en måde, der overgår alt, hvad der er set før.

    Prostate Massage Attachment er anatomisk formet og har samme elegante sorte farve, sømløse design og høje kvalitet som de andre Doxy 3-attachments. Det ikke-porøse, lugtfri og allergivenlige silikonemateriale giver den komfort og følsomhed, der er nødvendig for intens prostatastimulation.

    Doxy 3 Prostate Massage Attachment er specielt designet til at nå og stimulere prostata med den præcision og intensitet, som Doxy 3 Wand Massagers er kendt for. Takket være justeringsmulighederne og den totale kontrol, der tilbydes af Doxy 3 Series Wand Massagers, kan du nyde prostatastimulering i fuldstændig afslapning og opleve eksplosive prostataorgasmer.

    Som alle vores eksklusive tilbehørsdele låses Prostate Massager sikkert på plads, så du kan give dig fuldt ud til din nydelse uden at bekymre dig om, at tilbehøret glider ud af stedet eller afbryder prostatastimuleringen i øjeblikkets hede.

    De vigtigste funktioner i Doxy 3 prostatamassageapparat:

    • Eksklusivt udviklet: Du kan opleve særligt intense øjeblikke med prostatamassageapparatet, der er specielt udviklet til Doxy 3-serien.
    • Uovertruffen kvalitet: Fremstillet af granitsort, ikke-porøs, lugtfri og allergivenlig silikone af høj kvalitet.
    • Højeste sikkerhedsstandarder: Tilbehøret låses sikkert på plads og kan ikke glide eller dreje.
    • Ultimativ tilfredsstillelse: Designet til at nå og stimulere prostata for hidtil usete fornemmelser.


    Tag din Doxy 3 / 3R Wand Massager til det næste niveau med vores prostatamassagetilbehør. Opdag de utrolige muligheder for prostatastimulering, og oplev betagende fornemmelser.

    Yderligere detaljer:

    • Doxy 3 tilbehør til prostatamassage
    • Massageapparaterne i "Die Cast 3"-serien fra Doxy har et udskifteligt hoved.
    • Fire unikke tilbehørsdele fås eksklusivt til Doxy.
    • Hvert tilbehør er lavet af granitsort, allergivenlig silikone. Tilbehøret er ikke-porøst, lugtfrit og giver en blid glathed. Tilbehøret låses på plads for at forhindre, at det vrider sig eller glider.
    • Vægmassageapparatet sælges separat og medfølger ikke.
    • Kombiner Doxy-tilbehøret med vores vandbaserede glidecreme Aquameo for sikker og behagelig prostatastimulation. Hold Doxy-tilbehøret og Wand Massager i perfekt stand med vores brugervenlige VeryClean-spray.
    • Det uovertrufne DOXY-vægmassageapparat og det brede udvalg af MEO-produkter fører dig ind i en verden, hvor den højeste kvalitet møder et lidenskabeligt ønske om at opfylde dine fantasier. Gå efter det bedste, for du bør ikke nøjes med mindre. DOXY & MEO - Den ultimative kombination af kvalitet og følelser!
    • DOXY og MEO er uden tvivl to af de mest kendte mærker inden for den erotiske sektor. Begge virksomheder har opnået en unik position med produkter, der er kendetegnet ved exceptionel kvalitet. DOXY er kendt for sine kraftfulde vægmassageapparater, der garanterer uovertrufne fornemmelser, mens MEO er kendetegnet ved en bred vifte af produkter, der dækker en række forskellige præferencer. Begge mærker har dog det til fælles, at de forpligter sig til at bruge materialer af høj kvalitet for ikke kun at sikre produkternes levetid, men også deres kunders sikkerhed.
    • MEO er et registreret varemærke i Tyskland og Europa. Alle andre mærkenavne, logoer og varemærker tilhører deres respektive ejere.
    • Hvis du tilfældigvis er i Torino, kan vi kun anbefale, at du laver en aftale med Lorenzo. Han vil give dig en prostatamassage med en særlig form for "happy ending". Lorenzo kender vores produkter som ingen anden og har den unikke evne til at give dig en uforglemmelig prostataorgasmeoplevelse. Benyt lejligheden og lad en af de bedste indvie dig i prostatastimuleringens hemmeligheder. Klik her for at besøge hans hjemmeside.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Super Ergänzung für den Doxy

    Ich liebe den Doxy Wand ohnehinschon. Mit dem Aufsatz lässt sich der Spaß noch vergrößern.
    Eine klare Empfehlung

      Evaluering 

      Contact Agréable

      J’ai aimé l’application associé au jouet. En revanche je m’attendais à d’avantages de plaisir avec la prostate

        Evaluering 

        Surprenant !!

        Voici un jouet spécifiquement conçu pour les messieurs.
        Une fois l'objet en place, il n'y a plus qu'à expérimenter les différents types et intensités de vibrations, ainsi que les différents types et intensités d'oscillations (et les combinaisons des deux multiplient les possibilités).

          Evaluering 

          Gehört in jede Spielzeugsammlung

          Ich möchte dieses schöne Teil nicht mehr missen. Das beste Spielzeug was ich je besessen habe. Sehr zu empfehlen. Würde den Doxy immer wieder kaufen. Mein Partner liebt es auch sehr.

            Skriv din egen anmeldelse

            Doxy 3 tilbehør til prostatamassage

            Doxy 3 tilbehør til prostatamassage

            Gør din Doxy-vibrator endnu bedre med vores ekstraordinære tilbehør til prostatamassage. Dette tilbehør er udviklet til at stimulere prostata særligt intensivt sammen med Doxy Wand Massager. Doxy Wand Massager overfører de kraftige vibrationer og pulseringer direkte til tilbehøret til prostatamassage, hvilket stimulerer prostata...

            Skriv din egen anmeldelse

            Andre kunder købte også:

            20 andre varer i samme kategori: