Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Analpropper

Nyhedsbrev

BDSM-sele til dildoer og analplugs - førsteklasses læder

BDSM-selen med pikring og adapterhylster til en analplug eller dildo er det perfekte tilbehør til alle, der søger kontrol og ønsker at opleve den ultimative form for dominans og underkastelse. BDSM-selen er lavet af det fineste læder og kombinerer komfort og funktionalitet for at give en uforglemmelig oplevelse.

Mere information

3495/00

$212.18


-$44.69

$167.49

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

  Mere information

  BDSM-selen med pikring og adapterhylster til en analplug eller dildo er det perfekte tilbehør til alle, der søger kontrol og ønsker at opleve den ultimative form for dominans og underkastelse. BDSM-selen er lavet af det fineste læder og kombinerer komfort og funktionalitet til en uforglemmelig oplevelse.

   

  Denne BDSM-sele vil ændre alt for dig! Alt, hvad det kræver, er et par enkle trin ....

   

  Først sættes buttpluggen i det medfølgende adapterhylster og fastgøres til stroppen, der senere går gennem skridtet. Tag derefter harnesset på, og før buttpluggen eller dildoen ind i anus. Træk derefter pikringen over penis og testikler. BDSM-selenes låsbare stropper sikrer en sikker pasform og forhindrer, at selen kan tages af uden tilladelse. Takket være de justerbare stropper kan BDSM-selen tilpasses til taljemål mellem 74 cm og 112 cm. Midterremmen, som går gennem skridtet, kan justeres fra 13 cm til 34 cm. De to adaptermanchetter passer til buttplugs og dildoer med en diameter på 3,8 cm til 5,1 cm.

   

  Hvorfor underdanige mænd elsker vores BDSM-sele:

   

  Underdanige mænd sætter især pris på dette harness, fordi det giver dem en følelse af intens underkastelse og hengivenhed. Kombinationen af låsbart BDSM-sele, pikring og buttplug giver tredobbelt stimulation og kontrol, hvilket intensiverer følelsen af underkastelse endnu mere. Det låsbare design af BDSM-selen understreger den aktive partners dominans og den underdanige bærers hjælpeløshed. Det giver den dominerende partner fuld kontrol over den underdanige partners krop. Læderet af høj kvalitet og det omhyggelige håndværk giver ikke kun sikkerhed og funktionalitet, men også absolut komfort. For mange underdanige mænd er det at bære en sele som denne derfor ikke kun en fysisk oplevelse, men også en dybt følelsesmæssig oplevelse, der opfylder deres dybeste længsler efter underkastelse og hengivenhed. At bruge vores sele over flere dage eller uger er en intens oplevelse i BDSM-sammenhæng. Seletøjet fungerer som en konstant påmindelse om underkastelse og kontrol, hvorved den permanente følelse af dominans og service altid er til stede. Den integrerede pikring og analpluggen udløser fysiske fornemmelser ved hver bevægelse og stimulerer både mentalt og fysisk. Disse evigt tilstedeværende fysiske fornemmelser gør den daglige brug til en udfordring, en opgave, som den dominerende partner stiller, og som kræver viljestyrke og udholdenhed.

   

  Hvad gør MEO-produkter så uimodståelige?

   

  Vores mange års erfaring og vores utrættelige stræben efter innovation og perfektion har gjort MEO til en af de mest succesfulde producenter af BDSM-produkter. En væsentlig del af denne succes er den uovertrufne kvalitet af vores læderprodukter. Hvert produkt, der forlader vores fabrik, er indbegrebet af ekspertise og dedikation til håndværk. Vores passion og ekspertise afspejles i hvert eneste produkt. Hos MEO får du kun det bedste - fordi du fortjener det.

   

  Flere detaljer:

  • Låsbart BDSM-sele til buttplugs, udstyret med en pikring.
  • Premium læder butt plug harness med pikring.
  • Mål/størrelse: Passer til en taljeomkreds på 74 til 112 cm. Midterremmen kan justeres fra ca. 13 til 34 cm. De to adaptermanchetter, som er fastgjort til remmen, der går gennem skridtet, er velegnede til analplugs eller dildoer med en diameter på ca. 3,8 til 5,1 cm.
  • Materiale: læder, metal
  • Bemærk: Dildo, buttplug og andet vist tilbehør medfølger ikke.
  • Alle stropper er justerbare og kan fastgøres med låsbare spænder. Spænderne har en oval åbning på tappen, hvor en lille hængelås kan indsættes. Når selen er fastgjort, lukkes hængelåsen gennem denne runde åbning i spændestiften, så selen ikke kan åbnes eller frigøres uden den rette nøgle. Vores spænder giver ikke kun ekstra sikkerhed, men også et element af kontrol, hvilket gør dem særligt interessante til visse BDSM-produkter.
  • Hængelåse med samme nøgle fra MEO er inkluderet.
  • Bemærk: Populariteten og den høje kvalitet af MEO's BDSM-produkter har ført til, at de ofte kopieres. For at sikre, at du altid holder et ægte MEO-produkt i hænderne, har vi integreret særlige funktioner, der gør det lettere at genkende forfalskninger. Vores originale produkter er kendetegnet ved eksklusive spænder og nitter med vores MEO-logo indgraveret. De har også vores karakteristiske røde indsyede etiketter, som også er mærket med MEO-logoet. Disse detaljer understreger ikke kun ægtheden, men også den høje kvalitet af hvert af vores BDSM-produkter.

   

  Dette vil måske også interessere dig:

  KUNDEANMELDELSER

  Evaluering 

  Perfect fit

  This is an AMAZING addition to our "Toybox"!!!
  Very comfortable, I was able to wear it, during an extended play session, kept my plug in place.

   Evaluering 

   Super Premium Leather

   The leather in this device is the highest quality I have ever seen.

    Evaluering 

    I love it.

    I love it. Everything snugs down nicely. And it holds the plug in great.

     Skriv din egen anmeldelse

     BDSM-sele til dildoer og analplugs - førsteklasses læder

     BDSM-sele til dildoer og analplugs - førsteklasses læder

     BDSM-selen med pikring og adapterhylster til en analplug eller dildo er det perfekte tilbehør til alle, der søger kontrol og ønsker at opleve den ultimative form for dominans og underkastelse. BDSM-selen er lavet af det fineste læder og kombinerer komfort og funktionalitet for at give en uforglemmelig oplevelse.

     Skriv din egen anmeldelse

     Andre kunder købte også:

     30 andre varer i samme kategori: