Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Kneppemaskiner og malkemaskiner

Nyhedsbrev

Autoblow VacuGlide - malkemaskine til mænd

Ny Tilbud
 • Autoblow VacuGlide - malkemaskine til mænd

En penis-mælkemaskine, der bogstaveligt talt suger orgasmen ud af din krop? Ja tak, det er det! Det er præcis, hvad "Autoblow VacuGlide" tilbyder: en højteknologisk malkemaskine til mænd, der ikke engang kræver en erektion. "Autoblow VacuGlide" er ubestridt penismalkemaskinernes Rolls Royce!

Mere information

3592/00

$1,173.10


-$223.47

$949.63

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

  Mere information

  En penis-mælkemaskine, der bogstaveligt talt suger orgasmen ud af din krop? Ja, tak! Det er præcis, hvad "Autoblow VacuGlide" tilbyder: en højteknologisk malkemaskine til mænd, der ikke engang kræver en erektion. Mælkemaskinen er dog ikke kun velegnet til mænd, der har problemer med at få rejsning - den er velegnet til enhver mand, der ønsker en masturbator af høj kvalitet med en kraftig malkefunktion.

   

   


  Vores malkemaskine til mænd suger orgasmen lige ud af kroppen!


  Mælkemaskinen til penis vejer 6 kg og består af et robust, 3,2 mm tykt hus af ekstruderet aluminium. Den leveres med justerbare stimulationscylindre i 3 størrelser, så den passer til enhver mand og enhver form for stimulering. De elektronisk styrede ventiler gør det muligt at variere styrken af suget og stimuleringen af penis. Apparatet og alt tilbehør leveres i en opbevaringspose af høj kvalitet til diskret opbevaring efter brug eller på rejser. Apparatet er overraskende støjsvagt i forhold til sin størrelse og frembringer kun en svag summen fra stempel og motor.

  Til edging, Tease & Denial eller det perfekte blowjob:

  I timevis edgingtimer, et perfekt blowjob eller intensiv malkning af penis har aldrig været så nemt! "Autoblow VacuGlide" er en malkemaskine til mænd, der opfylder alle ønsker til enhver tid og uden kompromiser. Mælkemaskinen kan forkæle penis blidt, langsomt og intensivt eller suge den ud ekstremt intensivt og på højeste niveau. Manden opnår orgasme "håndfrit", uden at skulle røre ved sig selv.

  VacuGlide er Rolls Roycen inden for malkemaskiner til mænd!

  Hemmeligheden bag betagende orgasmer ligger i malkemaskinens konstruktion af høj kvalitet og dens uovertrufne sugekraft.


  Smedet af ekstruderet aluminium af højeste kvalitet!


  Et køb for livet! Malkemaskinen vejer ca. 6 kg og føles lige så god, som den ser ud. En konstruktion af absolut høj kvalitet!  Ingen erektion? Intet problem!

  Gnid blot penis ind i MEO's STROKE-glidemiddel og før den ind i stimulationscylinderen, også selvom penis ikke er erigeret. Vakuumfunktionen hjælper med at opnå en erektion og en betagende orgasme på ingen tid overhovedet, hvilket får manden til at ejakulere som en hest!


  Udstyret med 3 stimulationscylindre:

  Muligheden for individuel tilpasning er det, der gør malkemaskinen "Autoblow VacuGlide" så speciel. Leveringsomfanget omfatter tre forskellige stimulationscylindre og en unbrakonøgle, der kan bruges til at indstille den maksimale slaglængde.

  Autoblow VacuGlide

  Justerbar slaglængde:

  Slaghastigheden og slaglængden styres med et tryk på en knap.

  Testet til perfektion!

  Hver "Autoblow VacuGlide" malkemaskine udsættes for de strengeste tests i et ISO-certificeret produktionsanlæg. En malkemaskine til mænd, der virkelig er bygget til at holde.


  Opbevaringspose medfølger:

  Diskretion og renlighed er alfa og omega. Hver "Autoblow VacuGlide"-malkemaskine leveres i en opbevaringspose, hvor hver del har sin egen faste plads.

  Autoblow VacuGlide

  I disse videoer (tysk og engelsk) kan du finde ud af alt om vores malkemaskine til penis:  Video på tysk.

  Video på engelsk.

  VacuGlide fra Autoblow er malkemaskinen til mænd, der længes efter den ultimative fornøjelse ved at malke deres penis! Alene, med en partner, på Tease & Denial eller under en session edging Session. Manden oplever den intense spænding ved at være i maskinens vold, mens den suger og suger uafbrudt på hans penis og bringer ham til randen af klimaks og måske endda til en anden, tredje eller fjerde orgasme. VacuGlide fra Autoblow tilbyder en unik oplevelse af intens og langvarig stimulation, der fører enhver mand ind i en ny verden af nydelse.

  Flere detaljer:

  • Autoblow VacuGlide - malkemaskine til penis
  • Forbløffende stille og diskret.
  • Uovertruffen holdbarhed og kvalitet.
  • Stimuleringscylindre, der kan tilpasses: Tre forskellige malkecylinderstørrelser lavet af kropsvenligt materiale, der passer til enhver penisstørrelse.
  • Justerbar slaglængde, sugehastighed og intensitetsniveauer.
  • Kan opbevares diskret i den medfølgende opbevaringspose.
  • 180 cm langt kabel til komfortabel brug, uanset afstanden til stikkontakten.
  • Materiale: Mælkemaskine fremstillet af ekstruderet aluminium, gummislange, silikonehylstre, plastknapper.
  • Dimensioner: Malkemaskine ca. 15,7 cm x 38,5 cm, tilslutningsslange ca. 1,83 meter.
  • Farve: sølv og sort
  • Mekanisme: sugende masturbator til penis
  • Vægt: ca. 6 kg
  • Information: En malkemaskine til mænd, også kendt som en penis-malkemaskine eller fuldautomatisk masturbator, er et sexlegetøj, der er designet til at efterligne følelsen af seksuel stimulation eller samleje. Vores malkemaskiner er designet til at udføre bevægelser eller handlinger, der ligner manuel onani eller vaginalt, analt eller oralt samleje. Betjeningen af en malkemaskine til mænd kan variere, men denne malkemaskine indeholder mekaniske dele og pneumatiske systemer, der muliggør rytmisk pumpning og sugning. "Autoblow VacuGlide" er udstyret med forskellige hastigheds- og intensitetsindstillinger for at skabe forskellige fornemmelser.
  • Oplev en verden af højteknologisk onani med den ultimative malkemaskine til mænd, en revolution inden for seksuel tilfredsstillelse. Mælkemaskinen til penis er ikke bare en masturbator til mænd, men en oplevelse, der går langt ud over konventionel nydelse. Uanset om du er på udkig efter den bedste masturbator i verden eller er fan af en BDSM-orgasme, tilbyder vores penismælkemaskine "Autoblow VacuGlide" dig alt. Penismælkemaskinen er perfekt til alle, der elsker kunsten at elske edging kærlighed eller ønsker at opleve de intense fornemmelser af Tease & Denial. Det er ikke bare en simpel masturbator til mænd, men et apparat, der bringer selv en tvungen orgasme inden for rækkevidde. VENUS2000- og VENUS 2000-modellerne, The Milker og TREMBLR er velkendte i onanikategorien til mænd, men "Autoblow VacuGlide" sætter nye standarder som masturbator-malkemaskine. For elskere af hårdere seksuelle lege er "Autoblow VacuGlide" som BDSM-mælkemaskine en uundværlig tilføjelse til deres samling, fordi "Autoblow VacuGlide" tilbyder en ny dimension af nydelse, dominans og underkastelse. Denne malkemaskine til mænd gør den seksuelle oplevelse endnu mere intens og tilfredsstillende. Denne malkemaskine til mænd er en symbiose af avanceret teknologi og ren nydelse. "Autoblow VacuGlide" er mere end bare en masturbator til mænd, det er en oplevelse, der er uovertruffen i verden af seksuel tilfredsstillelse. Oplev forskellen med en malkemaskine, der er specielt designet til at stimulere den mandlige penis på en måde, du aldrig troede var mulig.
  • MEO er et registreret varemærke tilhørende MEO i Tyskland. Alle andre mærkenavne, logoer og varemærker tilhører deres respektive ejere.

  Dette vil måske også interessere dig:

  KUNDEANMELDELSER

  Evaluering 

  It’s worth every penny

  The price point is the most prominent issue. It’s expensive. But if you have the cash, it’s worth every penny because of the quality you receive. $1k for blowjobs whenever you want? That’s a steal.

   Evaluering 

   Awesome

   My bf tied me up, put tons of lube on my hard cock and inserted the cylinder over my cock and slowly at first, followed by faster thrusts masturbated me! Oh so awesome!

   • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
   Evaluering 

   Absolut begeistert

   Als langjähriger MEO-Kunde bin ich vom "Autoblow VacuGlide" absolut begeistert. Diese High-Tech-Melkmaschine hat meine Erwartungen bei weitem übertroffen. Eines der herausragendsten Merkmale ist, dass man keine Erektion braucht, um es zu benutzen. Das macht es ideal für Männer, die Schwierigkeiten haben, eine Erektion zu bekommen, aber es ist auch perfekt für jeden alleinstehenden Mann, der sich nach einem intensiven und befriedigenden Erlebnis sehnt.

   Die Kombination des "Autoblow VacuGlide" mit dem Rude Boy- Prostatavibrator war für mich eine wahre Offenbarung. Die gleichzeitige Stimulation hat die Intensität meines Orgasmus extrem gesteigert. Die Melkfunktion des Gerätes ist kraftvoll und das Gefühl, dass es den Orgasmus förmlich aus meinem Körper saugt, ist unglaublich und unvergleichlich.

   Die hochwertige Verarbeitung und das benutzerfreundliche Design sind weitere Pluspunkte. Die Reinigung und Wartung sind einfach, was für mich ein wichtiger Faktor ist. Alles in allem bietet der "Autoblow VacuGlide" ein hochwertiges und intensives Erlebnis, das ich jedem Mann empfehlen kann, der auf der Suche nach etwas Neuem ist.

    Evaluering 

    Das Gerät gefällt mir

    Diese Melkmaschine übernimmt die ganze Arbeit. Mann braucht nur zu warten, bis das unweigerliche Finale da ist.... Herrlich!

     Evaluering 

     Elektrische Melkmaschine für multiple Orgasmen

     Diese elektrische Melkmaschine ist ein hervorragendes Produkt, das mich in vielerlei Hinsicht überzeugt hat. Die hochwertigen Materialien sind angenehm anzufassen und leicht zu reinigen, was zusammen mit dem modernen Design für eine komfortable Handhabung sorgt. Das lange Kabel ermöglicht es, kreative Stellungen auszuprobieren, ohne die Hände zu benutzen, und die verschiedenen Modi bieten ein breites Spektrum an Stimulation bis hin zum Orgasmus oder multiplen Orgasmen.

     Die Verpackung des Produkts ist ansprechend und sehr edel. Die Verarbeitung ist erstklassig und die Bedienung einfach, ohne mit Batterien hantieren zu müssen. Mit mehreren Geschwindigkeitsstufen verspricht der Autoblow Vacuglide Abwechslung, Spaß und ein authentisches Erlebnis.

     Die Melkmaschine besticht durch eine klare Bedienungsanleitung, die die Handhabung erleichtert und ein einzigartiges Erlebnis bietet, das der Realität erstaunlich nahe kommt. Die Flexibilität der inneren Silikonhüllen in den Zylindern ermöglicht eine angenehme Anpassung und bietet gleichzeitig genügend Widerstand, um ein realistisches Gefühl zu vermitteln.

     Alles in allem ist diese Melkmaschine eine lohnende Anschaffung, die den intimen Momenten eine neue Dimension verleiht. Von der hohen Qualität bis zur vielfältigen Funktionalität erfüllt diese Maschine alle meine Erwartungen und ist eine klare Empfehlung für jeden, der etwas Neues und Aufregendes ohne Partner erleben möchte.

      Evaluering 

      Gratamente satisfecho

      Una experiencia única gracias a sus diversos modos de movimiento e intensidad. Su diseño ergonómico y la variedad de opciones permiten personalizar el uso según tus preferencias. La calidad de construcción y los materiales son destacables, asegurando durabilidad y comodidad.
      Su sencillo desmontaje facilita la limpieza, garantizando higiene y comodidad. Una combinación de innovación y practicidad que eleva el placer personal a nuevos niveles.

       Evaluering 

       Molto soddisfatto!!!

       Finalmente dopo un accurato e meticoloso esame pratico, posso finalmente recensire questo Autoblow Vacuglide. L’oggetto è abbastanza imponente, e da subito ci si rende conto che di buona fattura. La mia esperienza personale è stata molto positiva le sensazioni sono molto realistiche quindi ve lo consiglio caldamente in quanto ne ho provati diversi, e questo stimolatore vale proprio i soldi spesi. Ulteriormente si smonta completamente , rendendo molto semplice l’operazione di pulizia...

        Evaluering 

        Une autre dimension à nos ébats intimes

        Mon compagnon et moi-même cherchions de nouveaux moyens de pigmenter nos ébats intimes.
        Cet accessoire a été acheté pour agrémenter notre vie de couple, si j’avais déjà des sex-toys, mon compagnon lui n’en avait pas.
        C’était une grande première pour lui et d’abord considérant que ce gadget était inutile, il apprécia vite les sensations nouvelles procurées par le jouet (j'en suis presque jalouse). Les possibilités de choix de la vitesse et du mode y sont assurément pour quelques choses. Nous avons utilisé le lubrifiant STROKE fourni avec le jouet et l’extase est vite arrivée.
        Je suis ravie de l'achat que j'ai fait. Ce jouet a donné une autre dimension à nos ébats intimes.
        Je le recommande vivement et est à consommer sans tabou seul ou avec sa partenaire.

         Evaluering 

         I've never felt something better in my entire life

         This is the Ferrari of masturbators and it is not for beginners. Using it requires reading the instructions and being fairly handy at just figuring things out. Here are a few tips I learned that made it worth it: First you'll need lots and lots of lube. Second, you will need to experiment with the 3 stroking tubes and you might feel you like one on one day and another on a different day. They each offer different levels of tightness and different feelings, although my penis is not thick enough to use the giant one. Put some time into adjusting the screw in the window as it's not very convenient when it pops off your penis. Finally, remember you have to hold the buttons for the air to create the suction in or out, but when you figure out the right setting at the right suction level, there's just nothing on earth that has ever made me feel that good. It's purely addictive.

         • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
         Evaluering 

         Simple to control with the buttons and pretty quiet too.

         This is a less expensive version of the Venus2000. I've always seen them in videos but never had the chance to buy one. I always wondered what the hype was all about and now I know! Suction is the be all end all of pleasure toys for men. There are very limited choices and now i know why - I took a look under the hood and this machine weights 15 pounds and has more metal in it than a vacuum cleaner. The controls are intuitive but do require reading instructions. The suction blowjob it provides is unreal.

          Evaluering 

          It sucks the life out of your nuts

          Lube up and get ready for the ride of your FUCKING LIFE. I had to remove a star based on the size. I had a venus2000 a long time ago in the early 2000s and they managed make this in a smaller package.

          • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
          Evaluering 

          Biggest cumshot of my life

          MEO said it was big and heavy and they were not kidding. This thing looks like it came off an an airplane or something. The good part is I just set it next to myself on the bed so the size doesn't cause an issue, its just surprising. It took me a while to figure out the settings and adjusting the small screw was important. I'm 7x5 and I found the middle tube to work best, but the smallest tube is extra tight and feels even better. I had a monster cum shot after using this thing and luckily there was a pause button for that. Its very different than using other masturbators!!!!!

           Evaluering 

           It truly feels like getting a blowjob from the most committed pe

           It truly feels like getting a blowjob from the most committed person. It can suck you steady for hours.

           This is not like any other masturbator or pocket pussy on the market. This is a professional grade ejaculation machine. Once you get her dialed in and understand the controls, and use the right sleeve, you just sit back, hands free, and let it milk the load out of you. It is the ultimate self service experience to lay back and let it do all the work. Its insanely realistic as the vacuum pressure squeezes your dick like a real blowjob and it truly sucks you off at whatever speed/depth you want. Whether you're in the mood for a slow and steady suckle, or a flat out suck off, this girl can do it. I've never experienced anything more realistic. I hope they come out with replacement parts like more cylinders, sleeves and valve caps, as I see myself wearing her out in the next year, and I see these as necessary available replacement parts at the price point for the actual machine. But overall, in many ways, this machine is better then sex. Once you blow a nut in this, you'll understand why its so expensive, and its so worth it.

           • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

           Skriv din egen anmeldelse

           Autoblow VacuGlide - malkemaskine til mænd

           Autoblow VacuGlide - malkemaskine til mænd

           En penis-mælkemaskine, der bogstaveligt talt suger orgasmen ud af din krop? Ja tak, det er det! Det er præcis, hvad "Autoblow VacuGlide" tilbyder: en højteknologisk malkemaskine til mænd, der ikke engang kræver en erektion. "Autoblow VacuGlide" er ubestridt penismalkemaskinernes Rolls Royce!

           Skriv din egen anmeldelse

           Andre kunder købte også:

           30 andre varer i samme kategori: