Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

BDSM-halsbånd

Nyhedsbrev

BDSM-halsbånd i gedeskind med snor - FAUBOURG

BDSM-halsbåndet med snor fra Faubourg-kollektionen er lavet af vidunderligt smidigt gedeskind af højeste kvalitet for at sikre et særligt højt niveau af komfort under bondage. Halsbåndets perfekte design, det fine læder og en indvendig foring med fløjl sikrer, at der ikke er nogen trykmærker på halsen, selv når den bæres i lang tid.

Mere information

3160/00

69,90 €


-10,00 €

59,90 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    BDSM-halsbåndet med snor fra Faubourg-kollektionen er fremstillet af vidunderligt smidigt gedeskind af allerhøjeste kvalitet for at sikre, at det er særligt behageligt at bære under bondage. Halsbåndets perfekte design, det fine læder og fløjlsforet sikrer, at der ikke er nogen trykpunkter på halsen, selv når det bæres i lange perioder.

     

    Egenskaber og fordele ved gedeskind:

     

    Gedeskind er robust og slidstærkt, men samtidig smidigt, bøjeligt og vandafvisende, har en behagelig, håndvarm fornemmelse og er også meget let. Alt i alt de perfekte egenskaber til at fremstille fastholdelsesanordninger og BDSM-tilbehør af høj kvalitet til MEO® af dette specielle læder.

     

    Højdepunkter:

     

    • Nyd at blive ført i snor af din herre eller elskerinde i det offentlige rum eller derhjemme med dette luksuriøse bondage-tilbehør fra Faubourg-kollektionen.
    • Halsbånd med fløjlsforing, D-ring og føringssnor
    • Brug spændet til at justere halsbåndet så stramt, som du vil.
    • Ægte gedeskind i en kvalitet, som normalt kun bruges af luksusmærker.
    • Fløjlsblødt læder, som også er slidstærkt.
    • Tidløst, elegant design og håndværk af højeste kvalitet.

     

    Hvad er det, der er så specielt ved Faubourg gedeskinds-halsbåndet med snor?

     

    Nyd dette bondage-must-have lavet af særligt blødt, ægte gedeskind! Et tidløst, elegant design i høj kvalitet, som vil give din BDSM-session et sofistikeret look. Takket være den bløde foring er halsbåndet vidunderligt behageligt at have på. Spændet gør det muligt at justere bondagehalsbåndet optimalt til halsens omkreds. Den 90 cm lange snor er udstyret med en behagelig håndrem af højkvalitetslæder, der er forbundet med en kæde. Med dette elegante bondage-tilbehør kan sub'en føle præcis, hvem der bestemmer i forholdet, og hvem der bestemmer. D-ringen på halsbåndet, som er kompatibel med de fleste kæder, reb og bånd, gør det nemt at fastgøre snoren med en karabinhage. Kombinationen af fint mørkebrunt gedeskind og særligt blødt fløjl skaber en kontrastfuld æstetik mellem strenghed og ømhed.

     

    Faubourg-kollektionen fra MEO® er udelukkende fremstillet af gedeskind, som opfylder de højeste kvalitets- og miljøstandarder. Alle produkter fremstilles af erfarne sadelmagere med årtiers håndværksmæssig erfaring. Produktionen udføres med den største omhu - fra snit til syning til det perfekte resultat.

     

    Yderligere detaljer:

     

    • BDSM-halsbånd med gedeskindssnor Faubourg
    • Luksus bondage-tilbehør fra MEO® Faubourg-kollektionen
    • Faubourg-kollektionen omfatter håndjern, ankelmanchetter, en ball gag og et halsbånd med snor. Fremstillet i så høj kvalitet, at det opfylder de højeste krav.
    • 9 strophuller, så halsbåndet kan justeres, så det passer til din hals.
    • Materiale: gedeskind, superblødt fløjl (indvendigt), metal
    • Farve på halsbåndet: Mørkebrun
    • Farve på metal: Sølv
    • Halsbåndets omkreds: 49,5 cm
    • Halsbåndets bredde: 4,5 cm
    • Justerbar rækkevidde: 36 - 48 cm
    • Længde på snoren: 88 cm

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Questo collare è stupendo!

    Questo collare è stupendo! Il materiale sembra molto resistente, il design è fantastico, e la parte interna è realizzata in tessuto morbidissimo e assolutamente comodo.

      Evaluering 

      Ottimo prodotto

      Ottimo prodotto, molto intrigante esteticamente, decisamente valido e consigliato con il resto del set per un tocco di eleganza nei momenti intimi. Resistenza ottima e materiale morbido.

        Evaluering 

        Qualitativ sehr hochwertig

        Bei uns stand wieder mal ein Neukauf eines Sklavenhalsbands für meinen Sklaven an, da haben wir uns für dieses Produkt von MEO entschieden. Mir war es besonders wichtig, dass das Halsband schlicht und elegant ist, aber auch für den Sklaven angenehm zu tragen ist. Ich habe mich dann schließlich für dieses edle Halsband mit Leine entschieden.

        -Die Größenangabe ist korrekt, es passt ganz wunderbar
        -Das Material ist wie beworben weich und riecht natürlich nach Leder. Besonders gut gefällt mir die Polsterung innen, die den Tragekomfort für den Sklaven nochmal erhöht.
        -Nach einem ersten Test-Spaziergang mit meinem Sklaven kann ich auch bestätigen, dass die Leine stabil ist und ihrenn Zweck voll erfüllt.

        Insgesamt also ein tolles Sklavenhalsband in höchster Qualtät für einen angemessenen fairen Preis

          Evaluering 

          Comfortable and fits perfectly

          Comfortable and fits perfectly.

            Evaluering 

            Lo consiglio tranquillamente , grazie !

            Il guinzaglio è estremamente robusto , veramente ben fatto , la presa è ottima , mi è sembrato solo un po’ troppo pesante , pure il moschettone !
            L’ho accorciato di 20 cm in ferramenta e adesso è perfetto !

              Skriv din egen anmeldelse

              BDSM-halsbånd i gedeskind med snor - FAUBOURG

              BDSM-halsbånd i gedeskind med snor - FAUBOURG

              BDSM-halsbåndet med snor fra Faubourg-kollektionen er lavet af vidunderligt smidigt gedeskind af højeste kvalitet for at sikre et særligt højt niveau af komfort under bondage. Halsbåndets perfekte design, det fine læder og en indvendig foring med fløjl sikrer, at der ikke er nogen trykmærker på halsen, selv når den bæres i lang tid.

              Skriv din egen anmeldelse

              Andre kunder købte også:

              30 andre varer i samme kategori: