Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Vibratorer

Nyhedsbrev

MEO Bionic™ Pressure Rimming Probe - 24/7 analvibrator

Ny Tilbud

Vores kunder er begejstrede for MEO Bionic™ Pressure Rimming Probe. Denne innovative analvibrator kombinerer den rette mængde kunstig intelligens, cool design, betagende kraft og en genial funktion til helt fantastisk stimulering af anus.

Mere information

3628/00

119,90 €


-20,00 €

99,90 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    Vores kunder er begejstrede for MEO Bionic™ Pressure Rimming Probe. Denne innovative analvibrator kombinerer den rette mængde kunstig intelligens, cool design, betagende kraft og en genial funktion til helt fantastisk stimulering af anus.

    Denne avancerede analvibrator tilbyder ikke kun over syv intense vibrationsfunktioner, men også en unik Power Plus-tilstand - jo hårdere du trykker på denne knap, desto stærkere bliver vibrationen.

    Har du længe ledt efter den bedste buttplug? Her er den!

    Den perfekte form på en buttplug og en optimalt dimensioneret hals og base er af allerstørste betydning for at sikre sikkerhed, komfort og nydelse under brug. Et gennemtænkt design som det på MEO Bionic™ Pressure Rimming Probe sikrer, at buttpluggen sidder behageligt og sikkert, hvilket er vigtigt ved både kort og længere tids brug. Det gode design forhindrer, at buttpluggen ved et uheld glider for dybt ind i anus eller falder ud, hvilket er afgørende for sikkerheden og tilliden under brug.

    Du vil elske denne fantastiske funktion!

    MEO Bionic™ Pressure Rimming Probe skiller sig dog ud ved, at vibrationsmotoren er placeret i buttpluggens hals, hvilket er en ekstraordinær innovation. Denne unikke placering giver ekstrem, betagende stimulering af anus. Ved at placere motoren direkte i buttpluggens hals overføres vibrationerne mere intenst og direkte til de meget følsomme områder omkring anus. Dette fører til øget og koncentreret stimulering, som i høj grad intensiverer oplevelsen med buttpluggen og bidrager til en mere tilfredsstillende seksuel oplevelse.

    Den perfekte 24/7 buttplug: diskret, stille og helt sikker!

    MEO Bionic™ Pressure Rimming Probe er ikke kun et sofistikeret sexlegetøj til hjemmet, men giver også mulighed for at blive brugt diskret og ubemærket i hverdagen. Takket være den næsten lydløse drift er den ideel til brug 24/7 og forbliver ubemærket selv under hverdagstøj. Buttpluggens anatomisk perfekte form sikrer en behagelig og sikker pasform, uden at man skal bekymre sig om, at den glider ud af anus. Det gør den ideel til længere tids brug på rejser. Sikkerhedslåsen er en anden gennemtænkt funktion ved denne buttplug. Ved blot at trykke på kontrolknappen og holde den nede i 3 sekunder kan buttpluggen tændes eller slukkes, så den ikke ved et uheld tændes eller slukkes under brug. Denne funktion giver ekstra sikkerhed og kontrol, så du kan fokusere på dine daglige aktiviteter, mens du nyder den hemmelige nydelse.

    Power Plus Mode: Denne form for stimulation er virkelig betagende!

    Den innovative Power Plus Mode på MEO Bionic™ Pressure Rimming Probe sætter nye standarder inden for anal stimulation. Denne særlige funktion, som styres via en knap i bunden af buttpluggen, giver mulighed for interaktiv og intuitiv styring af vibrationsintensiteten. Ved blot at trykke på Power Plus-knappen i bunden af pluggen kan vibrationernes intensitet styres direkte - jo hårdere der trykkes på knappen, jo mere intens er nydelsen. Denne brugervenlige funktion giver en vidunderlig og tilpasselig oplevelse, hvor stimuleringsintensiteten kan indstilles præcis som ønsket.

    Med det medfølgende USB-opladerkabel kan MEO Bionic™ Pressure Rimming Probe oplades på bare to timer til 90 minutters intens anal nydelse. En integreret, avanceret hukommelseschip husker dine yndlingsindstillinger og starter med den sidst anvendte funktion, næste gang du tænder for den.

    Nem at rengøre! Varmt vand, mild sæbe og VeryClean Spray:

    Korrekt rengøring er afgørende for buttpluggens levetid og hygiejne. Efter hver brug skal buttpluggen rengøres med varmt vand og mild sæbe. Til yderligere rengøring og desinfektion anbefaler vi VeryClean Spray. Denne spray er specielt udviklet til sexlegetøj og sikrer en grundig og skånsom rengøring. Regelmæssig brug af VeryClean holder ikke kun buttpluggen ren, men også i optimal stand.

    Yderligere oplysninger:

    • MEO Bionic™ Pressure Rimming Probe
    • 7+ funktioner med intense vibrationer, pulsering og eskalering
    • Power Plus-knap - jo hårdere der trykkes på knappen, jo mere intens er vibrationen.
    • Materiale: silikone af høj kvalitet
    • Vandtæt i henhold til IPX7
    • Moderne hukommelseschip, der gemmer den sidst anvendte funktion
    • Sikkerhedslås - tryk og hold i 3 sekunder for at tænde og slukke
    • Genopladelig via USB - opladningskabel medfølger i leveringen
    • Fuldt opladet på 2 timer
    • Kører i 90 minutter ved høj hastighed og 120 minutter ved lav hastighed
    • Mål: 10,75 x 3,75 cm (analt stik) | 14,5 x 6,25 cm (i alt)
    • Vibrationstilstande: 7
    • Bemærk: Smøremidler, der indeholder silikone, kan beskadige materialet af høj kvalitet. Brug kun vandbaserede smøremidler, f.eks. Aquameo eller AlphaMale Aqua.
    • Kunstig intelligens og biomekanik: Kunstig intelligens og biomekanik kendetegner denne nye generation af sexlegetøj. Integrationen af kunstig intelligens (AI) og biomekaniske principper repræsenterer et innovativt fremskridt i udviklingen af moderne sexlegetøj. Ved hjælp af AI kan dette sexlegetøj lære brugerens individuelle præferencer og reaktioner og tilpasse sig i overensstemmelse hermed for at optimere den personlige oplevelse. Biomekaniske designmetoder gør det på den anden side muligt at designe sexlegetøj på en sådan måde, at det bedre kan simulere naturlige menneskelige bevægelser og kropsreaktioner. Kombinationen af disse teknologier skaber nye typer sexlegetøj som MEO Bionic-serien, der tilbyder en høj grad af tilpasningsmuligheder og realisme med hensyn til funktionalitet og brugeroplevelse.
    • Aquameo, AlphaMale og MEO er registrerede varemærker tilhørende MEO i Tyskland. Alle andre mærkenavne, logoer og varemærker tilhører deres respektive ejere.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Perfetto

    Perfetto per la dp con il telecomando decidi il ritmo mentre magari lei sta sopra di te... divertimento assicuratooooooooo

      Skriv din egen anmeldelse

      MEO Bionic™ Pressure Rimming Probe - 24/7 analvibrator

      MEO Bionic™ Pressure Rimming Probe - 24/7 analvibrator

      Vores kunder er begejstrede for MEO Bionic™ Pressure Rimming Probe. Denne innovative analvibrator kombinerer den rette mængde kunstig intelligens, cool design, betagende kraft og en genial funktion til helt fantastisk stimulering af anus.

      Skriv din egen anmeldelse

      30 andre varer i samme kategori: