Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Masturbatorer til mænd

Nyhedsbrev

MEO Bionic™ Penetrationsstation: Power Stroking Masturbator

Ny Tilbud
  • MEO Bionic™ Penetrationsstation: Power Stroking Masturbator

MEO Bionic™ Penetration Station, også kendt som Milking Machine for Men, er en innovativ masturbator, der lader dig opleve fremtidens onani i dag. Denne fuldt autonome masturbator er udviklet til at tilbyde en helt ny og unik onanioplevelse, der er modelleret efter ægte oral, anal eller vaginal sex.

Mere information

3624/00

269,90 €


-70,00 €

199,90 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    MEO Bionic™ Penetration Station, også kendt som Milking Machine for Men, er en innovativ masturbator, der lader dig opleve fremtidens onani i dag. Denne fuldt autonome masturbator er udviklet til at tilbyde en helt ny og unik onanioplevelse, der er modelleret efter ægte oral, anal eller vaginal sex. Et tæt struktureret indre hylster (masturbatorhylsteret) omslutter penis, mens syv intense massagefunktioner malker penis.

    Kunstig intelligens og biomekanik:

    Kunstig intelligens og biomekanik er kernen i denne nye generation af sexlegetøj. Integrationen af AI gør det muligt for masturbatoren at tilpasse sig brugerens individuelle præferencer og reaktioner og dermed optimere den personlige oplevelse. Biomekaniske principper hjælper masturbatoren med realistisk at efterligne naturlige menneskelige bevægelser og reaktioner. MEO Bionic™-serien kombinerer disse avancerede teknologier for at sikre en høj grad af tilpasningsevne og realisme i funktion og oplevelse.

    Lige som du vil have det: oralt, analt eller vaginalt!

    MEO Bionic™ Penetration Station er en masturbator til mænd, der perfekt efterligner fornemmelsen af oralt, analt og vaginalt samleje. Udtrykket "strøg" henviser til de bevægelser frem og tilbage, som masturbatoren udfører for at efterligneægte sex.

    Bedste materialer og ægte banebrydende teknologi:

    MEO Bionic™ Penetration Station bruger motoriserede komponenter til at skabe realistiske bevægelser i den enhed, som penis føres ind i. Bevægelserne kan variere fra simple op- og nedbevægelser til mere komplekse bevægelsesmønstre, der maksimerer stimuleringen og kan føre til kraftige orgasmer. Apparatet tilbyder forskellige hastigheder og mønstre, som brugeren kan indstille efter sine personlige præferencer.

    For at give den mest realistiske seksuelle oplevelse bruger MEO Bionic™ Penetration Station TPE (termoplastisk elastomer) som materiale til det indre sleeve, som er kendt for sine hudlignende egenskaber. Dette materiale er meget populært i sexlegetøjsindustrien, da det er blødt, men elastisk og har en tekstur og konsistens, der minder meget om menneskehud.

    Kombinationen af de realistiske egenskaber ved det TPE-materiale, vi bruger, med masturbatorens tekniske og elektroniske funktioner giver brugeren en meget realistisk og tilfredsstillende oplevelse, der er langt bedre end de manuelle teknikker ved traditionel onani.

    Brugervenlig og nem at bruge:

    Det brugervenlige kontrolpanel gør det nemt at justere funktionerne og tænde og slukke for masturbatoren. Det tætsiddende, ultrabløde og realistiske inderhylster (masturbatorhylster) kan tages ud for at blive rengjort. Takket være det aftagelige låselåg kan masturbatoren opbevares nemt og hygiejnisk. Nyd over 60 minutters onani og genoplad enheden på kun 2 timer ved hjælp af det medfølgende USB-kabel.

    Brug STROKE-glidemidlet fra MEO - Perfekt til onani og edging:

    STROKE er et specielt udviklet glidemiddel, der tager onani og edging til et helt nyt niveau. Denne specielle glidecreme er kendetegnet ved sin langvarige smøreevne og hudvenlige formel. Den er ideel til længerevarende onanisessioner og edging, hvor man nærmer sig klimaks, men bevidst udskyder det for at øge den seksuelle spænding og nydelse. STROKE har en silkeblød konsistens, der intensiverer fornemmelserne og giver en mere intens oplevelse. Formlen er udviklet til at pleje huden, samtidig med at den giver maksimal komfort og nydelse under onani.

    Let at rengøre! Varmt vand, mild sæbe og VeryClean Spray:

    Korrekt rengøring er afgørende for en masturbators levetid og hygiejne. Efter brug skal sleevet rengøres med varmt vand og mild sæbe. Det fjerner effektivt kropsvæsker og rester af glidecreme. Til yderligere rengøring og desinfektion anbefaler vi VeryClean Spray. Denne spray er specielt udviklet til masturbatorer som MEO Bionic™ Penetration Station og sikrer en grundig og skånsom rengøring. Regelmæssig brug af VeryClean holder ikke kun masturbatoren ren, men også i optimal stand.

    Yderligere oplysninger:

    • MEO Bionic™ Penetration Station - Power Stroking Masturbator
    • Funktioner: ftalatfri, genopladelig, vibrerende
    • Moderne hukommelseschip gemmer den sidst anvendte funktion
    • Sikkerhedslås - tryk og hold i 3 sekunder for at tænde (med øjeblikkelig slukning)
    • Genopladelig via USB - opladningskabel medfølger i leveringen
    • Materiale: ABS (hus, vindue), TPE (indvendigt dæksel), silikone (knapper)
    • Dimensioner: Masturbator 23,5 cm x 9 cm, inderhylster 13,25 cm x 9 cm, indføringslængde: 12,75 cm
    • Maksimal driftstid: 60 min.
    • Maksimal opladningstid: 120 minutter
    • Hastigheder: 3
    • Funktioner: 7
    • Kunstig intelligens og biomekanik: Kunstig intelligens og biomekanik kendetegner denne nye generation af sexlegetøj. Integrationen af kunstig intelligens (AI) og biomekaniske principper repræsenterer et innovativt fremskridt i udviklingen af moderne sexlegetøj. Ved at bruge kunstig intelligens kan sexlegetøjet lære brugerens individuelle præferencer og reaktioner og tilpasse sig derefter for at optimere den personlige oplevelse. Biomekaniske designmetoder gør det på den anden side muligt at designe sexlegetøj på en sådan måde, at det bedre kan simulere naturlige menneskelige bevægelser og kropsreaktioner. Kombinationen af disse teknologier skaber nyt sexlegetøj som MEO Bionic-serien, der tilbyder en høj grad af tilpasningsmuligheder og realisme med hensyn til funktionalitet og brugeroplevelse.
    • Aquameo og MEO er registrerede varemærker tilhørende MEO i Tyskland. Alle andre mærkenavne, logoer og varemærker tilhører deres respektive ejere.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    P A Z Z E S C O

    Ero un po' scettico quando mi è arrivato ma che dire… uno dei miei migliori acquisti. La vibrazione assieme allo sfregamento (utilizzando del lubrificante) produce una sensazione da brividi. Lo adoro e lo consiglio a tutti perché è qualcosa da provare

      Skriv din egen anmeldelse

      MEO Bionic™ Penetrationsstation: Power Stroking Masturbator

      MEO Bionic™ Penetrationsstation: Power Stroking Masturbator

      MEO Bionic™ Penetration Station, også kendt som Milking Machine for Men, er en innovativ masturbator, der lader dig opleve fremtidens onani i dag. Denne fuldt autonome masturbator er udviklet til at tilbyde en helt ny og unik onanioplevelse, der er modelleret efter ægte oral, anal eller vaginal sex.

      Skriv din egen anmeldelse

      30 andre varer i samme kategori: