Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Vibratorer

Nyhedsbrev

Rocks-Off Oriel - luksusvibrator

Nyd absolut sensuel nydelse med Oriel luksusvibrator fra Rocks-Off, som er specielt udviklet til par, der ønsker stærkere stimulation. Oriel-vibratoren er elegant i sit udseende, men kraftfuld i sin ydeevne, og den vil begejstre dig

Mere information

2945/00

tilgængelig

Mere information

Nyd absolut sensuel nydelse med Oriel luksusvibrator fra Rocks-Off, som er specielt udviklet til par, der ønsker stærkere stimulation. Oriel-vibratoren er elegant i sit udseende, men kraftfuld i sin ydeevne, og den vil begejstre dig. Mærk, hvordan den tilpasser sig perfekt til din krops konturer og leverer dybe vibrationer præcis, hvor du ønsker dem mest.

 

Med sine 10 højintensive vibrations- og pulseringstilstande vil Oriel-vibratoren føre dig til helt nye fornemmelser af nydelse. Det fleksible hoved sikrer en særlig præcis stimulering, og takket være det vandtætte design kan du også nyde Oriel-vibratoren under bruseren eller i badet.

 

Oriel-vibratoren er den perfekte ledsager til erotiske eventyr, uanset om du er alene eller sammen med din partner. Denne luksusvibrator vil inspirere dig, ikke kun på grund af dens imponerende ydeevne, for med den vil du opleve en ny dimension af nydelse og uforglemmelige øjeblikke fulde af lidenskab. Vov at opleve den vidunderlige stimulering, som denne vibrator kan tilbyde dig. Lad dig forføre, nyd den fløjlsbløde overflade af hudvenlig silikone, og oplev sensuelle klimakser, som du aldrig vil glemme.

 

Med en opladningstid på kun 3 timer giver Oriel-vibratoren fra Rocks-Off dig op til 3 timers nydelse. Bemærk, at for at få en optimal oplevelse bør du bruge vandbaseret glidecreme for at beskytte vibratorens materiale af høj kvalitet. Efter hver brug anbefaler vi, at du rengør vibratoren grundigt med vand og vores VERYCLEAN-spray, så du kan have glæde af dit nye sexlegetøj i lang tid.

 

Yderligere detaljer:

 

  • Oriel luksusvibrator fra Rocks-Off
  • Diskret størrelse, maksimal effekt
  • Sensorisk, fløjlsblød, kropsvenlig silikone
  • 10 meget kraftige vibrations- og pulseringsniveauer
  • Fleksibelt hoved til præcis stimulering
  • 100 % vandtæt
  • LED-puls
  • Opladning via USB
  • 3 timers opladningstid for op til 3 timers nydelse
  • Dimensioner: Længde 22,5 cm, diameter maks. 4,8 cm, diameter min. 1,8 cm
  • Materiale: silikone, ABS
  • Rocks-Off og MEO er anerkendte virksomheder og brands, der har specialiseret sig i at producere innovativt sexlegetøj af høj kvalitet. Begge virksomheder er kendt for deres brede produktsortiment, som omfatter både vibratorer og andet sexlegetøj. Rocks-Off og MEO har opnået et ry for at tilbyde produkter af høj kvalitet og ydeevne. Deres sexlegetøj er kendetegnet ved attraktivt design, brugervenlighed og kraftige vibrationer. Rocks-Off er især kendt for sine bullet-vibratorer, som er meget populære på grund af deres lille størrelse og kraftige vibrationer. Men Rocks-Off og MEO tilbyder også andre vibratorer, prostatastimulatorer, analperler og meget mere. MEO og Rocks-Off har gjort det til deres mission at hjælpe folk med at finde seksuel tilfredsstillelse og gøre deres kærlighedsliv mere spændende. Deres engagement i kvalitet, innovation og kundetilfredshed har gjort dem til et betroet mærke i sexlegetøjets verden.

Dette vil måske også interessere dig:

KUNDEANMELDELSER

Ingen kundekommentarer endnu

Skriv din egen anmeldelse

Rocks-Off Oriel - luksusvibrator

Rocks-Off Oriel - luksusvibrator

Nyd absolut sensuel nydelse med Oriel luksusvibrator fra Rocks-Off, som er specielt udviklet til par, der ønsker stærkere stimulation. Oriel-vibratoren er elegant i sit udseende, men kraftfuld i sin ydeevne, og den vil begejstre dig

Skriv din egen anmeldelse

Andre kunder købte også:

30 andre varer i samme kategori: