Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Analpropper

Nyhedsbrev

MEO Bionic™ Dual Pulsating Probe - pulserende analprop

Ny Tilbud
  • MEO Bionic™ Dual Pulsating Probe - pulserende analprop

Biomekanik og kunstig intelligens gør MEO Bionic™ Dual Pulsating Probe til en ekstraordinær 24/7 analplug, der klart adskiller sig fra konventionelle analplugs. Dette sofistikerede sexlegetøj kombinerer syv intense vibrationsfunktioner med et slankt, vandtæt design, samtidig med at det giver en kontinuerlig, stærkt pulserende effekt.

Mere information

3625/00

139,90 €


-20,00 €

119,90 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    Biomekanik og kunstig intelligens gør MEO Bionic™ Dual Pulsating Probe til en ekstraordinær 24/7 analplug, der klart adskiller sig fra konventionelle analplugs. Dette sofistikerede sexlegetøj kombinerer syv intense vibrationsfunktioner med et slankt, vandtæt design og giver samtidig en kontinuerlig, stærkt pulserende effekt.

    Leder du efter en ny dimension af anal tilfredsstillelse?

    Vores pulserende buttplug er et sexlegetøj, der er specielt designet til anal stimulation med en unik funktion: evnen til at pulsere. I stedet for bare at vibrere, som det er tilfældet med konventionelle analvibratorer, bevæger den pulserende buttplug sig i en slags stød- og bankebevægelse. Disse pulseringer efterligner de naturlige sammentrækninger, der kan opstå under orgasme eller anal penetration, og giver en intens, rytmisk fornemmelse, der er meget ophidsende. Det, der gør MEO Bionic™ Dual Pulsating Probe så speciel, er dens evne til at skabe dyb, gennemtrængende stimulation, der kan føles som ægte analt samleje. Pulseringen giver dig mulighed for at opleve kontinuerlig, men kraftfuld stimulation, der er velegnet til både begyndere og avancerede brugere.

    Den perfekte 24/7 buttplug: diskret, stille og helt sikker!

    MEO Bionic™ Dual Pulsating Probe er ikke kun et sofistikeret sexlegetøj til brug i hjemmet, men giver også mulighed for at blive brugt diskret og ubemærket i hverdagen. Takket være den næsten lydløse drift er den ideel til brug 24/7 og forbliver ubemærket selv under hverdagstøj. Pluggens anatomisk perfekte form sikrer en behagelig og sikker pasform uden frygt for, at den glider ud af anus. Det gør den ideel til længere tids brug på rejser. Sikkerhedslåsen er en anden gennemtænkt funktion ved denne buttplug. Ved blot at trykke og holde kontrolknappen nede i 3 sekunder kan buttpluggen tændes eller slukkes, hvilket forhindrer, at den ved et uheld tændes eller slukkes under brug. Denne funktion giver ekstra sikkerhed og kontrol, så du kan koncentrere dig fuldt ud om dine daglige aktiviteter, mens du nyder den hemmelige nydelse.

    MEO Bionic™ Dual Pulsating Probe kombinerer således nydelsen ved intens stimulation med den diskretion og komfort, du ønsker til daglig brug. Takket være den praktiske håndtering og sikre pasform er denne buttplug det ideelle valg for alle, der ønsker at integrere erotisk nydelse i deres hverdag på en subtil og diskret måde.

    I går science fiction, i dag virkelighed!

    Vi lever i en fascinerende tid, hvor grænserne mellem teknologi og seksuel tilfredsstillelse bliver mere og mere udviskede. Visse former for sexlegetøj, som engang blev betragtet som tabu, er nu på forkant med den teknologiske udvikling og tilbyder et væld af muligheder for at berige og forbedre vores sexliv. Det, der engang var utænkeligt, er nu en håndgribelig realitet, der forbedrer vores mest intime øjeblikke med præcision, intelligens og hidtil uset intensitet.

    Brugervenlig og nem at bruge:

    Bestem selv intensiteten af din nydelse, og oplev en spændende sanserejse med syv kraftfulde vibrationstilstande. Den dobbelte pulsering giver en dyb og stimulerende oplevelse, mens pluggens konturerede base og faste krop er pålidelig og behagelig selv i de mest lidenskabelige øjeblikke. Pluggen er behagelig at føre ind, giver effektiv stimulering og er nem og skånsom at fjerne takket være den flade base.

    Analvibratoren af høj kvalitet kan oplades på bare to timer til 50 minutters intens nydelse eller 80 minutters blidere stimulering ved hjælp af det medfølgende USB-opladerkabel. Intensiteten kan reguleres med de brugervenlige knapper, og MEO Bionic™ Dual Pulsating Probe giver den ønskede stimulering. En integreret, avanceret hukommelseschip husker dine favoritindstillinger og starter med den sidst anvendte funktion, næste gang du tænder.

    Nem at rengøre! Varmt vand, mild sæbe og VeryClean Spray:

    Korrekt rengøring er afgørende for buttpluggens levetid og hygiejne. Efter hver brug skal buttpluggen rengøres med varmt vand og mild sæbe. Til yderligere rengøring og desinfektion anbefaler vi VeryClean Spray. Denne spray er specielt udviklet til sexlegetøj og sikrer en grundig og skånsom rengøring. Regelmæssig brug af VeryClean holder ikke kun buttpluggen ren, men også i optimal stand.

    Yderligere oplysninger:

    • MEO Bionic™ Dual Pulsating Probe - pulserende buttplug
    • 7 intense vibrations-, pulserings- og eskaleringsfunktioner
    • Kontinuerlig, kraftig dobbeltpulsering
    • Materiale: Silikone af høj kvalitet
    • Mål: 12 x 3,75 cm (analplug) | 14,5 x 7,5 cm (i alt)
    • Vandtæt i henhold til IPX7
    • Moderne hukommelseschip husker den sidst anvendte funktion
    • Sikkerhedslås til brug på farten - tryk og hold i 3 sekunder for at tænde og slukke
    • Genopladelig via USB - opladningskabel medfølger i leveringen
    • Fuldt opladet på 2 timer
    • Kører i 50 minutter på høj hastighed og 80 minutter på lav hastighed
    • Bemærk: Smøremidler, der indeholder silikone, kan beskadige materialet af høj kvalitet. Brug kun vandbaserede smøremidler, f.eks. Aquameo eller AlphaMale Aqua.
    • Kunstig intelligens og biomekanik: Kunstig intelligens og biomekanik kendetegner denne nye generation af sexlegetøj. Integrationen af kunstig intelligens (AI) og biomekaniske principper repræsenterer et innovativt fremskridt i udviklingen af moderne sexlegetøj. Ved hjælp af AI kan dette sexlegetøj lære brugerens individuelle præferencer og reaktioner og tilpasse sig i overensstemmelse hermed for at optimere den personlige oplevelse. Biomekaniske designmetoder gør det på den anden side muligt at designe sexlegetøj på en sådan måde, at det bedre kan simulere naturlige menneskelige bevægelser og kropsreaktioner. Kombinationen af disse teknologier skaber nye typer sexlegetøj som MEO Bionic-serien, der tilbyder en høj grad af tilpasningsmuligheder og realisme med hensyn til funktionalitet og brugeroplevelse.
    • Aquameo, AlphaMale og MEO er registrerede varemærker tilhørende MEO i Tyskland. Alle andre mærkenavne, logoer og varemærker tilhører deres respektive ejere.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Assolutamente consigliato

    Fantastico usarlo da soli ma ancora più bello se usato in coppia! Assolutamente consigliato

      Skriv din egen anmeldelse

      MEO Bionic™ Dual Pulsating Probe - pulserende analprop

      MEO Bionic™ Dual Pulsating Probe - pulserende analprop

      Biomekanik og kunstig intelligens gør MEO Bionic™ Dual Pulsating Probe til en ekstraordinær 24/7 analplug, der klart adskiller sig fra konventionelle analplugs. Dette sofistikerede sexlegetøj kombinerer syv intense vibrationsfunktioner med et slankt, vandtæt design, samtidig med at det giver en kontinuerlig, stærkt pulserende effekt.

      Skriv din egen anmeldelse

      Andre kunder købte også:

      30 andre varer i samme kategori: