Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Masturbatorer til mænd

Nyhedsbrev

MEO Bionic™ Penetrationsstation: Blowjob- og Deep Throat-masturbator

Oplev fremtiden for seksuel stimulation med MEO Bionic™ Penetration Station - en teknologisk sensation, der simulerer det ultimative blowjob og deep throat-fornemmelse gennem naturtro Bionic™-teknologi. Denne banebrydende masturbator er et biomekanisk mesterværk og er udviklet til at give mænd et betagende, helt perfekt blowjob.

Mere information

3623/00

269,90 €


-70,00 €

199,90 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    Oplev fremtiden for seksuel stimulation med MEO Bionic™ Penetration Station - en teknologisk sensation, der simulerer det ultimative blowjob og deep throat-fornemmelse gennem naturtro Bionic™-teknologi. Denne banebrydende masturbator er et biomekanisk mesterværk og er designet til at give mænd et betagende, helt perfekt blowjob.

    Den innovative "Bionic"-teknologi, som MEO Bionic™ Penetration Station er baseret på, er en avanceret teknisk udvikling, der har til formål at simulere menneskelige seksuelle oplevelser gennem komplekse tekniske imitationer. Masturbatorens ultratætte, strukturerede inderhylster omslutter penis og forkæler den med samme præcision som et rigtigt blowjob, mens fire højintensive sugefunktioner efterligner følelsen af en dyb og intens deep throat. Syv uafhængige vibrationstilstande giver varieret og dynamisk stimulation.

    Den intuitive betjening gør det nemt at indstille funktionerne og hurtigt tænde og slukke for apparatet, når det er nødvendigt. Det realistisk designede, ultrabløde indre sleeve giver en autentisk oplevelse og kan tages ud til rengøring. MEO Bionic™ Penetration Station er udstyret med et aftageligt beskyttelsesdæksel, der garanterer hygiejnisk opbevaring.

    Med en opladningstid på kun 2 timer (via det medfølgende USB-kabel) og en driftstid på over 90 minutter ved lav suge- og vibrationsintensitet er MEO Bionic™ Penetration Station et mesterværk inden for moderne onaniteknologi og sikrer et langvarigt blowjob.

    Brug smøremidlet STROKE fra MEO - Perfekt til onani og edging:

    STROKE fra MEO er et specialudviklet smøremiddel, der tager onani og edging til et helt nyt niveau. Denne særlige glidecreme er kendetegnet ved sin langvarige smøreevne og hudvenlige formel. Den er ideel til længerevarende onanisessioner og edging, hvor man nærmer sig klimaks, men bevidst udskyder det for at øge den seksuelle spænding og nydelse. STROKE har en silkeblød konsistens, der intensiverer fornemmelserne og giver en mere intens oplevelse. Formlen er udviklet til at pleje huden, samtidig med at den giver maksimal komfort og nydelse under onani.

    Let at rengøre! Varmt vand, mild sæbe og VeryClean Spray er alt, hvad du behøver:

    Korrekt rengøring er afgørende for en masturbators levetid og hygiejne. Efter brug skal sleevet rengøres med varmt vand og mild sæbe. Det fjerner effektivt kropsvæsker og rester af glidecreme. Til yderligere rengøring og desinfektion anbefaler vi VeryClean Spray. Denne spray er specielt udviklet til masturbatorer som MEO Bionic™ Penetration Station og sikrer en grundig og skånsom rengøring. Regelmæssig brug af VeryClean holder ikke kun masturbatoren ren, men også i optimal stand.

    Yderligere oplysninger:

    • Højteknologisk masturbator
    • MEO Bionic™ penetrationsstation: perfekt blowjob og bedste deep throat
    • Særlige egenskaber: ftalatfri, genopladelig, vibrerende
    • Strømforsyning: USB-opladelige batterier (medfølger)
    • Materiale: ABS (hus, display), TPE (inderhylster), silikone (knapper)
    • Dimensioner: Masturbator: 26,75 cm x 9,5 cm, inderhylster: 8,25 cm x 12,75 cm.
    • Maksimal driftstid: 90 minutter
    • Maksimal opladningstid: 120 minutter
    • Hastigheder: 7
    • Funktioner: 7
    • Må kun bruges med vandbaserede smøremidler som Aquameo eller STROKE.
    • Kunstig intelligens og biomekanik: Kunstig intelligens og biomekanik kendetegner denne nye generation af sexlegetøj. Integrationen af kunstig intelligens (AI) og biomekaniske principper repræsenterer et innovativt fremskridt i udviklingen af moderne sexlegetøj. Ved hjælp af AI kan dette sexlegetøj lære brugerens individuelle præferencer og reaktioner og tilpasse sig i overensstemmelse hermed for at optimere den personlige oplevelse. Biomekaniske designmetoder gør det på den anden side muligt at designe sexlegetøj på en sådan måde, at det bedre kan simulere naturlige menneskelige bevægelser og kropsreaktioner. Kombinationen af disse teknologier skaber nyt sexlegetøj som MEO Bionic-serien, der tilbyder en høj grad af tilpasningsmuligheder og realisme med hensyn til funktionalitet og brugeroplevelse.
    • Aquameo og MEO er registrerede varemærker tilhørende MEO i Tyskland. Alle andre mærkenavne, logoer og varemærker tilhører deres respektive ejere.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Da soddisfazione

    Un momento di piacere lungo e caldo con le varie modalità. Un regalo che sarà apprezzato anche solo per provarlo. Sa essere delicato come aggressivo senza esagerare sempre con il movimento giusto e il tepore perfetto visto che si può regolare a piacere la temperatura per sciogliere la tensione.

      Skriv din egen anmeldelse

      MEO Bionic™ Penetrationsstation: Blowjob- og Deep Throat-masturbator

      MEO Bionic™ Penetrationsstation: Blowjob- og Deep Throat-masturbator

      Oplev fremtiden for seksuel stimulation med MEO Bionic™ Penetration Station - en teknologisk sensation, der simulerer det ultimative blowjob og deep throat-fornemmelse gennem naturtro Bionic™-teknologi. Denne banebrydende masturbator er et biomekanisk mesterværk og er udviklet til at give mænd et betagende, helt perfekt blowjob.

      Skriv din egen anmeldelse

      Andre kunder købte også:

      30 andre varer i samme kategori: