Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Masturbatorer til mænd

Nyhedsbrev

MEO Bionic™ Penetrationsstation - malkemaskine til penis

Ny Tilbud
  • MEO Bionic™ Penetrationsstation - malkemaskine til penis

MEO Bionic™ Thrusting Masturbator er præcis den masturbator, som alle mænd har ventet på. Den kombinerer alle de funktioner, du forventer af en førsteklasses masturbator, med avanceret bionisk teknologi, kunstig intelligens og et brugervenligt design.

Mere information

3627/00

299,90 €


-50,00 €

249,90 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    MEO Bionic™ Thrusting Masturbator er præcis den masturbator, som alle mænd har ventet på. Den kombinerer alle de funktioner, du forventer af en førsteklasses masturbator, med avanceret bionisk teknologi, kunstig intelligens og brugervenligt design. Denne masturbator giver en utrolig realistisk og intens oplevelse, der forstærkes af et tekstureret indre sleeve og syv funktioner til intens malkning. En turbolader-knap giver også uovertruffen tilfredsstillelse, hver gang penis kommer ind i masturbatoren. Denne masturbator er kendt som den bedste "malkemaskine til penis" og holder præcis, hvad den lover.

    Den bedste masturbator til mænd er denne mobile malkemaskine til penis:

    En mand, der er på udkig efter den bedste masturbator, forventer en enhed, der giver ham en realistisk og intens seksuel oplevelse. Han vil have et produkt, hvis materiale og tekstur efterligner de naturlige fornemmelser af menneskelig berøring. Den ideelle stimulering skal være både variabel og intens for at imødekomme forskellige præferencer og stemninger. Han lægger også vægt på brugervenlighed og nem rengøring. Et andet vigtigt aspekt er apparatets diskretion med hensyn til udseende og støjniveau. Materialer af høj kvalitet og en robust konstruktion sikrer holdbarhed, mens innovative funktioner kan berige oplevelsen yderligere. Kort sagt er han på udkig efter en masturbator som MEO Bionic™ Penetration Station, der giver ham betagende, alsidig og ukompliceret nydelse.

    Absolut realistisk nydelse - uden omsvøb!

    For at give den mest realistiske seksuelle oplevelse bruger MEO Bionic™ Penetration Station TPE (termoplastisk elastomer), som er kendt for sine hudlignende egenskaber, som materiale til det indre sleeve. Dette materiale er meget populært i sexlegetøjsindustrien, da det er blødt, men elastisk og har en tekstur og konsistens, der minder meget om menneskehud.

    Kombinationen af de realistiske egenskaber ved det TPE-materiale, vi bruger, med de tekniske og elektroniske funktioner i MEO Bionic™ Penetration Station giver brugeren en meget realistisk og tilfredsstillende oplevelse, der er langt bedre end de manuelle teknikker ved traditionel onani.

    Let at bruge! Du vil blive forbløffet...

    Det brugervenlige kontrolpanel gør det nemt at indstille funktionerne og tænde og slukke for enheden. Turboknappen på bagsiden giver dig mulighed for at regulere intensiteten af malkeprocessen. Det ultratynde, ultrabløde og naturtro indre sleeve giver ikke kun en realistisk fornemmelse, men kan også tages ud til rengøring eller bruges uafhængigt af MEO Bionic™ Penetrationsstation. Det aftagelige låselåg giver en sikker og ren opbevaringsmulighed.

    Oplad MEO Bionic™ Thrusting Masturbator på 3,5 timer med det medfølgende USB-kabel, og nyd op til 180 minutter. En avanceret hukommelseschip indstiller enheden til den sidst anvendte funktion, næste gang du bruger den, mens rejselåsen forhindrer utilsigtet tænding.

    Med sin kombination af realistisk stimulering, tilpassede funktioner og brugervenlig betjening er MEO Bionic™ Thrusting Masturbator den masturbator, som alle mænd har ventet på.

    Brug STROKE smøremiddel fra MEO - Perfekt til onani og edging:

    STROKE er et specielt udviklet smøremiddel, der tager onani og edging til et nyt niveau. Denne specielle glidecreme er kendetegnet ved sin langvarige smøreevne og hudvenlige formel. Den er ideel til langvarig malkning af penis samt til edging, en praksis, hvor du nærmer dig orgasme, men bevidst forsinker den for at øge den seksuelle spænding og nydelse. STROKE har en silkeblød konsistens, der intensiverer fornemmelserne og giver en mere intens oplevelse.

    Nem at rengøre! Varmt vand, mild sæbe og VeryClean Spray:

    Korrekt rengøring er afgørende for en masturbators levetid og hygiejne. Efter brug skal sleevet rengøres med varmt vand og mild sæbe. Det fjerner effektivt kropsvæsker og rester af glidecreme. Til yderligere rengøring og desinfektion anbefaler vi VeryClean Spray. Denne spray er specielt udviklet til masturbatorer som MEO Bionic™ Penetration Station og sikrer en grundig og skånsom rengøring. Regelmæssig brug af VeryClean holder ikke kun masturbatoren ren, men også i optimal stand.

    Yderligere oplysninger:

    • MEO Bionic™ Penetration Station - malkemaskine til penis
    • 7 funktioner til intens stimulation
    • Turbo-knap på bagsiden giver trykafhængigt stød
    • Ledningsfri, lukket design
    • Det realistiske inderhylster (masturbatorhylster) kan fjernes for nem rengøring
    • Aftagelig hætte til sikker og ren opbevaring.
    • Moderne hukommelseschip til at genoptage den sidst anvendte funktion
    • Sikkerhedslås - tryk og hold i 3 sekunder for at tænde (med øjeblikkelig slukning)
    • Genopladelig via USB - opladningskabel inkluderet i leveringen
    • Fuldt opladet på 3,5 timer
    • Kører i 120 minutter på høj og 180 minutter på lav indstilling
    • Mål: 30,5 x 9,5 cm (masturbator) | 8,25 x 12,75 cm (masturbator-ærme)
    • Stænksikker
    • Materiale: ABS og TPE
    • Bemærk: Smøremidler, der indeholder silikone, kan beskadige materialet af høj kvalitet. Brug kun vandbaserede smøremidler, f.eks. Aquameo eller STROKE.
    • Kunstig intelligens og biomekanik: Kunstig intelligens og biomekanik kendetegner denne nye generation af sexlegetøj. Integrationen af kunstig intelligens (AI) og biomekaniske principper repræsenterer et innovativt fremskridt i udviklingen af moderne sexlegetøj. Ved hjælp af AI kan dette sexlegetøj lære brugerens individuelle præferencer og reaktioner og tilpasse sig i overensstemmelse hermed for at optimere den personlige oplevelse. Biomekaniske designmetoder gør det på den anden side muligt at designe sexlegetøj på en sådan måde, at det bedre kan simulere naturlige menneskelige bevægelser og kropsreaktioner. Kombinationen af disse teknologier skaber nye typer sexlegetøj som MEO Bionic-serien, der tilbyder en høj grad af tilpasningsmuligheder og realisme med hensyn til funktionalitet og brugeroplevelse.
    • Aquameo og MEO er registrerede varemærker tilhørende MEO i Tyskland. Alle andre mærkenavne, logoer og varemærker tilhører deres respektive ejere.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Absolut top

    Männer, haltet euch fest, denn ich habe gerade den Masturbator entdeckt, der das Wichsen revolutioniert hat! Ich spreche von nichts Geringerem als dem neuesten Teil hier von MEO, das sich wie eine echte Melkmaschine anfühlt - nur besser, weil es speziell für uns Kerle entwickelt wurde.

    Ich war vom ersten Moment an beeindruckt. Das Paket kam diskret an (keine peinlichen Momente mit den Nachbarn!) und als ich es öffnete, fühlte ich mich wie ein kleiner Junge an Weihnachten. Das Design ist top - modern, stylisch, genau mein Ding.

    Aber jetzt zum wichtigsten Teil: der Benutzung. Leute, es fühlt sich an, als hätte jemand eine Hightech-Melkmaschine genommen und sie in etwas verwandelt, das perfekt für uns ist. Die Kombination aus sanften, rhythmischen Bewegungen und der unglaublich realistischen Textur lässt mich jedes Mal denken: "Ist das wirklich gerade passiert?

    Die Reinigung ist easy. Einfach auseinandernehmen, säubern und fertig für die nächste Runde. Und glaubt mir, die nächste Runde kommt schneller als man denkt!

    Für alle, die auf der Suche nach etwas Neuem, Aufregendem und absolut Geilem sind, ist dieses Teil ein Muss!

    • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

    Skriv din egen anmeldelse

    MEO Bionic™ Penetrationsstation - malkemaskine til penis

    MEO Bionic™ Penetrationsstation - malkemaskine til penis

    MEO Bionic™ Thrusting Masturbator er præcis den masturbator, som alle mænd har ventet på. Den kombinerer alle de funktioner, du forventer af en førsteklasses masturbator, med avanceret bionisk teknologi, kunstig intelligens og et brugervenligt design.

    Skriv din egen anmeldelse

    Andre kunder købte også:

    30 andre varer i samme kategori: