Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Vibratorer

Nyhedsbrev

Revolution Hurricane Stimulator

Revolution Hurricane Stimulator er et innovativt sexlegetøj med en kraftig rotationsmotor og en stødfunktion, der vil give dig en helt ny dimension af orgasme. Den er genopladelig, kan fjernstyres, er fleksibel og fyldt med funktioner, du aldrig har set før.

Mere information

3385/00

tilgængelig

  Mere information

  Revolution Hurricane Stimulator er et innovativt sexlegetøj med en kraftig rotationsmotor og en stødfunktion, der vil give dig en helt ny dimension af orgasme. Lad denne stimulator tage dig med på en seksuel rejse, som du aldrig har oplevet før! Revolution Hurricane er genopladelig, kan fjernstyres, er fleksibel og fyldt med funktioner, du aldrig har set før.

   

  Revolution Hurricane Stimulator er ren high-tech!

   

  Revolution Hurricane Stimulator er på forkant med teknologien inden for sexlegetøj og tilbyder en kraftfuld kombination af rotations- og stødfunktioner. Det, der gør dette legetøj så specielt, er den kraftige rotationsmotor, som ikke kun bevæger sig frem og tilbage, men også udfører en cirkulær bevægelse indeni. Det giver en omfattende og intens stimulation, der når alle de steder inden i dig, som en almindelig vibrator aldrig kan nå.

   

  Med tre forskellige niveauer af rotation og stødbevægelse vil denne stimulator tage dig til nye højder af tilfredsstillelse. Det unikt formede hoved på Revolution Hurricane Stimulator er designet til at stimulere enten prostata hos mænd eller G-punktet hos kvinder, hvilket resulterer i intense orgasmer.

   

  Revolution Hurricane Stimulators fjernbetjening giver mange spændende fordele, der gør oplevelsen endnu mere spændende og behagelig:

   

  Kontrol med et tryk på en knap: Fjernbetjeningen giver dig eller din partner mulighed for præcist at styre stimuleringen og dens intensitet. Du kan skifte mellem forskellige tilstande og hastigheder uden at skulle røre ved selve sexlegetøjet.

   

  Sex for to: Fjernbetjeningen giver din partner mulighed for at tage kontrollen og overraske dig. Det kan intensivere forspillet og den erotiske oplevelse og give spændende overraskelsesmomenter.

   

  Bekvemmelighed: Fjernbetjeningen er især praktisk i stillinger, hvor sexlegetøjet er svært at nå. Du kan koncentrere dig fuldt ud om din nydelse uden at skulle bekymre dig om indstillingerne.

   

  Revolution Hurricane-stimulatoren er fremstillet af ftalatfri silikone af høj kvalitet, er kropsvenlig og har en silkeblød overflade, der gør den behagelig at føre ind. For at undgå at beskadige materialet af høj kvalitet bør stimulatoren dog kun bruges med vandbaserede smøremidler som Aquameo.

   

  En anden fordel ved Revolution Hurricane-stimulatoren er dens sugekop. Den gør det muligt at sætte sexlegetøjet fast på en glat overflade, så hænderne er fri, og man kan nyde en spændende, håndfri oplevelse. Derudover er dette sexlegetøj IPX5 vandtæt, hvilket betyder, at det kan modstå lavt vandtryk og væsker. Derudover er Revolution Hurricane Stimulator genopladelig via en USB-port, så der kræves ingen batterier.

   

  Med en samlet længde på 27 cm, hvoraf 17 cm kan indføres, og en maksimal diameter på 34 mm giver Revolution Hurricane Stimulator en intens og fuldstændig tilfredsstillende oplevelse, der vil glæde både begyndere og erfarne brugere.

   

  Rengøring af Revolution Hurricane-stimulatoren:

   

  Rengøring af Revolution Hurricane-stimulatoren er enkel og ligetil. Da den er lavet af silikone og ABS-plast af høj kvalitet, kan den rengøres med mild sæbe og varmt vand eller med vores VERYCLEAN-spray.

   

  Yderligere detaljer:

   

  • Stimulering af prostata eller G-punkt for intense orgasmer.
  • Unik cirkulær bevægelse for mere intens og omfattende stimulation.
  • Tre niveauer af cirkulære bevægelser og stød til alsidig brug.
  • Med fjernbetjening.
  • Sugebase til håndfri brug.
  • Genopladelig og vandtæt for komfort og alsidighed.
  • Total længde 273 mm, indføringslængde 172 mm, største indføringsdiameter: 34 mm.
  • Materiale: silikone, ABS-plast
  • Stænktæt IPX5
  • Genopladelig via medfølgende USB-kabel
  • Opladningstid 150 minutter
  • Driftstid 30 minutter
  • Førsteklasses silikone: Ftalatfrit, silkeblødt og kropsvenligt materiale. Må kun bruges med vandbaserede smøremidler som Aquameo.

  Dette vil måske også interessere dig:

  KUNDEANMELDELSER

  Evaluering 

  Oh my gosh!

  Where has this thing been all my life? This isn’t just a sex toy, it’s a game-changer. Its rotating and thrusting functions seriously blew my mind. The different settings let me personalize my play, and the sensations are just... wow. The design is so sleek and the material is super comfortable. And can we talk about the power? It's like the little engine that could... and did! Cleaning is a breeze too, which is always a plus. The ease of use and the sheer pleasure it provides has made this my new go-to. Honestly, if you’re into anal play and looking for something that gives a little more, you need to check this out. It’s an adventure in a box, and it’s worth every penny.

   Evaluering 

   Sehr gutes Produkt

   Das beste Sextoy, das ich je besessen habe! Es hat richtig Power! Die Qualität, die Vielfalt der Funktionen und die Leichtigkeit der Bedienung machen es zu einem meiner absoluten Favoriten.

    Skriv din egen anmeldelse

    Revolution Hurricane Stimulator

    Revolution Hurricane Stimulator

    Revolution Hurricane Stimulator er et innovativt sexlegetøj med en kraftig rotationsmotor og en stødfunktion, der vil give dig en helt ny dimension af orgasme. Den er genopladelig, kan fjernstyres, er fleksibel og fyldt med funktioner, du aldrig har set før.

    Skriv din egen anmeldelse

    Andre kunder købte også:

    30 andre varer i samme kategori: