Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Spanking-produkter

Nyhedsbrev

BDSM-slapper "TwilightTamer" - Et højdepunkt i sansernes spil.

Oplev en ny dimension af slagleg med MEO BDSM-slapperen "TwilightTamer" fra Mauvais Garçon-serien. Dette fascinerende BDSM-tilbehør er perfekt til alle, der elsker samspillet mellem magt og underkastelse.

Mere information

3568/00

tilgængelig

    Mere information

    Oplev en ny dimension af slagleg med MEO BDSM-slapperen "TwilightTamer" fra Mauvais Garçon-serien. Dette fascinerende BDSM-tilbehør er perfekt til alle, der elsker samspillet mellem magt og underkastelse. Med en samlet længde på 47 centimeter og en bredde på 8,5 centimeter har "TwilightTamer" en imponerende tilstedeværelse, der vil fange dig alene med sit udseende. Den lave vægt på ca. 140 gram gør BDSM-slapperen til et let håndterligt instrument, der er velegnet til både begyndere og øvede.

    Slapperens brede, flade overflade er ideel til at skabe en bred vifte af fornemmelser - fra blide strøg til mere intense strøg. Det 4 cm brede håndtag ligger behageligt og sikkert i hånden og giver mulighed for præcise og kontrollerede bevægelser. "TwilightTamer" er lavet af læder af høj kvalitet og lover ikke kun en tiltalende æstetik, men også holdbarhed og robusthed.

    BDSM-slapperen "TwilightTamer" er mere end bare en BDSM-pisk - den er et symbol på den raffinement og intensitet, der kan ligge i BDSM-leg. Uanset om du er nybegynder eller avanceret, vil denne BDSM-slapper tage din oplevelse til et nyt niveau. Oplev den spændende verden af impact play med et tilbehør, der ikke lader noget tilbage at ønske med hensyn til kvalitet, funktionalitet og design. "TwilightTamer" er klar til at katapultere dig og din leg ind i uanede sfærer.

    Plejevejledning til glat læder:

    For at bevare skønheden og levetiden af BDSM-slapperen "TwilightTamer" er det vigtigt at pleje det glatte læder korrekt. Rengør læderet omhyggeligt efter hver brug med en fugtig klud for at fjerne sved og andet snavs. Hvis du ønsker en mere grundig pleje, kan du indimellem bruge en læderplejecreme af høj kvalitet til at give næring til materialet og holde det smidigt. Pas på ikke at udsætte læderet for unødig sol, og opbevar det tørt og køligt for at beskytte det mod skader. Hvis du følger disse enkle trin, vil BDSM-slapperen "TwilightTamer" være en trofast følgesvend i spændende øjeblikke i mange år fremover.

    Flere detaljer:

    • BDSM-slapper "TwilightTamer
    • Impact Play-tilbehør fra Mauvais Garçon-serien fra MEO
    • Dimensioner: Samlet længde 47 cm, bredde 8,5 cm, håndtagsbredde 4 cm
    • Samlet vægt ca. 140 gram
    • Materiale: Læder
    • Kvalitet og erfaring, der imponerer: MEO er ikke bare et navn, men et synonym for kvalitet og innovation inden for BDSM-tilbehør af høj kvalitet. MEO har i årevis stået for førsteklasses produkter af de bedste materialer og fremstillet med den største omhu og præcision. Produkterne i Mauvais Garçon-serien er et godt eksempel på det håndværk og den ekspertise, som MEO lægger i hvert af sine produkter. Med deres robuste konstruktion og elegante design er disse BDSM-piske indbegrebet af den passion og erfaring, hvormed MEO udvikler produkter til kræsne kendere. Kunder over hele verden sætter pris på de holdbare og pålidelige produkter, som ikke bare opfylder deres forventninger, men jævnligt overgår dem. Dette produkt er mere end bare et BDSM-tilbehør - det er et udtryk for MEO's dedikation, kvalitet og innovation i hver eneste detalje.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Cuir véritable !

    Très bonne alternative à un fouet, le prix est vraiment raisonnable par rapport à la qualité.

      Evaluering 

      Excellent Leather Toy

      Product was exactly as illustrated and price was OK.

        Skriv din egen anmeldelse

        BDSM-slapper "TwilightTamer" - Et højdepunkt i sansernes spil.

        BDSM-slapper "TwilightTamer" - Et højdepunkt i sansernes spil.

        Oplev en ny dimension af slagleg med MEO BDSM-slapperen "TwilightTamer" fra Mauvais Garçon-serien. Dette fascinerende BDSM-tilbehør er perfekt til alle, der elsker samspillet mellem magt og underkastelse.

        Skriv din egen anmeldelse

        Andre kunder købte også:

        10 andre varer i samme kategori: