Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Analpropper

Nyhedsbrev

Butt Plug Extremeo - Anal Dildo 24/7

Efter kort tid er den slanke og perfekt formede 24/7 buttplug blevet en bestseller blandt MEO's analplugs. Og med rette, for formen, overfladen, størrelsen og det gode materiale tilbyder alt, hvad man kan ønske sig af en perfekt buttplug til kontinuerlig brug!

Mere information

tilgængelig

    Mere information

    Efter kort tid er den slanke og perfekt formede 24/7 buttplug blevet en bestseller blandt MEO's analplugs. Og med rette, for formen, overfladen, størrelsen og det gode materiale tilbyder alt, hvad du kan ønske dig af en perfekt buttplug til kontinuerlig brug! Takket være det fleksible materiale tilpasser buttpluggen sig din indre anatomi og kan bruges i enhver stilling. 24/7 buttpluggen fra Extremeo-serien fås i tre længder og forskellige diametre til både begyndere, avancerede brugere og professionelle.

     

    Hvorfor alle bør prøve 24/7 buttpluggen fra Extremeo:

     

    • Et design, der inspirerer: Denne slanke buttplug fås i tre versioner og er velegnet til både begyndere og avancerede brugere. Med sin moderate diameter er 24/7 buttpluggen lettere at føre ind end mange andre modeller. Forskellige diametre i kombination med en fremragende overfladestruktur garanterer uforlignelige oplevelser og en dyb, intens massage i analkanalen, som vil blive husket i lang tid fremover.

     

    • Materiale af høj kvalitet og sikkert at bruge: Den ftalatfri silikone føles ikke kun utrolig behagelig, men er også nem at rengøre. Så alt forbliver hygiejnisk og behageligt til enhver tid. Et vidunderligt materiale, der er tilstrækkeligt stabilt og fleksibelt på samme tid, så buttpluggen kan mærkes på præcis de rigtige steder!

     

    • Intens nydelse: Takket være det glatte hoved er det ganske let at indføre de første par centimeter af buttpluggen, men derefter sikrer de mange riller på buttpluggens skaft en særlig stærk stimulering af anus. Jo dybere den slanke buttplug trænger ind, jo mere overvældende bliver den anale stimulation.

     

    • Til langvarige eventyr: Denne buttplug er en 24/7 buttplug, der opfylder dine drømme om perfekt penetration - selv hele dagen eller hele natten, mens du sover, hvis det er nødvendigt! Takket være det særlige design suger bunden af buttpluggen sig ind mellem dine balder. Du skal vide, at basen på en buttplug er mere end bare et designelement; den spiller en afgørende rolle for sikkerhed og komfort. Basen forhindrer buttpluggen i at glide for dybt ind i analkanalen. Basen giver også buttpluggen den stabilitet, der skal til for at holde den på plads under brug og ikke glide ud af dig utilsigtet. Dette er især vigtigt for dem, der ønsker at bære buttpluggen i længere tid eller endda under tøjet i offentligheden. Basen, som placeres diskret mellem balderne, gør dette muligt. Endelig gør den det lettere at fjerne buttpluggen sikkert og kontrolleret efter brug.

     

    Et hurtigt overblik over målene:

     

    • Størrelse S: 14 cm længde, 26 mm diameter
    • Størrelse M: 17 cm længde, 31 mm diameter
    • Størrelse L: 20 cm længde, 36 mm diameter

     

    Med 24/7 buttpluggen fra Extremeo-serien bliver dine fantasier endelig til virkelighed. Tør og nyd den uforlignelige følelse af at have en buttplug inde i dig 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen!

     

    Rengøring og brug af Extremeo buttplugs:

     

    • Nemme at bruge: At indsætte en buttplug kan være en smuk og behagelig oplevelse, især hvis du ved, hvordan du gør det rigtigt. For at gøre det lettere at føre buttpluggen ind i anus anbefaler vi vores populære Extremeo Spray. Et hurtigt spray afslapper lukkemusklen og gør indføringen af buttpluggen til en særlig blid fornøjelse.

     

    • Den rigtige glidecreme og en glidecreme-shooter: Den rigtige glidecreme kan gøre hele forskellen. Med silikoneprodukter som Extremeo buttpluggen bør du undgå at bruge silikonebaserede glidecremer, da de kan skade materialet. I stedet anbefaler vi vandbaserede glidecremer som vores Aquameo eller AlphaMale Aqua. De giver en behagelig følelse og er sikre at bruge sammen med buttplugs af silikone. En glidecreme-shooter eller glidecremeapplikator optimerer oplevelsen med analt sexlegetøj som f.eks. buttplugs. Den giver mulighed for en dybere og mere jævn fordeling af glidecremen i analkanalen, hvilket gør det mere behageligt og sikkert at indføre buttpluggen. Da anus ikke producerer sit eget smøremiddel, reducerer en tilstrækkelig tilførsel af smøremiddel friktionen og risikoen for skader. Desuden muliggør Lube Shooter en ren og præcis påføring uden spild af smøremiddel.

     

    • Rengøring: Din Extremeo buttplug skal rengøres grundigt efter hver brug. Det meste snavs kan nemt fjernes med varmt vand og mild sæbe. For grundig og hygiejnisk rengøring anbefaler vi også vores VERYCLEAN-spray. En hurtig spray sikrer, at buttpluggen altid er klar til det næste eventyr.

     

    Yderligere oplysninger:

     

    • Butt Plug
    • Extremeo ® er et registreret varemærke tilhørende MEO Germany.
    • Materiale: Fremstillet af silikone af høj kvalitet, fri for ftalater
    • Brug kun buttpluggen med vandbaserede glidecremer som Alphamale Aqua eller Aquameo og vores Lube Shooter.
    • Vi anbefaler vores Extremeo-produkt til denne buttplug: Denne spray virker uden tab af følelse, reducerer den smertefulde følsomhed i lukkemusklen og hjælper med at opnå uhæmmet seksuel ekstase.
    • Med de nye Extremeo butt plugs tilbyder vi dig nu en all-round ubekymret pakke til dine anale eventyr. MEO er ikke kun en pioner, når det gælder verdensberømte produkter som Extremeo Anal Relax Spray, men er også altid på udkig efter de bedste og mest innovative måder at forbedre analsex på. Den logiske fortsættelse af vores passion for analprodukter er introduktionen af de innovative buttplugs i Extremeo-serien. Baseret på mange års erfaring og feedback fra vores loyale kunder har vi udviklet buttplugs, der sætter nye standarder for design, komfort og funktion.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Muy buena calidad

    Es de buena calidad, solo que se me ha quedado pequeño enseguida, tenía que haber pillado otro de mayor tamaño Por lo demás todo estupendo, desde la calidad del plug hasta la atención recibida. Volveré a comprar en este sex shop sin dudarlo.

      Evaluering 

      A fun challenge!

      This Extremeo buttplug feels so good, and it's amazing to feel and see how far you can go the first time you use it, and to see that you can take more and more with each use after that. Would recommend for anyone who likes a little anal stimulation when they masturbate. The orgasms are amazing! Thank you MEO. I will buy more exciting products

        Evaluering 

        Reaches new depths.

        Excellent purchase. Results were amazing. Good feel to the product. Well constructed. Takes your breath away! (In a good way!)

          Evaluering 

          Sehr schöner Dildo

          Ein wahrer Wonnespender ist der MEO-Dildo,schnell ausgepackt und ausprobiert. Flutscht sehr geil rein, da kommt Freude auf. Wird eins meiner Lieblingstoys werden.Klare Kaufempfehlung. Wenn man auf Analsex steht ist man mit diesem Dildo sehr gut bedient!

            Evaluering 

            Super Form

            Super Form, tolles Material, nicht zu weich und nicht zu hart. Der Fuß saugt sich quasi zwischen den Arschbacken fest, so dass der Plug immer bequem sitzt und nicht rein- oder rausrutscht. Ideal für Spaziergänge, Schlafen, Arbeit und mehr. Man spürt ihn ganz deutlich und die Größe ist echt perfekt. Kann ich jedem Interessierten sehr empfehlen.

              Skriv din egen anmeldelse

              Butt Plug Extremeo - Anal Dildo 24/7

              Butt Plug Extremeo - Anal Dildo 24/7

              Efter kort tid er den slanke og perfekt formede 24/7 buttplug blevet en bestseller blandt MEO's analplugs. Og med rette, for formen, overfladen, størrelsen og det gode materiale tilbyder alt, hvad man kan ønske sig af en perfekt buttplug til kontinuerlig brug!

              Skriv din egen anmeldelse

              Andre kunder købte også:

              30 andre varer i samme kategori: