Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Pisk og piskeslag

Nyhedsbrev

BDSM-Flogger "CrimsonCaress" - Mellem smerte og nydelse.

BDSM-floggeren "CrimsonCaress" fra Mauvais Garçon-serien fra MEO er et alsidigt og smukt formet tilbehør til impact play. En flogger er et meget brugt redskab i BDSM-verdenen, som primært bruges til mere sensuel korporlig afstraffelse.

Mere information

3572/00

tilgængelig

Mere information

BDSM-floggeren "CrimsonCaress" fra Mauvais Garçon-serien fra MEO er et alsidigt og smukt formet tilbehør til impact play. En flogger er et meget brugt redskab i BDSM-verdenen, som primært bruges til mere sensuel korporlig afstraffelse. I modsætning til andet tilbehør som f.eks. en BDSM-pisk, paddle eller slapper, som er beregnet til målrettede og intense smæk, giver en flogger mulighed for en bredere vifte af fornemmelser, fra lette, kærtegnende berøringer til stærkere, men stadig diffuse smæk.

BDSM-floggeren "CrimsonCaress" imponerer med sin høje kvalitet og æstetiske design. Den har et brunt, kunstfærdigt udformet træhåndtag, som er forbundet med floggerens læderremme med en elegant smykkeknude i læder. Med en samlet længde på 71 cm, en floggerlængde på 46 cm og et træhåndtag på 25 cm giver denne flogger fremragende balance og håndtering. Træhåndtagets diameter på 37 mm sikrer et sikkert og behageligt greb, hvilket er særligt vigtigt under længere spanking-sessioner.

Med en vægt på 350 gram ligger "CrimsonCaress" godt i hånden og giver mulighed for effektiv, men kontrolleret brug. Læderstropperne er ideelle til forsigtig opvarmning af huden, men også til mere intense fornemmelser uden at være for punktlige eller smertefulde. Alt dette gør "CrimsonCaress" til en ideel flogger for både begyndere og erfarne BDSM-udøvere.

BDSM-floggeren "CrimsonCaress" er mere end bare en BDSM-pisk - det er et instrument til den sensuelle kunst at opdage din partners krop. Uanset om det er som en blid introduktion til en mere intens spanking-session eller som hovedaktør i en mere blid form for leg, tilbyder BDSM-floggeren "CrimsonCaress" en imponerende alsidighed og en uovertruffen oplevelse i slaglegenes verden.

Flere detaljer:

  • BDSM-flogger "CrimsonCaress
  • Impact Play-tilbehør fra Mauvais Garçon-serien fra MEO
  • Paddel med læderremme, dekorativ læderknude, der forbinder det brune, smukt formede træhåndtag med floggerens læderremme.
  • Dimensioner: Samlet længde 71 cm, længde af piskestang 46 cm, længde af træhåndtag 25 cm, diameter af træhåndtag 37 mm.
  • Samlet vægt 350 gram
  • Materiale: læder, træ
  • Kvalitet og erfaring, der imponerer: MEO er ikke bare et navn, men et synonym for kvalitet og innovation inden for BDSM-tilbehør af høj kvalitet. I årevis har MEO stået for førsteklasses produkter lavet af de bedste materialer og fremstillet med den største omhu og præcision. Produkterne i Mauvais Garçon-serien er et godt eksempel på det håndværk og den ekspertise, som MEO lægger i hvert af sine produkter. Med deres robuste konstruktion og elegante design er disse BDSM-piske indbegrebet af den passion og erfaring, hvormed MEO udvikler produkter til kræsne kendere. Kunder over hele verden sætter pris på de holdbare og pålidelige produkter, som ikke bare opfylder deres forventninger, men jævnligt overgår dem. Dette produkt er mere end bare et BDSM-tilbehør - det er et udtryk for MEO's dedikation, kvalitet og innovation i hver eneste detalje.

Dette vil måske også interessere dig:

KUNDEANMELDELSER

Ingen kundekommentarer endnu

Skriv din egen anmeldelse

BDSM-Flogger "CrimsonCaress" - Mellem smerte og nydelse.

BDSM-Flogger "CrimsonCaress" - Mellem smerte og nydelse.

BDSM-floggeren "CrimsonCaress" fra Mauvais Garçon-serien fra MEO er et alsidigt og smukt formet tilbehør til impact play. En flogger er et meget brugt redskab i BDSM-verdenen, som primært bruges til mere sensuel korporlig afstraffelse.

Skriv din egen anmeldelse

24 andre varer i samme kategori: