Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

BDSM-paddel

Nyhedsbrev

BDSM-paddle "SpikeSway" - vores favorit til intensiv spanking.

BDSM-padlen "SpikeSway" fra MEO's Mauvais Garçon-serie er ikke uden grund det tyske mærkes mest populære padle. Dens runde form og klassiske design gør den til et tidløst, men effektivt instrument til effektfuld leg.

Mere information

3571/00

tilgængelig

    Mere information

    BDSM-padlen "SpikeSway" fra MEO's Mauvais Garçon-serie er ikke uden grund det tyske mærkes mest populære padle. Dens runde form og klassiske design gør den til et tidløst, men effektivt instrument til effektfuld leg. Med en samlet længde på 38 cm og en padelbredde på 16 cm tilbyder den en generøs slagflade, der er velegnet til både begyndere og avancerede spillere. Det 5 cm brede håndtag sikrer optimal håndtering og kontrol af pagajen.

    Den 240 gram tunge "SpikeSway"-pagaj er fremstillet af en kombination af læder og metal af høj kvalitet. Dette materialevalg garanterer ikke kun holdbarhed, men giver også BDSM-padlen et tiltalende udseende. Et særligt træk ved "SpikeSway" er de to forskellige slagflader: Den ene side er besat med tunge metalnitter og giver en intens, dybdegående følelse, mens den anden side er holdt glat og står for ret hårde, flade slag.

    BDSM-padlen "SpikeSway" er mere end bare et spanking-tilbehør, den er en alsidig ledsager til en bred vifte af effektfulde legescenarier. Den giver dig mulighed for at udforske dine præferencer, uanset om du foretrækker kraften i den nittede slagflade eller den mere subtile fornemmelse af den glatte slagflade. Med "SpikeSway" i hånden kan du udforske dybderne og nuancerne i slagleg og forstå, hvorfor den er MEO's mest populære BDSM-paddel.

    Plejevejledning til glat læder:

    For at bevare "SpikeSway" BDSM-paddelens skønhed og lange levetid er det vigtigt at pleje det glatte læder ordentligt. Rengør læderet omhyggeligt efter hver brug med en fugtig klud for at fjerne sved og andet snavs. For en mere grundig pleje kan du af og til bruge en læderplejecreme af høj kvalitet for at give næring til materialet og holde det smidigt. Pas på ikke at udsætte læderet for unødig sol, og opbevar det tørt og køligt for at beskytte det mod skader. Hvis du følger disse enkle trin, vil din BDSM-paddel "SpikeSway" være en trofast følgesvend i spændende øjeblikke i mange år fremover.

    Flere detaljer:

    • BDSM-paddel "SpikeSway"
    • Rund pagaj - klassisk form
    • Tilbehør til effektfuld leg fra Mauvais Garçon-serien fra MEO
    • Dimensioner: Total længde 38 cm, padelbredde 16 cm, håndtagsbredde 5 cm
    • Samlet vægt 240 gram
    • Materiale: læder, metal
    • Den ene slagflade er besat med kraftige metalnitter, den anden slagflade er glat.
    • Kvalitet og erfaring, der imponerer: MEO er ikke bare et navn, men et synonym for kvalitet og innovation inden for BDSM-tilbehør af høj kvalitet. I årevis har MEO stået for førsteklasses produkter lavet af de bedste materialer og fremstillet med den største omhu og præcision. Produkterne i Mauvais Garçon-serien er et godt eksempel på det håndværk og den ekspertise, som MEO lægger i hvert af sine produkter. Med deres robuste konstruktion og elegante design er disse BDSM-piske indbegrebet af den passion og erfaring, hvormed MEO udvikler produkter til kræsne kendere. Kunder over hele verden sætter pris på de holdbare og pålidelige produkter, som ikke bare opfylder deres forventninger, men jævnligt overgår dem. Dette produkt er mere end bare et BDSM-tilbehør - det er et udtryk for MEO's dedikation, kvalitet og innovation i hver eneste detalje.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Une sanction au top

    Parfait pour dresser ma copine.

    • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    Very nice paddle

    The paddle has a nice heft and construction. The opposite side is smooth, unstudded, leather and makes a nice smacking sound as well as a good sting with minimal effort. The extra weight from the studs makes for a firmer contact.

      Skriv din egen anmeldelse

      BDSM-paddle "SpikeSway" - vores favorit til intensiv spanking.

      BDSM-paddle "SpikeSway" - vores favorit til intensiv spanking.

      BDSM-padlen "SpikeSway" fra MEO's Mauvais Garçon-serie er ikke uden grund det tyske mærkes mest populære padle. Dens runde form og klassiske design gør den til et tidløst, men effektivt instrument til effektfuld leg.

      Skriv din egen anmeldelse

      Andre kunder købte også:

      30 andre varer i samme kategori: